Şimdi Ara

ABD, Türkiye’yi F-35 programına geri almak istiyor: İşte detaylar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
6.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bunlar montro uygulanmasin istiyor f35 icin bunu şart kosacaklar ise hiç gerek yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 30. dakikadan itibaren dinlerseniz güzel bilgiler var. yan şartlar hoşlarına gitmediği için BAE F35i elinin tersiyle itmiş ve rafale almış. İsrail ise dağdan gelip bağdakini kovmuş ve ürün geliştirme uçağını alıp


    kendi modifikasyonlarını yapmış.



    Siyah Gri Beyazyoutube
    Silahlar ve Tereyağı Podcast Bölüm 66: Beşinci nesil muharip uçak teknolojileri ve F-35'in özellikleri Arda Mevlütoğlu: http://www.twitter.com/orko_8 Kubilay Yıldırım: http://www.twitter.com/hepdurgunsu Soundcloud: https://soundcloud.com/user-696670747-963316682/sets Spotify: https://open.spotify.com/show/4t5GO5Mf7dzKlVC3IXfQ8p Castbox: https://castbox.fm/channel/id3675478 Pocket Casts: https://pca.st/1272uqe0 Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PLOysONWyHVNyTAPl9whQ82PF5mfz9J-xJ RSS: https://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:722686417/sounds.rss
    https://www.youtube.com/watch?v=v0OUBaSUDJw
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    azerbaycan tüm kaybettigi alanlari alirken,rusya ermenistanin imdadina kostu böylelikle,azerbeycana ait topraklarin bir kismi güvenli bölge olarak ermenistana yaradi,birileri cikib s400 aldik ne olmus yani diyor,nemi oldu,rus kazigini yedi türkiye,azerbeycanin geri kalan topraklarini rusya uyaniklik yapip ermenilere birakti..

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    hamasa ne oldu dersin 20 yillik göstebek kazma operasyonu ile yok oldu gitti,yerine kim gelecek bati seriyadaki arafatin örgütü filistin kurtulus örgütü gelecek,bu savasin kaybedeni gazzedeki filistin halki,kazanan ise bati seriyadaki arafatin adamlari oldu..

    Israil kaybetmedi filistin kurtulus örgütünü gazzeye yerlestirince israil,hamasin hareket gücünüde böylelikle kirmis olacak,zaten hamas birlesmis milletler tarafindan terorist gurub olarak geciyor,filistin kurtulus örgütü ise birlesmis milletler tarafindan taninmis hükümet olarak geciyor..

    Peki baska hangi ülke kazanmis oluyor hamasa karsi,misir,misifirin en büyük düsmani hamas örgütü..

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.