Şimdi Ara

ABD, Türkiye’yi F-35 programına geri almak istiyor: İşte detaylar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
6.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BursaliEfsane B kullanıcısına yanıt
    bizim problemimiz 2 renkte kalmak "beyaz vayy f35 ller hariğaaa yada siyah bağ f35 i vermiyler gördünüz akapağın yaptığını" . Ama geniş çerçeveden bakarsan f35 programına katılmak çok iyiydi konjüktör abdnin kabul etmesini sağladı, f35 ten çıkarılıyor olmamızın sebebi hava savunma sisteminin hiçbir ama hiçbir batılı ülke tarafından verilmeyişidir. rusyadan aldık ki trump başkanlığında ne yapsın biz satmadık dedi. sonra ülke proje olarak kaanı gündeme aldı, şimdi abd yeniden kırmızıdan sarıya dönüyor, çünkü f16 23 milyar dolarsa f35 123 milyar dolar 30 sene ipotek ve kullandırmama hakkı demektir. işin sırrı malzemenin kullandırtmamak üzere olduğu anlaşılmıyor yada anlamaktan kaçınılıyor aaa hadi s400 ü yollayalım demek kolay, ama hindistan s400 aldığında abd "tık" demedi yada diyemedi, süper über stratejik ortağımız dedi çünkü çine karşı elde tek kalan proje , rusyayı ukraynada neden savaştırıyor, hamas durduk yere israile neden saldırdı, mısır ne yapıyor? doğu akdeniz doğalgazına abd neden saçma ekonomik gerekçe göstererek red etti? hiç ihtiyacı olmayan yunana f35 neden geçiriliyor? azerbaycanın topraklarını nasıl bu kadar kolay alabildiği? neden rusyanın tek gözünü kapatıp ermenilere ama bu sizin diil dediği? rus abdnin neredeyse tek birlik noktasının suriyede ve ırakta pkk olduğu sorgulanmadan, f35 almışsın almamışsın farkeder mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayzer01 -- 1 Şubat 2024; 17:2:25 >




  • Troller ülkeyi kendileri gibi zannediyorlar. Biri bişey diyince koca devlet büyük projesini hemen iptal mi edecek? Gerçi geçmişte MARSHALL yardımları yüzünden olmadı değil hani... Hani o eski parlak güzel günler. Neyse, daha fazla yazmıyorum. Allah devletimizin ve savunma sanayimizin yar ve yardımcısı olsun.

  • Mesele KAAN

    İzleyin.

    https://m.youtube.com/watch?v=HjwAD6MnVmE&t=916s

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde böyle keriz silkeleyecekler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü Yunanistan'a savaşmamızı istemiyorlar. Yunanistan hava üstünlüğünü elde ederse savaş çıkma ihtimali çok yükselir. Böyle bir durumda son derece bariz olan sebeplerden ötürü NATOdan çıkıp rusya ile ittifak kurabiliriz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'nin alacağı uçakları Yunanistan'a vermişler.

    Herhalde Fesli kadiri tutuyor USA ..Keşke yunanlılar kazansaydı demişti.Yunanistan kazandı ...Sanırım.

  • "Nud-36'lar diğer Türk yapımı savaş uçakları gibi o zamanın en iyi ve en kaliteli uçaklarından biri olmuştur" cümlesini kurarken çok iyi sallamışsınız tebrik ederim. Zira daha üstünde silah veya bomba olmayan uçak nasıl kaliteli savaş uçağı oluyor. Üretilen Nud-36 Mühendis Selahattin Alan tarafından geliştirilen tek motorlu, çift kanatlı Nud-36 (üretilen uçakların üstünde bomba, silah vb. ekipmanlar yoktur, fotoğrafları mevcut) eğitim uçağı olarak üretildi. Nud-36 test edilirken uçağın düşmesi sonucu Selahattin Alan vefat etmiştir. Bunun üzerine THK sipariş ettiği uçakların imal edilen prototipe uygun olmaması, uçakların akrobasi kabiliyetinin bulunmaması ve zamanında teslimat yapılmaması gerekçeleriyle sözleşmeyi feshetmiştir. Mahkeme THK lehinde karar vermiştir. Sonrasında THK Etimesgut Uçak Fabrikası, Motor fabrikası ve Ankara Rüzgâr Tüneli (uçakları test etmek için kuruldu) faaliyete geçmiştir. Esas olarak gelişmiş uçak üretimi burada yapıldı. Üretilen uçak modelleri şunlardır: THK-1, THK-3, THK-4, THK-6, THK-7, THK-8, THK-9 ve THK-13 planör, THK-2, THK-5, THK-10, THK-11, THK-12, THK-14, THK-15. Bu kadar çok üretilen uçak dururken hatta Dönemine göre çok gelişmiş THK–16 “Mehmetçik” Jet Motorlu Uçağı projesi dururken THK’yı suçlamanız çok komik bir uçak üretilmediyse yerine daha başarılı 15 uçak modeli üretildi. Sonrasında Menderes hükümeti Uçak Fabrikası ve Gazi Uçak Motoru Fabrikasını 1951 yılında bir kanunla MKE Kurumuna devretti. Yani anlayacağın Menderes hükümeti gelinceye kadar THK çok güzel Türk yapımı uçaklar üretildi.





  • bos bos yorum yapmayin s400leri almak turkiyenin yaptigi en buyuk hatadir bana gore rusyanin yaninda olsak ne olur? gorduk ukraynada olanlari.

  • Kendi uçağımızı ve silahımızı kendimiz yapalım.

    Vahşi Batı ya minnet etmeyelim.

  • İsrail Hamas ile yaptığı savaşta askeri ve ekonomik yönden çok yiprandi.İsrail kendini Ortadoğuda yalnız hissediyor güvenilir müttefiki yok..O yüzden Türkiye ile İsrail'i barıştırmak istiyor..

    Küresel Siyonist Sermaye çetesi Netanyahu 'suz İsrail ve Türkiye eskisi gibi dost ve müttefik olarak kalması isteniyor.. ABD Kanada İsveç ülkemize karşı uygulanan silah ambargonu kaldırdılar..

    Bu konuda en büyük rol Türk savunma sanayine aittir.. Türkiyenin askeri yönden tam bağımsızlığına kavuşmasına max 10 yılı var..

  • F,35 gerek yok

  • Türkiye'ye yazılımı farklı f35 vereceklerdi Türkiye bunu çok önceden gördü f35 aile silahıdır Türkiye aileye dahil değil hepsi bu birtanesin reis

  • Türkiyenin f35 ailesine girmesi demek, savunma sanayi alanındaki bütün gelişmeleri bir çöpe atmak ve bu gelişmeleri amerikaya teslim etmek ve yine amerikanın mandasına girmektir. amerika demek, siyonist İsrail demektir. bu ecnebi kafirlerinin hinliği bitmez, ona göre tedbir almalı.

  • Turkıye rusyaya kazık atıp rusyanın çöküşüne zemin hazırlanacak rusyada devletçikler olacak belkide Türkiye topraklarını genişletecek

  • Yunan s300 leri Ukrayna'ya veriyor o sayede f35 leri alacak Yunanistan elindeki bütün Rus menşei silahlarida Ukrayna'ya veriyor ABD verilen silah larin NATO standartinda yeni silahlar vericek Yunan'a az arastirin

  • Ulan ne aymaz yalancı hirhiz milletimiz be coniler s 400 ve f 35 meselesi kapandı öldü başınız sağ olsun Coniler sizin amacınız Türkiye yi yalan dolan ile tuzağa düşürüp yerli projelerimizi bitirmek nuri demir ağa nuri killere yaptığınız gibi ama basaramayacaksiniz Allahın izniyle Kaan uçacak mühendislerimize selam olsun başaracağız 5 yıl sonrada size olan bagimliligimiz iyice azalacak ya adam gibi bizimle müzakere eder sorunlara çözüm üretirsiniz ikili ilişkileri yürütür yola devam edersiniz yada aymazlık yapmaya devam eder sonuçlarını katlanirsiniz bay Coniler

  • Dünyanın en pahalı (bir F-35A $82.5 milyon) ve en çok arızalanan savaş uçağını tabii ki bize satmak ister. Maksat $1.5 milyar ödemiş olduğumuz elimizdeki S-400'leri Ukrayna'ya göndertip bize daha düşük yetenekli ABD Patriot'larını satmak ve yerli imalat KAAN savaş uçağımızın kuyusunu kazmak. Geçti Bor'un pazarı ...

  • Bak bak olumlularmiş f35 vermeye ya biktim şu amerika dan sanirsin Amerika da yaşıyorum ama fakirim. Bu ülkeye mark ve dolari sokanin Allah bildiği gibi yapsin serbest piyasayi getirenin iki cihanda yüzü gülmesin halki bu kadar zor duruma dusurenlerin yahudilere uşaklık yapanların soyu kurusun ihanet edenlerin çocukları hayat bulmasin. İnsanca yaşayıp ölmek herkesin hakki bize yapilan bu zulme kim musade ediyorsa başı beladan kurtulmasin bu ülkenin bürokratlari na sesleniyorum sizler türk iseniz vatandasiniza sahip çıkınız eğitim örf anene terbiye liyakat insan hakki adaalet eşit gelir

  • F35 alırız ,almayız ,

    verirler ,vermezler , bunlar tartışılır ,

    bu uçakları alırsak ,hava kuvetlerımızın caydırıcılığı artar ,

    almazsak , üretim aşamasında kazandığımız tecrube

    bize kar kalır , bu uçağın üretim sürecinde kazandığımız tecrube ile

    yapabildik kendi MMU TFX uçağını

  • Insallah.aslında f-22 verseler çok daha iyi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.