Şimdi Ara

A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
9
Favori
26.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://www.youtube.com/watch?v=fYA8iHDBjSI&feature=youtu.be

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son update lerle oyunda performans sorunu düzeltilebildimi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt
    1.3 yama ile drop yok denecek kadar az hocam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyun bitti 53 yaşında yıllardır çoook oyun oynamış dinazor bir oyuncu olarak tek kelime ile bayıldım oldum olası hikaye odaklı film gibi oyunları severim ama bu açık dünya furyası çıktığından beri hasret kalmıştım hikaye odaklı oyunlara ilaç gibi geldi.

    Sadece hikaye değil grafikler,müzikler karakterlerle kurulan bağlar da çok güzel özellikle adaya geldikten sonra oyun daha çok sarıyor ilerisini merak ediyorsunuz sonu çok sürprizdi benim için mouse bırakıp bekledim yapmadım istenilen şeyi ama mecbur yaptım .

    Tek eleştirim toplu düşmanların saldırdığı savaşlarda silah menüsünü kullanmak biraz sıkıntı oldu belki de yaşlandığım için hızım düştü biraz A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] 

    Performansa gelirsem rx580 8 gb i5 3570k 14 gb ram ve ssd ile 1080p her şey high ayarlarda gayet akıcı oynadım 60 fps aldığım yerde oldu 25 fps aldığım yerde oldu ama akıcıydı oynanışta sıkıntı yoktu bende.

    Oyun herkese hitap etmeyebilir oyunu beğenmek için hikaye bazlı oyunlara aşık olmanız lazım sürekkli aksiyon isteyen açık dünya oyunlarına alışmış genç arkadaşlar sıkılabilir.





  • denedim onu ama şehit içleri kalabalık alanlarda düşük gpu kullanımı sorunu devam ediyor maalesef

  • https://www.twitch.tv/annademetriou?sr=a

    Şuanda canlı olarak amicia seslendirenler sanatçı oyunu oynuyor. Pek gamer biri değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rx6650xt i5 11400f'li bir sistemde oynuyorum ayalar mediumda. Şehir içi insan kalabalığında 30 fps'e kadar düşüyor, fareler için meşale yaktığımda 45 fps'e kadar düşüyor, normal yürüyüş sekanslarında ise 60-73 fps arası gidiyor.

    Gamepass üzerinden indirir indirmez oyuna şuanlık bayıldım zaten ilk oyununu da çok severdim gamepass değilde tam ücretiyle alsam bile üzmezdi geldiğim nokta kadarıyla devamında nasıl olacak merak ediyorum.

  • camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt
    Çok yavaş ve sindire sindire oynayın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamepass vasıtasıyla ben de oynadım. İlk oyunu da 1 sene önce oynamıştım. Açıkçası yine güzel oyun ama ilki kadar çarpıcı olmadı benim için. Çünkü ilk oyunda yeni bir evren, yeni karakterler ve yeni bir konsept görmüştük. Oldukça etkileyiciydi. Bu ise "ilk oyunu sevdiniz mi alın aynısından biraz daha" olmuş. Ancak temel oynanış mekaniğinde büyük bir gelişme olmadığı için ilk oyun kadar tatlı bir sürpriz olmadı.


    Oynanışı değil de hikaye ölçeğini büyütmüşler. Bence biraz da fazla uzatmışlar. Sonlara doğru biraz baydı açıkçası. En az 2 chapter atardım ben son kısımdan. Yine de ilk oyunu seven bunu da sever. Büyük konuşmak gibi olmasın bir daha dönüp de oynamam ama güzel hatırlayacağım oyunlar olacak. İlk oyun 8/10, 2. oyun 7.5/10 benim için.

  • Oyunu an itibariyle bitirdim , Oyun kesinlike cok güzel bir hikayeye sahip. Silah ceşitleri konusunda malesef yine sınıfta kalmişlar. Adeta hikayeye dayalı bir oyun olmuş : ) Ben silah ceşitlerine yenilik katmalarını umuyordum. Zannediyorum yakın zamanda 3. oyunda gelecektir. Oyunda belli droplar mevcut. Onun dışında oynanilabilir. Bu oyunu oynamadan önce mutlaka 1. oyun oynanmalı aksi halde hikayeden kopuk bir oyunu oynamiş olursunuz.10/8 olarak puanliyorum.Güncellendikce muazzam bir oyun olacak. Belli yerlerde grafiksel sorunlar olsada belli yerdede grafikleri muazzam seviyedeydi.


    Belliki konudan anlaşildigi gibi oyun pek herkesce sevilmiş gibi degil :) İndirimde uygun fiyata alinip oynanabilir.

  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    final hüngür hüngür ağlattı mı :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Üzdü :(

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu 5 gün için de soluksuz bir şekilde bitirdim.Oynanış olarak ilk oyunun üzerine fazla bir şey konmamış fakat bu oyunun amacı bizlere iyi bir oynanış sunmak değil bunu anlamış olduk devam oyunu ile.Oyunun amacı hikayeyi oynayan oyuncuya etkileyici bir şekilde anlatmak,o anları yaşatmak.Bunu da oldukça güzel yapmakta.Bazı bölümler de bunu çok iyi yapıyor.Epik sahneler mevcut.Etkileyici güzel bir hikayeye sahip.Müzikleri güzeldi.Mekan tasarımları kendini aşmış.Atmosferi muazzam.Genel olarak oyunu beğendim.Grafikler de başarılı.


    Game Pass üzerinden oynadım,bitirdim.İlk oyunu sevenler bu oyunu da severek oynayabilir.Oynanış olarak değil hikaye anlatımı seven,ara sahneleri sevenler için uygun bir oyun.Tavsiye ederim.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Sonu biraz sönük kalmış bence.Oyunun sonundan anlaşıldığı üzere 3.oyun da gelecek.Merakla bekliyoruz :)


    A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU]
    A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU]
    A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU]
    A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 3 Nisan 2023; 2:20:19 >




  • Oyunu dizi şeklinde kurguladıkları ve haftaiçine denk geldiği için usulüne uygun oynuyorum günde birer saat, bu Cumartesi'ye kadar biter galiba. Ama ben baya baya beğendim bu yapımı, ilk oyunun her açıdan üstüne koymuşlar, hatta son dönemde en beğendiğim oyunlardan oldu bu tarz içinde. Ahh keşke yapay zeka ve stealth mekaniğini daha iyi yapsalardı Tlou Part ii gibi, o zaman onun bile üstüne önerirdim. Ama işte o gameplay dengesi konusunu tam yapamamışlar, yine de birçok çeşitli cool shitleri yaptırıyor(fareleri kontrol etmekten tut üzerine aldıran falcon'dan sığınmacalara) ve sıkmıyor sizi. Floor is lava sistemini zevkli hale getirmelerini de küçümseyemem.

    Atmosfer ve sanat tasarımı başarılı. Grafikler geçen nesildeki Ryse Son of Rome ve Ac Unity etkisi ve şokunu yaşatmadı bana, belki de Series s zayıf kalmıştır diyeceğim ama internetteki videolardan anladığım o blurrylik her sistemde var series s'e has değilmiş. Yine de sanat tasarımı açısından onlara yaklaşmış işte ve görsellik zevk veriyor.

    Mikisoft Asobo Studio'yu aldı sanıyordum ama değilmiş. Adamlar o kadar çok stüdyo alınca kafam karıştı lan. Bu adamlar The Crew serisinde de yardımcı stüdyo olarak çalışıyorlardı iyi oldu almadığı. Ama umarım aldığı stüdyodaki Hellblade 2 bu oyun gibi ilk oyunun üstüne koyar, güzel şeyler görürüz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FCABC091A -- 5 Nisan 2023; 15:12:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyun a ara vermiştim şimdi gamepass dan kurdum 1.6 versiyonu var baya bir şeyler düzeltilmiş gibi ... işlemciyi de 10400f den 13600k y çıkarınca oyun akıyor işlemci yükü bir hayli fazlaydı ...


    yalnız gpu yada abanıyor %90 kullanımda 2k orta üst ayarlar 3060 ti 76 dereceleri gördü ...

  • Yüzde 40 kullanıyor ekran kartını ama ona rağmen sıcaklık 75i aşıyor ve bas bas bağırıyor kart. Anlam veremedim. Yük altında olsa neyse, grafik ayarlarını düşürdüm, dlss açtım falan yok abi fayda etmedi.


    Aslında benim kart da çok bağırıyor. 75'te o kadar bağırmasın mesela 80-85 derecede çalışsın gerekirse. Onu nasıl ayarlarım ki?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 8 Ağustos 2023; 0:24:29 >
  • Gamepass versiyonunu oynuyorum 1.08 de sanırım sürüm olarak ve fps drop lar oldukça yüksek. Dlss qualty ve fg açık oynuyorum.
    Rtx 4080 ryzen 7900x 32 ram vs var fps 130 170 arası felan geziyor sorun droplar aniden sağa sola çevirince ekranı kasılmalar.

    Bunda denuvo felan mı var korsan versiyonu bazı oyunların daha stabil çalışıyor deneyen var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 yükle yağ gibi akar.

  • TORU-NAGA kullanıcısına yanıt

    Malesef hocam 1.6 yüklü gamepass ten zaten güncel tutuyor.Oynadığım en optimizasyon sorunlu oyun oldu 1 yıl içinde.Pc kas gücüyle çok sorun yaşamıyordum optimizasyon kötü olsada bunda yemedi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.