Şimdi Ara

8800 gt ile yola devammı edeyim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şans eseri geçtiğmiz yıl eylül ayında sıfır kutusunda xfx 8800 gt alpha gun editon ekran kartı gördüm fiyatını sordum çok ucuzda aldım adam tanıdıktı birde 90 tlye aldım.çok hevesle ati radeon 4450 ekrankartımo atıp bunu taktım msi eski anakartıma fakat soğutmada sorun kart en düşük oyun oynamıyorken 70 dereyi görüyor şimdi sstem topluyacam bu kartla devam rtmek istiyorum paramda kısıtlı zaten sizce anakarttan dolayımı bu ısı ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Mr-SeRGeN kullanıcısına yanıt
    Sizce 8 sene önce çıkarılan bir kartın şu anda sıfır olma ihtimali var mı?Şanslıysanız fanı söker,kartın macununu değiştirir ve ısınma sorununu aşarsınız.Şanssızsanız açık bir şekilde kazıklanmışsınız.Meselenin anakartla,işlemciyle vs... alakası yok.Paranız kısıtlıysa gider 8-9 sene öncesinin kartını almazsınız.Gelirsiniz bütçenizi ve sistem özelliklerinizi söylersiniz.Duruma göre uygunu neyse sıfır/2.el tavsiye alırsınız.Gerektiği kadar kendiniz de araştırır alırsınız bişeyler.Size o kartı sıfır diye satan yaratık gece gece sinirlendirdi.Siz de bu kadar saf olmayın lütfen.Yeryüzü sizin gibi saf/temiz insanların yaşayamayacağı kadar kirli bir yer...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 1 Haziran 2015; 3:21:19 >
  • Şöyle diyim size belki kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim bizim burada alışveriş merkezinde mavishop diye bir dükkan var orda bunlar zamanın pc parçaları almışlar sattıkları olmuş fakat bu kart geldiğinde 1000tlmiş sizin dediğiniz yılda ben orda görünce 256 bit çekti dikkatimi sırf çünkü 64 bit ekran kartım vardı.Kutuya bakındım tozlı ama hiç açılmamış 90 tl artık satılsın dedi bende almış bulunmakta oldum 8 sene kullanımayan sıfır ender rastlanan bir ürün böyle derece vermesi normalmi yoksa benim anakart la soğutma sistemimlemi alakalı acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr-SeRGeN kullanıcısına yanıt
    Hala aynı şeyleri söylüyorsunuz. Ne desem bilemiyorum.8800GT gibi bir kartın 8 sene boyunca satılmaması imkansız.Çıktığı zaman dilimi olan 2007 son çeyrekten itibaren en fazla 2-3 sene içersinde kesin satılmıştır.Bırakmazlar o kartı kimselere.Acımazlar.Efsane karttır o.Bir sürü paket açma,kapama hilesi var.Ben dahi hiç kullanmama rağmen nelere şahit oldum.Ambalaj dediğiniz şey markette 2-3 liraya satılan birşey.Yapıştırıcı güvenlik bandını dahi çakmakla ısıtarak açıyorlar. vs... Tahminim kutusu güzelce muhafaza edilmiştir kartın ki aldığım her ürünün kutusunu saklarım.Sonra kart kullanıldıktan sonra bozulup geri kutusuna kaldırılmıştır.Milyarda bir ihtimal kart gerçekten sıfır ise durduğu yerde bile bozulmuş olabilir 8 senede.Ya da sadece macun değiştirmeniz gerekiyor olabilir.Bunun için şanslının şanslısının şanlısı olmak lazım.Burda benim kafamı asıl kurcalayan bu kartı size satan şahsın niyeti...Kartın akıbeti hakkında bilgisi var mı acaba?Dediğim gibi yapabileceğiniz tek şey kartın fanını söküp macununu değiştirmek.Oyunlara girince pc kendini kapatmazsa/yeniden başlatmazsa ısınma sorununu aşmışsınızdır.Ama bunun olması bence çok zor.Aşırı derecede iyi niyetli düşünmek lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 1 Haziran 2015; 3:34:04 >




  • Peki kartın içine macunu sürmek basit bir işlem eğil sanırım kendim yapabilirmiyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr-SeRGeN kullanıcısına yanıt
    Yükteki sıcaklığı kaç?
  • Oyun oynarken 90 felan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu bir anda dağıldı macunu sürersem fark olur dimi derece düşermi acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski kartın macunu kurumuştur değişmek işe yarar kesinlikle. Lakin termal macunlar 10-15 lira. kartın ederi zaten 70-80 lira. bence elden çıkarın yeni kart alın.
  • Ben zotac 9600gt amp ile crysis 2 bitirdim. Şuan GTX 980'im var o bile yetmiyor günümüz oyunlarına çünkü artık yapımcılar eskisi gibi optimizasyonlu oyunlar etmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr-SeRGeN

    Peki kartın içine macunu sürmek basit bir işlem eğil sanırım kendim yapabilirmiyim ?

    Çok rahat yapabilirsiniz.Fanın karta bağlanan kablosunu yavaşça çıkartın.Fana ait genelde 4 adet vida olur.4 vidayı sökün.Bazı kartlarda 4 vidayı söktükten sonra fan kablosunu çıkarmanız gerekebiliyor.Dikkat edin.Metal bloğu hızlıca çekmeyin fan kablosunu kopartırsınız.Zaten macunlamanız gereken yerde macun artıkları,pislik olacaktır.Güzelce temizleyin.Sonra yeteri kadar macun sürün.Nasıl ve ne kadar macun sürmeniz gerektiğini bilmiyorsanız youtubedan video izleyin ve yapın.Çok acemiyseniz bile 10 dk içinde bitirirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 1 Haziran 2015; 14:22:03 >




  • 8800GT İLE YOLUNA BİRAZ ZOR DEVAM EDERSİN
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkanerşen

    8800GT İLE YOLUNA BİRAZ ZOR DEVAM EDERSİN

    Ps4 sahibiyim fakat piyasada uygun kartlar varmı 250 tlye kadar verebilirim br karta öneriniz varsa alabilirim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr-SeRGeN


    quote:

    Orijinalden alıntı: serkanerşen

    8800GT İLE YOLUNA BİRAZ ZOR DEVAM EDERSİN

    Ps4 sahibiyim fakat piyasada uygun kartlar varmı 250 tlye kadar verebilirim br karta öneriniz varsa alabilirim ?

    diğer sistem bileşenlerini blimiyorum

    amd tarafında 7870 300tl civarı

    nvidia ise gtx 660 almalısın 350 tl civarı oda 2. elde
  • 8800GT günümüz şartlarında yetersiz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr-SeRGeN

    Şans eseri geçtiğmiz yıl eylül ayında sıfır kutusunda xfx 8800 gt alpha gun editon ekran kartı gördüm fiyatını sordum çok ucuzda aldım adam tanıdıktı birde 90 tlye aldım.çok hevesle ati radeon 4450 ekrankartımo atıp bunu taktım msi eski anakartıma fakat soğutmada sorun kart en düşük oyun oynamıyorken 70 dereyi görüyor şimdi sstem topluyacam bu kartla devam rtmek istiyorum paramda kısıtlı zaten sizce anakarttan dolayımı bu ısı ?

    kardeş o kadar eski bir sistemi az bütçe ile yenileyemezsin.sana vereceğim en ucuz tavsiye xbox360 slim almak olur. fiyatı 500 tl.krek olayı da var piyasada. bir ton oyunu var. olmadı 1300 e xbox one var.daha yeni çıktı sıcak sıcak. uzun yıllar donanım derdin olmaz. bu çöplükte bir pc yi 2000 den aşağı adam edemezsin.




  • 8800gt görünce gözlerim doldu şimdi, okadar oldumu yahu zaman geçeli
    Mavi bilgisayardan gelmişti konyada yoktu model palit marka yanar döner kutusuyla kargodan geleli koskoca 7 sene olmuş

    @AC Kiriklar arkadaşımız doğru der xbox konusunda kafan rahat olur en azından

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 liraya macun alacaksın etti sana 105 lira.105 liraya mis gibi hd5770 alırdın.Hem o karttan çok çok daha iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.