Şimdi Ara

32 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
0
Favori
19.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu kadar detayci olmayın ben kullaniyorum baclight bilmem ne umursamiyorum. Eger kaliteli goruntu istiyorsanız o zaman 15 20binlik monitörler alin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AtiMX4

    Bu kadar detayci olmayın ben kullaniyorum baclight bilmem ne umursamiyorum. Eger kaliteli goruntu istiyorsanız o zaman 15 20binlik monitörler alin
    İyi bir örnek üstüne geldi şimdi. İnanın kalite için, bu kusurlar için illa o kadar pahallı monitör almaya gerek yok. Daha uyguna olup,daha sade özellikli olup bu ışık sızması vs kusurların olmadığı monitörler illa vardır. Sadece iyi bir kalite kontrolden geçen üretim yapılması gerekiyor.Yoksa 20 bin TL'lik ve üstü monitörde de var ışık sızması vb kusurlar. Bu birazda şans işi, sorunsuza veya en az sorunluya denk gelebilmek. Monitör firmaları, tüketicinin kalite anlayışına kendi çıkarları için yön veriyorlar. Yok kavisli olunca daha iyi oluyor kanka, kavisli al.Oyunun içinde gibi hissetiyorsun. Bak sana 1800-1500 R hatta 1000 R'lik kavis getirdim gel, başkasına gitme. :D Yok 165hz, 180 hz, 200, 240 HZ vs olunca her şey fişek gibi oluyor. Gel sana bunlardan satayım kalite bunda diyor. Oda biliyor, elimizdeki sistemlerle 100 FPS'nin üstüne çıkarsak bayram ediyoruz, bu FPS'leri stabil olarak alabilecek makinaya sahip kişilerin genel oranla az olduklarını onlarda biliyor ama ne kadar hız o kadar iyi, o kadar kalite diyorlar. Standart 100 HZ bir oyuncu için fazlasıyla yeterli bence. Daha üstünü yapmasınlar demiyorum ama daha üstü olacak diye bir dayattırmaya kalkmasınlar diyorum. Mesala 144-165 HZ benim fazlasıyla işimi görecekken hızlı bir VA panel alabilmek için 240 HZ lik, 1000R (şahsi fikrim hiç gerek yok bunlara) dayattırmalarına maruz kalıyoruz.Sen standart 100-144hz, düz panel (kavissiz, ışıksız),hızlı VA panel, bölgesel aydınlatmalı vs monitörü ürettinde mi bu fantazilere çıkıp bütçeyi arttırıyorsun? Cevap basit, yeni teknolojiyi ek,abartılmış teknolojiyle birlikte verip arada fiyata geçirmek. Fiyatıda...Kalite bu abartılmış teknoloji değil, bu olmamalı.Bir OLED TV'YE bak, bir IPS'e. Hangisi seni daha çok çekiyor mesala? Hangisi hiçbir şey bilmesen bile bu daha iyidir dedirtiyor. Cevap belli, çoğu kişinin daha koyu renkli, daha canlı renkli, daha derin siyahlı OLED'ten yanadır. İyi ama OLED'in durumu belli o zaman ne olacak. Ona en yakın teknolojiye yönelmek lazım. Yani FALDA'a, yani tam dizilim bölgesel karartmaya. İnan kalite esas burada.

    Diğer noktaya değinecek olursak,sen şimdi aynı parayı veriyorsun ama benim monitörde ışık sızması yok ya da sıfıra yakın ama senin monitörde var, her karanlık sahnede far gibi gözüne çarpıyor.Sen demiyor musun, arkadaş ben keriz miyim bunun böyle olmayanı birisinde aynı parada ama bu niye bende diye?Bence takmamanın sebebi çaresizlik, çünkü başkasını alsan daha kötüsü de çıkabilir. Çünkü bu durum yaygın, bu duruma itiraz edip boykot eden az. Satıcılar, tedarikçilerin çoğu sattığı malı değiştirmek veya iade almak istemiyor. Kutusu açılmış, kullanılmış mal diyor.İstersen 10 dk sadece görüntü almak için açmış ol. Bir nevi haklı, bize gelen kutunun açılmış olduğunu görünce içimize sinmiyor, sanki aylarca birisi kullanmışta ikinci eli sıfır diye satmaya çalışıyorlar diye düşünüyoruz. Aslında kuşkulu olmamız normal ama üründe bizi rahatsız edecek bir durum yoksa ön yargılı bakmanın anlamı yok. Belki bu ürünü iade eden adam tipini, performansını vs sevmedi ama sen sevileceksin. Yani bir şans vermek gerek bence. Satıcı senin iade ettiğin malı satamam korkusuyla almak istemiyor.Bu işten ithalatçı, üretici firma nemalanıyor. Uğraşanlar, satıcı-alıcı...O yüzden biraz fazla göze batan ışık sızmaları, 2 taneden fazla veya rahatsız edecek yerdeki 1 tane piksel hatası olan ürünler, fazla glowa sahip ıpsler bence alınmaması gereken ürünler.Bırakalımda satıcı-ithalatçı-üretici firma uğraşsın.:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 14 Ağustos 2020; 12:8:40 >




  • karaniler kullanıcısına yanıt
    Motion handling çok iyi duruyor.
  • Benim gibi ürünü amazonun stoklarına getirmesini bekleyen varsa paylaştığım link üzerinden ürüne yorum yazıp amazonun kendi stoklarına getirmesini isteyebilir mi? Belki yaptığımız bir işe yararda amazon kendi satmaya başlar. Yoksa bekle bekle nereye kadar.
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08C7J5MFG



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaniler -- 6 Ağustos 2020; 2:43:48 >
  • karaniler kullanıcısına yanıt
    Demek ki o kadar güvenilir değiller... İkisinden birinin ölçümü yanlış bu kadar fark olamaz.
  • Curimo kullanıcısına yanıt
    Rtings sponsorlu iş yapmıyor ürünü kendileri alıyor, o yüzden bu kadar geç incelediler. Yaptıkları açıklamaya göre yaptıkları test doğru, suanki ürünlerine göre. Tekrar monitör alıp yine test yapacaklarmış nolur ne olmaz belki sorun ünitedendir diye ve fark varsa incelemeyi güncelleyeceklermiş. Hardware unboxed da sonucundan emin hatta reddit ve twitter da birbirleriyle konuşup farkı anlamaya çalıştılar. Birbirlerinin yaptığı test ayarlarını paylaştılar. Daha önceki Koreli ve Çinli sitelerin yaptığı testlerde de aynı farklılıklar var. İşte bu da baya garip oluyor. Fabrikadan çıkan her monitör diğerinden farklıdır fakat bu derece farklılık olmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar cok fazla düşünmeyin. Monitoru tavsiye ederim. Dun 2000 yilinda yapilmis riddick i izledim eski olmasına rağmen gayet güzel goruntu vardi. Doviz yukseldi samsung ileride zam yaparsa hic alınmaz artik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AtiMX4 A kullanıcısına yanıt
    Masa ölçüsünü sordun hala ses yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tftcentral inceleyip son noktayı koyar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gamer007_

    32 ınc kullanan arkadas rıca etsem resımde cızgım yerın olcusu atabılırdmı dipten ayagın ucuna gelen uzunluk tam olarak ne kadar masaya sıgıp sıgmayacagını ogrenemem gerek yada masayı one alıp arkaya bosluga verecegım cok buyukse ayakları
    27" kullanmaktayim beni. Masa ölçüm 100x60 hicbir sorun yasamiyorum. Aksine diğer monitorlere gore 2 ayak boşluğuna klavye ve hoparlor dahi koydum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu değerler cok iyiymiş.

    32

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezalet ötesi hemde kavisli..500 tl deseler dönüp bakmam bile..
    Gidin adam gibi bi LG felan alın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-41A94D448

    Rezalet ötesi hemde kavisli..500 tl deseler dönüp bakmam bile..
    Gidin adam gibi bi LG felan alın
    Bu döviz kuruyla 500tlye mouse bile yok ben aldim oldukça memnunum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtiMX4 -- 8 Ağustos 2020; 0:51:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavis kötü iyi bu birazda zevkler ile alakalıda, maalesef piyasada bunun gibi hızlı VA yok. Gelir elbet ama ne zaman gelir, hangi kombinasyonda gelir Allah bilir.
  • Amazon.com da 32inc modeli kısa süre boyunca 799 dolardan 649 dolara indi ve stokları bitirdiler hemen. Şuan 27 ve 32inc modelinin fiyatı 50 dolar düşmüş şekilde.

    27 inc 699$ --> 649$
    32 inc 799$ --> 749$

    Bunlar amazon fiyatı ama aynı şekilde Bestbuy'da da fiyatları düşmüş şekilde. Tabi bu fiyat düşmesi bize yansımaz çünkü dolar iyice yükseldi. Umut edelim de fiyat yükselmesin bir de
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AtiMX4

    Tv box bağlıyken. Karanlik odada çekilmiştir. Odayı resmen aydınlatıyordu. Hdmi da bu goruntu veriliyorsa DP ile daha kaliteli goruntu veriyordur. DP kablo alırsanız 1.4 versiyondan alin. Paugge markasını tavsiye ederim.



    Panelde ki iz ama belli olmuyor macro cekim yaptığımdan büyük gözükebilir.


    Kullandığınız monitörün her yerinden ışık sızyor (resime bakarak söyledim)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 11 Ağustos 2020; 3:0:26 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bjkyener

    Kullandığınız monitörün her yerinden ışık sızyor (resime bakarak söyledim)

    Alıntıları Göster
    Tv box bağlı. Local diming auto idi kapattım simdi sorun yok. Isik sızmasına alerjim yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karaniler kullanıcısına yanıt
    https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=60030&snA=554235

    https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=60030&sn=2261664



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 15 Ağustos 2020; 3:35:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.