Şimdi Ara

3 senelik ilişki tehlikede nolur zaman ayırın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Biz 4 aydır beraber yaşıyoruz ve belirli hedefler koyarak bu kararı aldık.


    Ben 4 aydır işe giremedim ha gircem ha gircem diyerek kenarda ki param dan harcadık, onunda ailesi okuduğu için yolluyordu.Fakat kız arkadaşım biraz rahat yaşamak istediği için sıkıntılar çektik beni sürekli uyardı ne zaman giricen vs. vs. diye, 6 gün önce başvurumu yaptığımda, kız arkadaşım çok sevindi ve öbür gün kardeşini almaya başka şehre gitti 2 3 gün içersinde gelicekti fakat kar nedeni ile gelemedi. Onu uğurlar iken herşey güzeldi gittiğinde, "bebeğim" vb. Cümleler kurdu ki pek sık kurmaz gittikten sonra bana haber geldi mi diye sorduğunda ben akşama farklı yere başvurucağımı haber gelmediğini söyledim ve ertesi gün tekrar o başka yere başvurucağımı söyledim ki dün söylediğimi unutmuştum (b12) bu birden "sen sorumsuzsun, giricem, giricem dedin. aylarca girmedin" diye söylenmeye başladı ama o kadar mutluydum ki, zamanın nasıl geçtiğini anlamamıştım.Bende geldiğinde sahilde keyif yapalım mı? diye sorular yönelttim bir kaç saat sonra, olur dedi. Fakat sonra ki günler ben yaza yaza arada bi, bu konuyu büyüttükce büyüttü ve ilişki istemiyorum burada karar aldım. ilişki hayatımı ve gündelik zevklerimi kısıtlıyormuş hayatıma odaklanamamışım vs demeye başladı ve sonra da bana istediğin zaman dön ben bi kaç güne gelicem dedi. Ama ben giderken sen gittiğinde işi halledicem demiştim ve hallettim.Gerçekten 7 gündür tek lokma geçmiyor ağzımdan 4 ay burada çiçek gibi davrandım ona ben aşırı mutluyduk ben uyurken uyandığında saçımı okşayıp öperdi daha bu ay.Geldiğinde bi konuşma yapsam herşeyin farkına vardığımı izin ver prensesler gibi yaşatayım vb şeyleri söylesem sizce affeder mi ?








  • Kız ilişkiyi kafasında bitirmiş. Muhtemelen uzun süredir düşündüğü bir şeydi kızların genel ayrılma tarzıdır ilişkiyi içten içe kafasında bitirir ama asla dışarıya yansıtmaz yazıyı okurken gözümde canlandı. Gidip kıza izin ver prensesler gibi yaşatayım dersen veya bu cümlenin varyasyonlarını kurarsan kızın aklında tercümesi şu olacak "Ben opsiyonsuz bir erkeğim senden ayrılamam beni terk etme diye herşeyi yaparım. Kız seni biraz olsun seviyorsa bile bu cümlede senden soğuyacağını garanti ederim. Senin yapman gereken şey kızı hiç arayıp sormadan kendi yoluna bakmak işe girip hayatını düzene sokman ve yeni kızlara yelken açman olacaktır.
    4S kuralını hiçbir zaman aklınızdan çıkartmayın. Sen ona seni prensesler gibi yaşatacağım dersin o senin hayatını cehenneme çevirir. Kimseye sözler verme, kendinden feragat etme. Niye sen onu yaşatıyorsun ki ? Birlikte mutlu olmak için var ilişki. Koy postayı gitsin. Bir gün yüzüne gülüp ikinci gün sana sallayan kişiden bir yol olmaz.

    Elin kızını şınartacağım diye kendinizi harcamayın. Hayata bir kere geliyorsunuz, dünyada 4 milyardan fazla kadın var.
  • 4S kuralını hiçbir zaman aklınızdan çıkartmayın. Sen ona seni prensesler gibi yaşatacağım dersin o senin hayatını cehenneme çevirir. Kimseye sözler verme, kendinden feragat etme. Niye sen onu yaşatıyorsun ki ? Birlikte mutlu olmak için var ilişki. Koy postayı gitsin. Bir gün yüzüne gülüp ikinci gün sana sallayan kişiden bir yol olmaz.

    Elin kızını şınartacağım diye kendinizi harcamayın. Hayata bir kere geliyorsunuz, dünyada 4 milyardan fazla kadın var.
  • Sağlıklı bir ilişkin olmadığı söylüyorsun. Yani ilişkinin zarar görmesi sana fazlaca zarar veriyor. Tabi senin anlatımına göre yazıyorum. Zira sen bu konuda bir tarafsın objektif olmamak gibi bir hakkın var.

    Beyanlarını dikkate alarak ilişki istemiyorum bitirelim gibi kelimeler sevgililerin hatta evliliklerin temeline zarar veren kullanılmaması gereken cümleler. Bunu diyen bir insana ne kadar güvenebilirsin. Anlık bir sinir ile söylenmemiş ve aralıklarla tekrar edilmiş ise sıkıntı büyüktür. Anlık söylenilmesi de sakıncalı ama öfke kısmi bir irade kaybı yaşattığı için yanlış yapabilir.

    Anlatıma göre sizin ilişkiniz her şey iyi giderken güzel ama olumsuzluklara karşı dayanıksız gibi hayatta her şey her zaman iyi gitmez krizler olur gelecektede olacaktır. Bir gün iyi kazanırsın bir gün batarsın. Belli hedefler koyduğunuzda göre karşı taraf kötü gününde hali tavrı değişme ihtimali olan birisi mi? Bu soruyu senin cevaplaman gerek ben bilemem.

    Şu prenses gibi yaşatma, karşısındaki kişinin kahramanı olma düşüncesi ve çabası kişiye çok zararlı olabilecek bir hareket çünkü bunu yapan kimseler öyle şeyler yapıyorki karşısındaki insanın altında ezilecek kadar vahim hatalar yapıyorlar. Kimseye hak ettiğinden fazla değer göstermeyin. Kendinizi bu şekilde tanımlarsamız karşınızdaki insan yaptığınız çabayı sürekli görmek ister. İlişkinizin sonuna kadar prenses uşağı veya kişiye özel kahraman gibi davranamazsınız. Bu davranışta bulunup sonra normal kendin gibi davranırsan o zaman ters tepki ile değişmek duyarsızlaşmak vs suçlanır gene ekside çıkarsınız. Karşındakini prenses olarak görüyorsan prens gibi davranda denilebilir. Karşındaki ile kendini eşit statüde gör ve öyle davran.

    Sadece yazılara göre karar vermemeni öneririm. İpleri eline al düşün ve kendi kararını ver. Seni yakından tanıyan ve düşünce ve mantık açısından tutarlı gördüğün arkadaşın varsa çok özel konuları açmadan fikrini al. Seni iyi tanıyan biri bizden daha iyi bir pencereden olaylara şahit olduğu için daha net konuşur. (Tutarlıyı ekleme sebebim insan faktörü akıl danıştığın kişinin akılsız olması ihtimali var fikirler seni yanlışa yöneltebilir o yüzden kararını düşünerek ver basit bir karar vermiyorsun. Ben doğru olduğuna inandığım görüşümü aktardım mesela belki eksik veya hatalı düşüncelerim vardır. İlişkiyi kurtarma veya sonlandırma noktasında iyice düşün...)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 28 Ocak 2022; 1:30:23 >




  • yazılanlara bakarak diyorumki senin bu hikayede kazanan olduğun bir varyasyon yok, er ya da geç kaybeden olacaksın...

  • Kız ilişkiyi kafasında bitirmiş. Muhtemelen uzun süredir düşündüğü bir şeydi kızların genel ayrılma tarzıdır ilişkiyi içten içe kafasında bitirir ama asla dışarıya yansıtmaz yazıyı okurken gözümde canlandı. Gidip kıza izin ver prensesler gibi yaşatayım dersen veya bu cümlenin varyasyonlarını kurarsan kızın aklında tercümesi şu olacak "Ben opsiyonsuz bir erkeğim senden ayrılamam beni terk etme diye herşeyi yaparım. Kız seni biraz olsun seviyorsa bile bu cümlede senden soğuyacağını garanti ederim. Senin yapman gereken şey kızı hiç arayıp sormadan kendi yoluna bakmak işe girip hayatını düzene sokman ve yeni kızlara yelken açman olacaktır.
  • Devam et sıradaki gelsin.

  • Nereden buluyorsunuz böyle insanları?
  • BİTMİŞ HACI SENİN İLİŞKİ. UZATMA. AYRIL HEMEN.

  • Dostum ülkedeki şu piyasada sana iş bulamadın diye sitem ediyorsa eğer ;

    evlendiniz diyelim sen ona prensesler gibi bir hayat sunuyorsun ama hayat şartladı oldu ya bir aksilik oldu işlerin kötü gitti ( umarım böyle bir durumla karşı karşıya kalmazsın sadece bir varsayım) bu kızın sana yine aynı tepkiyi vermeyeceğinin garantisi var mı ? hani meşhur sözler veriliyor ya evlenirken iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta diye ben bu kız kötü günde pekte sözünde duracak bir karaktere benzemiyor.


    Belki moralini bozacak kırıcı şeyler söylemiş olabilir özür dilerim ama konuyu okuyunca gerçekten içimde bu hisler oluştu

    sen kendin diyorsun rahat yaşamak istiyor diye bu ülkede rahat yaşam çok paradan geçiyor bunu kısa sürede elde edemezsin ve bence o kız senin o parayı elde etmeni beklemeyecek.


    kendi hayatına bak başka insanlar için kendi hayatınla ilgili kararlar verme pişman olursun

    Dipnot: bu sana söylediklerimi banada çok kez söyleyen oldu sallamadım pişman oldum şuan sana ben söylüyorum yapma dostum gerçekten değmez.





  • tam akıl alacak yer..

    Adamlar hayatlarında kız görmemişler hep uzaktan uzaktan
  • bence sen yoluna bak.

  • Evlenmeden aynı evde yaşamak büyük hata. Geçmiş olsun yoluna bak.

  • tehlikede olan ilişki = daha önceden zaten bitmiş olan ilişki
  • Sırf kızı mutlu edeceksin diye kendini harcatma. Fedakarlık dediğin iki taraflı olur. Kız gideceğini söylüyorsa bırak gitsin. Milyonlarca insan var. Elbet bulursun birini. Bitmiş bir ilişkiyi uzatmaya çalışmak zaman kaybından başka bir şey değil.
  • Kilit cümle

    ”ilişki hayatımı ve gündelik zevklerimi kısıtlıyormuş hayatıma odaklanamamışım”

    muhtemelen sende aynısındır ama farkında değilsin. Ben olsam, yanına gider konuşurum.

    aklındaki herşeyi sor. Asla dilenme! bana zaman ver de! O triplere girer zaten.:)

    Verdiği cevapları birkaç gün düşün!

    gözün yiyorsa devam edersin, yoksa sal gitsin. Sana yazık!

    salma durumunda da unutmaya çalışma. Canını sıkar.

    Zamanla onun sendeki ağırlığı azalır. ;)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.