Şimdi Ara

3. doz BioNTech aşısına gerek var mı? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
1
Favori
8.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    BENİM İŞİM GÜCÜM YOK SENİNLE BURADA MUHATAP OLUYORUM?

    KONUŞMAYA ACİZSEN DİYALOĞA GİRME ARKADAŞIM,

    NEYSE ENGELLEDİN, USLUBUNDAN ÖTÜRÜ.

  • Engelle sorun yok o insanlar aptal ve ahmak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim aşım yok kafam rahat. Aşı olup da kendime zarar verecek kadar aptal değilim. Aşı olanlar ağlıyor çünkü vücutlarına zehri aldılar.. Başkaları da zehirlensin istiyorlar. Fakat yemez..


    Aşı yok gam yok.. 3. doz BioNTech aşısına gerek var mı? 

  • Programming Guru kullanıcısına yanıt

    Ben esasında düşünce yapılarını, neye dayandıklarını, neye göre hareket ettiklerini anlamaya çalışıyorum,


    olurda bu ve bunun gibi bir virüse yakalandığımızda ve yoğun bakımlık olduğumuzda,


    bize bakan doktor mecburen elindeki aşıları kullanacak, bundan kaçış yok, yan etkisi olsa olmasada.


    "Aşı yok gam yok.. 3. doz BioNTech aşısına gerek var mı? "

    Etrafımda akraba dağil, bu virüsden vefat edenler oldu, ciddiye alıyorum, kanımca genetik yaş ve bağışıklık sistemi konusu.


    "vücutlarına zehri aldılar"

    Evet işte burada hassasiyetim var, dünya gözde astigmat lazeri olmadan önce ferargahname imzalamıştım, işler yanlış gittiğinde

    gözümü kaybetme riskim ve beni devlet hastanesine göndereceklerdi.


    Ve bana bu teknolojinin yeni olduğunu, evet göz bulanıklığını gidereceklerini çünkü çokca hastada denendiğini, ancak

    önümüzdeki yıllarda nasıl bir durum çıkacağını bilmediklerini açıkca ilettiler,


    riski aldım ve göz lazerini oldum, şimdi sağ göz tekrar dan 0.25 arttı, uzak hafif puslu :))


    Sorgulayıcı araştırmacı, sürü pisikolojisi ve itaatkar biatcı olarak hareket etmeden yaşamak lasım.





  • Alıntı

    metni:
    olurda bu ve bunun gibi bir virüse yakalandığımızda ve yoğun bakımlık olduğumuzda,


    Covid virüsünden yoğun bakımlık olunduğuna veya olunacağına inanmıyorum. Güçlü, kuvvetli, sağlıklı, 20 - 55 yaş arasında insanların bu hastalıktan yoğun bakıma düşeceği iddiası bana oldukça komik geliyor. Yoğun bakımlık falan olanlar, bence covid19 değil, mevsimsel grip yüzünden de yoğun bakımlık olurlardı. Bunlarda mutlaka, bağışıklıgı zayıflatan bir durum, altta yatan akciğer hastalığı, kronik kalp hastalığı gibi durumlar vardır. Sağlam sağlıklı insan neden böyle bir virüs yüzünden yoğun bakımlık olsun? Bunu bana 1000 doktor bir araya gelip tersini söylese ben inanmam. Çünkü bu basit bir mantığın ürünü. Hayat deneyimi ve biraz mantıklı düşünmek bunu anlamaya yetiyor



    Alıntı

    metni:
    Etrafımda akraba dağil, bu virüsden vefat edenler oldu, ciddiye alıyorum, kanımca genetik yaş ve bağışıklık sistemi konusu.


    Mutlaka altta yatan başka problemleri vardır.



    Ayrıca bugün ak denene 50 yıl sonra kara denebilir.. Bugün sigara tavsiye eden doktorlu reklam görebilir miyiz? Hayır.. Demek ki 1950'lerde sigara ne kadar da normal bir şeymiş..



    3. doz BioNTech aşısına gerek var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 1 Kasım 2021; 15:49:43 >




  • Hiçbir aşı görünümlü deneysel sıvıya ihtiyaç yoktur.


    Gen çeşitliliği ve bağışıklık sistemimiz virüslere karşı en güçlü savunma duvarıdır ki yüzyıllardır virüslere karşı insanlığı koruyan sözde aşı değil bu savunma mekanizmasıdır !

  • Valla ise yarar yaramaz, duz dunyaci cipci bilmem ne hic bir onemi yok. Onam formu diye bir sey varsa, ve bana vurulan sividan ne olursa olsun tek sorumlu bensem bi zahmet karsi olayim. Hani hakkaten bunu akil edememek de ne bileyim, biraz sey yani.


    Madem ise yariyor madem herkes arkasinda, madem cook iyi, madem milyonda 1 sorun, ok, de ki hacit biz arkasindayiz, bir sey olursa onumuzdeki 10-20 senede, her turlu biz variz!


    Ben garantisiz diye telefon/tv bile almazken, adam kaypak konusuyorsa pazarsan domates bile almiyorsan afedersin de..


    Ha diger yandan onlarca calisma var viruslerle en iyi mucadele vitaminler diye, onlari alip hastaligi sadece 1 gun halsizlikle atlattiysam kimse bana maval okumasin. Siz gidin et yiyin biraz, vitamin alin. Vitaminsiz gezene 3 doz da az gelir 10 doz da.

  • sieger kullanıcısına yanıt

    Bu aşı sever gurup nedense daha çok bu forumda toplanmış. Sanırım eksisozluk gibi sitelerden falan geliyorlar

  • Deneysel olmasa da yaptırmam. Aşılarda adjuvan denen maddeler var. Alüminyum Hidroksit ve Thiomersal yani etil cıva. Bunlar vücut için zehirli metallerdir. Efendim dozu düşük bilmem ne o yüzden bir şey olmaz diyorlar ama ben inanmıyorum. Zehir zehirdir. Aşılardan uzak durun. Hele ki aşıya zorlayanlara kesinlikle itibar etmeyin

  • Programming Guru kullanıcısına yanıt

    Daha önemlisi yüksek miktarda indirgenmiş grafen oksit denen yüksek oranda toksik bir madde var ki bunu raf ömrünü uzatmak için kullandıklarını iddia ediyorlar ancak patent başvurusu yaptıklarında bu maddeyi belirtmemişler bile nede olsa danışıklı dövüş yapıyorlar...

  • Aşılara kesinlikle güvenilmez. Patent başvurusunda bile belirtmedikleri maddeyi vücuduna alanın aklına şaşarım. Tohumlarına para mı verdik gebersinler, yeter ki para kazanalım diyorlar.. Amaç bu.. Nasıl Türkiye, olmayacak adamların eline geçtiyse, benzer olay küresel çapta yaşanıyor.. Aşı olmaktansa hastalık riskine girmek daha mantıklı. Şahsen covid midir ne zıkkımdır 2 senedir bana bulaşmadı. Hastalığın kıytırık bir şey olduğundan eminim. %3 bile ölüm riski taşımayan kıytırık bir virüs. Vıyyyyyyy cahiller, corona virüsü göçümsüyonuz, oyun böyüğ yeğen heeee diyen, birkaç zibidi velet, umrumda bile değil. Covid yani soğuk algınlıgı geçiriyorlar ama farkında değiller.. Kitlesel histeri yarattılar sadece.. Aklımız onlardan üstün..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 2 Kasım 2021; 17:37:18 >
  • Ayrıca covid yaygarası 2019 sonunda başladığında haberleri okuyup üç tas hasssss hoşaf diyordum 3. doz BioNTech aşısına gerek var mı?  2 sene geçti hala da diyorum.. haksız çıkmadım.. hastalık tırt.. 2 yıldır demir gibiyim..

  • Programming Guru kullanıcısına yanıt
    Kuduz aşısı da yaptırmayalım o zaman köpeklerimize. Sonra kuduz olup ölsün di mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    Kuduz asisini olurken, ne olursa olsun bu zorunlu degildi, ben kendi istegimle yaptirdim ve olacak her zarardan ben sorumluyum diye imza attiriyorlar mi?


    Elmayla armutu tartarken, bari ne tarttiginizi bilin.

  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    O yukardaki arkadaşın söylediği gibi farklı bir olay. Onda kar zarar hesabı yapılır. Zarar ağır basıyorsa aşıyı kendi iradenle olursun. Şahsen kuduz olduguna inandığım bir hayvan ısırığı olayı yaşasam kuduz aşısı olurdum.. Fakat şunu da bil ki, kuduz aşısı yaptırsan dahi, ısırık beynine yakınsa kuduz olabilirsin.. Geçen yıllarda, vahşi hayvan saldırısı sonucunda, yüzünden ısırılan bir vatandaş, kuduz aşısı oldugu halde, hayatını kaybetmişti..


    Burada bizi kıytırık bir virüsün aşısına mecbur etmeye kalkıyorlar. Ben hastalığı geçiririm ama bu aşıyı olmam diyorum.. Olunmasını da tavsiye etmiyorum. Olmayın. Hastalığı geçirin daha iyi kesinlikle..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 2 Kasım 2021; 18:23:38 >
  • AŞI/Virüs/Maske/PCR/kapanma/yasak bunlar palavradır ve bunlara inanan da beyin YOKTUR.

  • power-pc P kullanıcısına yanıt

    Açıkcası kısa bir süre öncesine kadar maske maske diyen grup içersindeydim! Şimdi onda da çok büyük hata ettiğimi anlıyorum. Çünkü mevcut maskeler bakteriler için virüsler için değil!


    Şöyle ki boyutları bakımından virüsler bakterilerden çok çok daha küçük dolayısıyla çoğumuzun kullandığı standart cerrahi maskeler virüsler için tamamen işlevsiz duruma geliyor. Bunu da ben değil bilim adamlarının ta kendisi söylüyor!


    Virüslere karşı etkili olan maskeler n95 ffp3 tip maskelerdir bundan aşağısı sizleri virüslerden asla ve asla ko-ru-ya-maz!!!

  • power-pc P kullanıcısına yanıt

    Bence bu kadar yüklenme insanlara. Bu tarz söylemler kutuplaşmayı getirir halbuki elitler hariç herkes aynı gemide.


    Elitler yıllardır yaptıkları gibi medyaya çıkardıkları üzerinden insanlara sosyal baskı yapıyor. İnsanlar çok sosyal canlılar. Ne normalmiş gibi gösterilirse pek sorgulamadan çevresinde gördüğünü yapmaya programlı.


    3. doz BioNTech aşısına gerek var mı?MAYİL COACHİNG AKADEMİEyoutube
    Bizimle öngörüşmek için hemen şimdi başvuru gönder: ➡️➡️➡️ https://mayilcoaching.com/ Diğer iletişim yolları: Telefon ile iletişim: +49 203/ 394 14 33 WhatsApp üzeri iletişim: +49 176 66659906 Sosyal Medya Kanallarımız: ⭕️Instagram: https://www.instagram.com/dr.isamayil/ ⭕️Facebook: https://www.facebook.com/mayilcoaching/ ⭕️Facebook Grubumuz: https://www.facebook.com/groups/491307978471780 ⭕️YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCAuW5ZYsrOWwGCdVb4gp4wg Psikolog Dr. İsa Mayil #Kişiselgelişim #Psikoloji #Huzur #Mutluluk #Başarı #Anksiyete #Eğitim #Seans #Avrupa #Almanya #Duisburg #Düsseldorf #Özgüven #Psikolog
    https://www.youtube.com/watch?v=yI6TnFCAvDU
  • power-pc P kullanıcısına yanıt

    %90 adamın aptallığından faydalanarak, kitleleri istedikleri gibi güdüyorlar.

  • nucro kullanıcısına yanıt

    Senin elitler dediğin insanlar zeki kişiler. Bu asansördekiler aptal. Zekiler aptalları yönetiyor ve isyan etmesinler diye onları kontrol altında tutmaya çalışıyorlar. Bu virüs olabilir, din allah kitap olabilir, god olabilir, jesus olabilir, sosyal medya olabilir, diziler olabilir, filmler olabilir, olabilir de olabilir..


    En son aptalların ağızlarına, köpek ağızlığı gibi ağızlıkları (maskeleri) taktılar. Bakalım nereye kadar itaat sağlanacak? Planın bir parçası da budur..


    Dozu yavaş yavaş arttıracaklar.. Önümüzdeki yıllarda kim bilir daha neler göreceğiz.

  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.