Şimdi Ara

3. doz BioNTech aşısına gerek var mı? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
1
Favori
8.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Asilarin tazeleme sureci kademeli olarak 1 yildan 9 aya sonra 6 dan 4 ve 3 aya indirelecek kademeli olarak. Dunya buyuk olaylara gebe insanlar yoruldukca asilama ve tazelemeye karsi cikmalar , protestolar ve olaylar cikacak.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yakında 3 cü dozu yaptıracağım.

  • 3. doz BioNTech aşısına gerek var mı?
  • BJK kullanıcısına yanıt

    Oncelikle bi duzeltelim:

    1. bu asi degil. Asi standartlari bu degildir, lutfen bakiniz.
    2. dunyada deneysel cok spesifik, son care kullanilan ilaclar haric(bunlarda da tum sorun teskil edebilecek seyler sonuna kadar anlatilir, emin misiniz denilir) tamaminda, hele asilarin %100unde asiyi yapan firma sorumludur. Bunda?
    3. Dunyada hangi asiyi olmazsan olma, halk sana laf etmez, kizamik asisi birisi olmasa, ve hastaligi yaysa, hic olmamis orta yas direk olur ya da agir gecirir, bilirsindir, ama kimse hala zorlamaz. ne is?
    4. dunyada hic bir ilac ilk cikarken %95le baslayip, sonra hergun etkisi azalarak gitmez. Yalan soylenmez. Ilk gunlerde neydi, ilk versiyonda insanlar yolda yururken dusup oluyorlardi, simdi ne diyorlar, ilki olsa zaten sorun yok da, varyantlar sorun. Dunyada boyle bir sacmalik yok
    5. Asi denen sey varken karantinayi kaldirdilar, ayni sekilde bulastirdiklari biliniyor, yani cevreyi hasta etmeleri serbest ne is?
    6. sadece yatirimcilardan 1 tanesi, hani sayi ile 1 tanesi 6,8 milyar dolar kazandi 2021in sadece1 ceyreginde, ve kimse de demiyor, madem bu asi insanlik icin, madem bu kadar onemli, patentini verin, serbestce herkes olsun, hos bu olursa zorlanmaz zaten.
    7. Asi olup coronadan olenleri, asidan ve coronadan olmedi, dogal sebepler diye yazan ve istatistiklere boyle geciren bir guruh var dunya capinda.
    8. Asiri ve asisizlarin corona testlerinin standartlari farkli. Yani asiliysan pozitif cikma olasiligini %50 lere indiriyorlar
    9. PCR testinin hic bir hastaligin teshisinde kullanilmamasi gerektigi, yanlis sonuc verecegi onlarca kez bilim insanlari tarafindan paylasildi, ancak birilerinin isine gelmiyor.
    10. Dunyanin %90 yerine PCR testleri hazir geliyor, icindeki pamuguna kadar, almak zorundasin diyorlar, allala.
    11. Sozde ucaklarda ulke girislerinde asi yoksa alinmiyorsunuz degil mi? Ozel jetle gidince ne maske zorunlu, ne asi, ne gumrukte sorun cikiyor. A A!
    12. Yeterince zenginseniz karantina hic bir yerde uygulanmiyor. Para olunca tehtid yok tabi.
    13. DNAya asla etkisi olamaz dendi, evet dogru direk DNAyi degistiremiyor. Nucleus a giremez dendi giriyor. Ve nucleusta tam uzunlukta protein girdiginde, ariza cikmis, sorun cikmis DNAnin kendisini tamir etmesine engel oluyor, ve bu sebeple DNA da farkliliklar gorunuyor. Ama bunu bile bile hala bilim insanlari bu DNAyi asla degistiremez diye bos konusuyorlar.
    14. BLM zamaninda disarda oldugunuz icin hic sorun yok, bulasmiyor hastalik diye insanlari disari yayan bir medya vardi, ama diger her konuda asla cikmayin diyen bir medya var, gerceklere mi bakiyoruz, medyanin kopegi miyiz?
    15. Gariptir dunyada hic bir buyuk sirket insan odakli calismazken, bu o kadar insan odakli ki tum medyalar buna kilitli, aksini yazan bile taslaniyor. Dunyada hic bir ilac, saglik hic bir sey bu kadar buyumedi.
    16. Amerikada asi yaptirana (ucretsiz) 100 dolar veren mi dersin, airpods veren eyaletler mi dersin.. Ulen ayni ulkede seker ilacini alamadigi icin olen insanlar her yerde. Amac insansa, amac sagliksa bu ne? Ha zenginlere de bulasiyor demeyin, onlara zaten serbest. Dunya zirvelerine bakarsaniz kamera kapandigi an herkes sarmas dolas, ne is?
    17. Direk ispatli sekilde %99.9 hastaligin sebebi besin/vitamin/mineral eksikligi iken, ve yapilan testlerde vitamin konusunda asla eksikligi olmayan kisilerin %99 oraninda cok hafif atlattigi bir hastalikta, bu kadar arastirma varken, kimsenin bunu konusmamasi gibi bir durum soz konusu.
    18. Zamaninda gunde 50 olum varken ulke kapatildi, simdi 250, kontrol altindayiz deniyor. O zaman yogun bakimlar tasiyordu, simdi bos, asi olun deniyor. Ne is ya bu? Ve hatta benim bildigim coronadan olen kimse corona yazilmadi, sebep? Cenazelerine gidemezsiniz dendi. Bu kadar yalan dolan niye var?


    Asi her turlu mukemmel olsun, hatta cidden asi olsun, 0 kisiye zarar versin %100 korusun, sirf bunlari okudugunda bile, bi saniye durup `lan??` demiyorsaniz sorun bu degildir zaten. Baski altinda hemen pes eden, kaybetmeye mahkum, sorgulamak ogrenmek nedir asla bilmeyen bir bunyedir.


    Ayrica bana cevap vermek zorunda hissetmeyin, kendinizi savunmak zorunda asla hissetmeyin, zira beni siz degil, tarafsiz arastirmalar, makaleler ve zaman ikna edebilir. Bilgi ikna edebilir. Lutfen siz de bookmaklariniza sci-hub i ekleyin, okuyun.





  • 3. doz BioNTech aşısına gerek var mı?Prof. Dr. Bengi BAŞERtwitter
    “🇺🇸ABD'de 5-11 yaş arası 3 milyondan fazla aşılanan çocukta, şimdiye kadar bildirilen bir miyokardit vakası yok!.. @EricTopol”
    https://twitter.com/bengibaser/status/1462718333015449602
  • BJK kullanıcısına yanıt

    yine yalan haber, küreselci metresi basın yine yalan haber üretiyor.

  • BJK kullanıcısına yanıt

    bu kolpacı kadına inanmayın,hayatı palavra bunların.

  • power-pc P kullanıcısına yanıt

    Ona inanma, şuna inanma, sen de maşallah müneccim gibisin. 3. doz BioNTech aşısına gerek var mı? 

  • BJK kullanıcısına yanıt

    medya bunların elinde, tv izlemeyin, gazete okumayın sadece güvenilir online kaynakları takip edin. online kaynakların da %95'i bunların elinde.

  • Bazen aşı da etkisiz kalabiliyor maalesef. 3. doz BioNTech aşısına gerek var mı? 



    3. doz BioNTech aşısına gerek var mı?
  • BetonCivisi B kullanıcısına yanıt

    beyinsizden ziyade satılmış tipler bunlar. makamlarını ve ünvanlarını böyle elde ettiler.

  • BetonCivisi B kullanıcısına yanıt

    kendilerini aşı olmuş gibi gösteriyorlar, hayatları YALAN. doktorların çoğunluğu aşı olmadı.

  • power-pc P kullanıcısına yanıt
    yıllar önce tıp sisteminin pisliklerini henüz bilmediğim dönemde diş doktorum "ilaçların gerçek etkilerini bir bilsen hiç içmezsin" demişti.

    ancak bence doktorların önemli kısmı bu aşılardan olmuştur cunku bu zırvalıkların gerçek olduğunu onlar da düşünüyor.

    covid patırtısında en zeki, en kültürlü, en zengin arkadaşlarım bile aşı oldu :) Doktorlar kim ki. Birisi demişti, günümüzde doktorların coğu fakir cevrelerden gelip para kazanma garantisi olduğu için tıp bölümünü seçen kişiler demişti. Fazla büyütmeyin onları :) Başka insanları büyütmeyin :) Sonuçta herkes bi şekilde kendini mutlu etmeye çalışıyor. Onlar arasında cogu medyada salgın haberleri seyredip gidip aşılar vurdurarak mutlu oluyor işte.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.