Şimdi Ara

26 Kasım, Ali Babacan - TekeTek Habertürk Yayını (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Başlık 26 Kasım olarak değiştirilmeli

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Söylediklerinin yarısını yapsa ülke şaha kalkar ama yapamayacağını daha doğrusu yapmayacağını hepimiz biliyoruz.
  • Video silinmiş hayırdır 🤔🤔

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrduran321

    Video silinmiş hayırdır 🤔🤔
    YouTube'da habertürk canlı yayını olarak bakabilirsin, son 5 dakika.
  • Bütün solcular toplanmış babacan şakşaklıyor duruma bak ne günlere geldik

    Gören de zannedecek ki oy atacaklar.

    Komik olan twitter da böyle. Chpli olmayanlardan iyi konuşuyo yazan görmedim daha hiç. Ama tüm koyu solcular harika konuşuyo mükemmel konuşuyo diye seri tweetlemeye başlamışlar

    İnş babacan körü körüne chpye atan %20nin bu övgüsüyle gaza gelmez boş boş. Bunlar över över ama akpyi oyma fikri hoşlarına gittiğinden ey babacan. Ağzınla kuş tutsan bu taassup %20si chpden başka partiye oy atmaz. Ak partililerden fikrini değiştiren 3 kişi falan galiba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 26 Kasım 2019; 23:18:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O adam bulundu!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    millet rte den bıktı artık orası hiç belli olmaz babacanın çizgizine ve biraz çenesine bağlı....
    ip nin içinde din düşmanları+postal rap rap isimler hem başındaki bir dişi...ulsal chp mhp karışımı birşey dindar seçmenleri kaçırdı...
    sağ muhafazakar seçemen yani ülkenin büyük çoğunluğu bu kesim dönebilir babacana...
    ama sürece bağlı daha çok erken...

    Alıntıları Göster
    Oha gozlerime inanamiyorum sende mi akpden vazgeçtin

    Ama cidden su adam hic degilse kkden bahceliden Davutoğlundan damattan daha iyi kardesim

    Hele o kk yok mu o kk koltugu birakmayacam diye chpyi bitirecek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sol kesimin düştüğü duruma bak. Kendi içlerinden adam gibi birinin çıkmayacağını bildikleri için, Tayyip Erdoğan ın eski adamlarından birşeyler bekliyorlar. Daha bir kaç yıl önce bu adamın ekonomi yönetmesini eleştirenler,şimdi Tayyip Erdoğan ı devirir, süper bir insan, diploma notu şu kadar yüksek. Süpermen gibi uçuyor, batman gibi geceleri çıkıp fakir fukara kurtarıyor diyecek hale geldi. Bitmişsin, ölmüşsün SOL kesim cenazeni kaldıran yok, haberin YOK....

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • badboy3304 kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede SOL diye tabir edilen kesim %15'i geçmez, onların da oyu sabittir stabildir. Tıpkı siyasal islamcıların oyları gibi.
    Senin gibi zihniyettiklere göre muhalif olan herkes SOLcu, muhalif olan SOLcu ise evet solcuyum. Geçmişte ilçede Mhp'ye de oy atmış bir SOLcuyum evet. Son yaklaştıkça daha da kuduracaksınız, durun hele.
  • Adam vermiş ayarı, Türkiye'nin şahlanışı için gerekli planlar bu videoda saklı...Çok önemli burası;








  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    akp miladını doduralı çok oldu aslına hele damat hazime bakanı yapınca benim gözüm hepten bittiler zaten rte fanı değilim iyi kötü bazı şeyler yaptılar ama son zamanlarda paçaya dışkıyı bulaştırdılar..siyasi grşüm sağ olduğu için size oyle akp hülöğsü geliyorumdur,ülkede muhalefet sorunu var hükümet değil..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Kasım 2019; 23:54:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    akp miladını doduralı çok oldu aslına hele damat hazime bakanı yapınca benim gözüm hepten bittiler zaten rte fanı değilim iyi kötü bazı şeyler yaptılar ama son zamanlarda paçaya dışkıyı bulaştırdılar..siyasi grşüm sağ olduğu için size oyle akp hülöğsü geliyorumdur,ülkede muhalefet sorunu var hükümet değil..
    İyi bari

    Babacanin gelmesi ulkedeki 20 yıllik sag boslugunu dolduracak

    Yav hicbir sey olmasa okumuş adam be kardesim az bucuk ne nedir biliyor dunyayi taniyor suan resmen ırak suriye gibi orta dogu ulkesi gibi yönetiliyoruz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turn table

    Adam vermiş ayarı, Türkiye'nin şahlanışı için gerekli planlar bu videoda saklı...Çok önemli burası;








    Hahahsdfs

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_

    Hep aynı isimler dejavu oluyorum resmen.

    İslamcılardan başka kimse kalmadı mı ? Şu adamlar yarın iktidar olsa Demokrat Parti v3 olacaklar ( v2= AKP ) Güç, ellerine geçtiği anda karşı tarafı ezerler.

    Şu ülkenin Atatürkçü bir başkan tarafından yönetildiğini göremeyeceğiz sanırım.
    Atatürkçüler sol kimliğini bırakmadıkça bu dediğin maalesef olamayacak. Sol demen kürtçülük demek oldu bu ülkede artık. Sağ ise arapçılık ama ülke araplaştığı için sağ güçlü durumda
  • Bana güven vermedi açıkçası.Seçim zamanında beri yazıyorum hep,başkalarının güdümü ile siyasete dalması kendisi adına büyük handikap.Abdullah gülü soruyor altaylı partinin neresinde olacak diye babacan hiçbir yerinde değil ama bana destek diyor? Babacan abdullah gülden büyük bir siyasi figürmü ki gül ona destek veriyor? hesapda siyaseti bırakmış abdullah gül ama "örtülü desteğini" babacan üstünden veriyor?

    Babacan tipik bir yönetici bakan karekteri ve globalcilerden yana bir siyasi görüşe girmiş durumda,ayrıca kesinlikle bir lider profilinde olacak,partisini yönetecek bir insan değil.Dünya ekonomisi ciddi resesyona girmiş iken kendisinin dünya ekonomisinin çok iyi olduğunu ve Türkiye'nin faydalanamadığını söylemesi çok ironik.

    Bana göre arkasındaki güç onu zorla siyasi areneya itiyor ve bunun asıl sebebliside abdullah güldür.chp de yaşanan son günlerdeki mevzular gündemi ve kafaları meşgul ederken uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan ve kendisini unutturan babacanın pat diye ekranlara çıkmasınıda kimse bana tesadüf diyemez,zamanlama çok manidar..

    Yaz ayından beri yazdıklarım tek tek çıkıyor,chp de koltuk kavgası ve güç dengelerinin değişecek olması,mhp tarafında da aynı şekilde sağlık sorunları yüzünden bahçelinin 2020de seçime gitme durumu ve babacanın yeni oluşumu ile beraber çok dengeler değişecek demiştim her konu ve alanda zira partilerin liderlerinin değişme olasılığı içinde babacanda pastadan pay kapma derdinde şuan.Tam zamanında seçmenlerin kafası allak bullak olmuş bir vaziyette iken "ben geldim" dedi..oysaki 3 ay önce imamoğlu ismi ön plandaydı? şimdi ise mansur yavaş ismi parlatılıyor..Yani kısacası ülkedeki seçmenin kafası çok karıştı..sorulması gereken soru babacan için "neden böylesi bir kaos ortamında ortaya çıkma gereksinimi duydu?" olmalı zira seçimlerden hemen sonra babacan parti çalışmalarına başlayacağı söylenmişti? bana göre hepsi planlı işler ve arkasıda çok sisli..




  • badboy3304 kullanıcısına yanıt
    Lafa bak. Yıl olmuş neredeyse 2020 senin kafan hala 1990 öncesinde. Neymiş sağ solmuş. Bitti o işler bitti gitti sen hala o devirde kalmışın.
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    abdullah gül yaşlı artık yani emekli oldum havasında, benim destelediğim genç siyasiler anlamında o mezara kadar giden liderlerimiz olduğu için ona pek alışık değiliz malesef



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Kasım 2019; 2:14:11 >
  • 2002 - 2012 arası kamu malları özelleştirilip talan edilirken sen sorumluydun işin içinde sen de vardın. Nasıl çıkıp oy isteyeceksin aklınız neredeydi arkadaşlar sorarlar adama !
  • rte v2, Türkler balık hafızalı millettir, seninde Allah belanı versin chp ve ip bir b.ka yaramıyorsunuz.
  • Babacan'a oy vereceğime Erdoğan'a veririm.

    Gerçi ikisi kalsa boş atarım ama asla Babacan'a vermem yani, İngilizci Macron'dan farkı yok.

    Neyse ampulden 3-5 koparır, İnce/Yavaş'ın eli rahatlar en azından.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.