Şimdi Ara

2009 Avrupa Şampiyonası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.437
Cevap
0
Favori
35.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2009 Avrupa şampiyonası aday kadromuz belli oldu...

    EFES PİLSEN: Ender Arslan, Engin Atsür, Kerem Tunçeri, Sinan Güler, Kerem Gönlüm

    FENERBAHÇE ÜLKER: Oğuz Savaş, Ömer Aşık, Semih Erden, Ömer Onan

    GALATASARAY CAFE CROWN: Evren Büker

    ALİAĞA PETKİM: Fatih Solak

    DARÜŞŞAFAKA CT: Barış Hersek

    TÜRK TELEKOM: Bekir Yarangüme

    ORLANDO MAGIC (NBA): Hidayet Türkoğlu

    REGAL BARCELONA (İSPANYA): Ersan İlyasova



    GRUPLAR



    A Grubu
    1. Hırvatistan
    2. Yunanistan
    3. İsrail
    4. Makedonya


    B Grubu
    1. Almayna
    2. Letonya
    3. Rusya
    4. Elemeden gelecek olan takım
    (muhtemel gelecek takımlar: Italya, Fransa, Bosna-Hersek takımlarından bir tanesi )

    C Grubu
    1. İngiltere
    2. İspanya
    3. Slovenya
    4. Sırbistan


    D Grubu
    1. Bulgaristan
    2. Litvanya
    3. Polonya
    4. Türkiye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer34 -- 19 Temmuz 2009; 23:38:19 >







  • Mehmet okur neden kadroya alınmıyor..Hocayla aralarında bir sorun mu var,yoksa onun oynayacağı mevkide ondan daha iyisi mi var..
  • Kaya neden yok Cemal neden var anlamış değilim

    Tunçeri-Hidayet-Ersan-Kaya-Ömer Aşık favori beşim
    Sinan Güler,Ömer Onan,Kerem Gönlüm,Oğuz Savaş uzun süre alması gereken oyuncular.
  • kadro tipik tanja kadrosu.. emmi ant içmiş hüseyin beşok'u almamaya.. vazgeçilmezleri fatih solak ve ender yine var.. ender berbat bir sezon geçimesine rağmen alınıyor ama çok iyi bir sezon geçiren hakan köseoğlu yok.. adam gibi atıcımız olmadığı için bekir çağrılmış ve doğru bir seçim.. hiç bir şey beklemiyorum bu tanja'dan zaten.. en kral kadro olsa ne yazar..

    quote:

    Orjinalden alıntı: ssff_allthing

    Mehmet okur neden kadroya alınmıyor..Hocayla aralarında bir sorun mu var,yoksa onun oynayacağı mevkide ondan daha iyisi mi var..


    hem sakatlığı var hem de babası ciddi bir rahatsızlık geçirdiği için onunla kalmak istemiş bu yaz.. saygıyla karşılamak gerekir

    edit: Volkan başlığı "2009 Avrupa Basketbol Şampiyonası" yap istersen.. ana konu bu olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 22 Haziran 2009; 15:36:32 >




  • Ben Efes'ten kimseyi almaz sanıyordum, çok büyüklük gösterdi çok. Mutluluklar diliyorum..
  • Tamamdır Serhat değiştirdim...

    Ender Efeste nasıl forma giyiyor şaşıyorum adam milli oluyor. Ama Hakan Köseoğlu değil de onun yerine Tutku alınsa çok daha iyi olur. Hakan Köseoğlu küçük takımların büyük oyuncusu abi... Bir kere alındı milli takıma ama beceremedi o üst düzeyde oynamak için sadece yetenek değil mantelite de olması gerekiyor. Adam şimdiye kadar kaç tane üst düzey maç oynadı? Ender ne kadar sevmesemde böyle üst düzey maçlarına alışık çıkar hiç değilse eli beline dolaşmadan top getirir...

    Hüseyinin alınmasına geçen elemelerde karşı çıkmıştım. Çünkü o zaman bize Fatih gibi pota altında sertlik yaratacak bir eleman gerekiyordu. Ama bu sene Ömer, Semih, Cemal Nalga gibi o sertliği yapacak adamlar var. Ve Hüseyin yaşına rağmen hala bitmediğini bu sene Efes serisinde gösterdi.. Bence de Fatih yerine Hüseyin olmalıydı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer34 -- 22 Haziran 2009; 17:00:11 >




  • engin, cemal, evren, fatih, cevher, barış ve bekir'den 5 tanesi kesilecek zaten. ama ne kadar sevmesem de kaya'nın çağrılmaması takım için kötü olmuş. kerem tunçeri ile ikili oyunlarla fener karşısında şov yapmışlardı... geçen yaz ersan, hedo'nun yedeği gibi oynamıştı, bu sene umarım öyle olmaz ve orlando'da tıkır tıkır işleyen hedo-lewis planını milli takımda da görürüz. belli dönemlerde de olsa kerem-onan(sinan)-hedo-ersan-aşık(oğuz) tarzı bir 5'in düşüncesi bile heyecan verici... kağıt üstünde oldukça iyi bir kadroyuz, savunma yapacağımızdan da eminim ama avrupa şampiyonası gerçekten çok üst düzey takımlarla dolu. bunu ve tanja'nın geçmiş takımlarındaki hücum düzenini düşününce haliyle pek umutlu olamıyor tabi insan.
  • 1 ve 2 numara pozisyonlarında sıkıntı var. hakan köseoğlu iyi giderdi şu kadroya. hele ortada kerem tunçeri'nin alternatifi yokken. skor yönünden al şu takımı sırtına diyebileceğimiz bi hidayet bide ersan var. bu açıdan bekir ile evren'e ihtiyaç gerekebilir. yol verilecek 5 oyuncu için makul tahminim engin,cemal,fatih,barış ve cevher.

    bu arada bi ermal vardı ne oldu ona ?
  • Ermal sakanlandıy dı sonra da toparlanamadı daha sanırsam Pamesa Valencia da.
  • İbo -Serkan-Hüseyin 'i alsa takım sorunlu bir takım olacak değil mi ..Önümüze gelenden fark yeriz değil mi..

    Kadroya bakıyorum da "TANJEVİC SHOW " devam ediyor
    Bekir iyi oyuncudur severim ama Telekom da bile kaç maç oynamıştır ki bu sene çağrılsın , hadi onu geçtim..Şu ana dek hiç çağırmamışsın bile niye çağırıyorsun..Ama doğru 2010 denemeleri devam idi değil mi..Her turnuva ya alakasız 3-4 yeni isim modası da devam yani ;Bekir 30 yaşında ilk kez çağrıyorsun , Serkan da aynı yaşlarda İbo da 34 yaşında..Ne fark var
    Cemal 'ı geçtim geçen sene çağrılmıştı ona da söyleniyorum ama neyse artık
    Bariş da tamam.
    Evrem kimdir yahu..Muray Kaya yokmuydu
    Son olarak 4 yıldır 2010 a hazırıyorum diye kadroya aldığın ama fazla şans vermediğin Cenk 'i 2010 a 1 kala kadroya bile almıyorsun..
    Tanjevic her sene kendini aşıyor valla Helalll ;
    2010 için tahminler çok zorlaştı..Bakalım tombala 'dan kimler çıkacak




  • Kaya'nın bu kadar formda iken alınmama nedeni için Eurobasket07'deki açıklamalarına bakınız. Tanjevic'i eleştirirsen takımdan uzaklaştırılırsın; diktatörlük rejimi değil tbf ve bogdan yönetimi..
  • abi bana Kaya demeyin!!!!!!! ne formu? Son final maçında oynadı başka söyleyin bana oynadığı maçı? Avrupa da bize hüsrana uğratan kadronun başında o geliyor. Avrupa da hiç bişey yapamadı. TBL de fenere bi maç oynamış adamı zebellah yaptınız...

    Uzun olarak sadece Fatihin yerine Hüseyin alınmalıydı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer34 -- 22 Haziran 2009; 21:23:33 >
  • Tamam pardon.. Ben onun yerine gasol'un çağrıldığını görmemişim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 22 Haziran 2009; 21:25:06 >
  • Hocam olayı oraya sarma istersen... Var mı böyle bişey ya Adam koca sezon yatacak Efesin bozgunluğunda başrol oynayacak ondan sonra bir maç oynayacak ondan iyisi olmayacak... Eğer hakeden var ise o da GS ye ruh veren Hüseyin Beşoktur. Ama onun da 12 kişilik kadroya girmesi zordur... Semih, Ömer, Oğuz, Kerem zaten bu 4 uzun yeterlidir hedonun ve ersanın 4 numara da oynadıklarını ve tanjevicin bugün kü röportajında Ersanı 4 numara kullanacağız demesinden sonra sanırım fatih ve diğer uzun oyuncular seçenekleri ortadan kalkar...

    Benim takıldığım nokta bu kadar formda iken diyorsun bir adam 1 maç oynayınca mı form tutuyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer34 -- 22 Haziran 2009; 21:37:38 >
  • Tamam. O haketmiyor cemal, semih, fatih hakediyor. Kaya hiçbir zaman 20-10 bi adam olmadı zaten ama elindeki en iyi pf/c'lerden biri. Gerçi mehmet'i silip atan bi adam kaya'yı nasıl kullansın diyorum sonra.. Sen de de öyle bi izlenim oluşmuş ki bu adam çıkıp hidayet siyahi dese 'bence mantıklı diyeceksin', en azından bunu veriyorsun izlenim olarak.. Tek kelime daha yazmıyorum bu konuda yoruldum. Hidayet ve Ersan'ın coşmasına endeksli milli takımıma, Daha önce de dediğim gibi mutluluklar diliyorum..
  • Sadece onlara endeksli evet.Ama o bile yetmeyecektir..Tabi hücum tarafında..
    Hayır benim asıl kızdığım anlam veremediğim nokta Tanjevic in acayip acayip tercihler yapması söyledikleriyle yaptıklarının çelişmesi..
    Görmemişim Engin de alınmış takıma..Severim Engin'i , bence oynasa 1.guard olabilecek düzeydedir ama şimdi bu sezon toplam 2 maç süresi kadar ancak oynamış birisi ..Milli takıma nasıl alınıyor aklım almıyor..
    2010 diye 3 turnuva boşa geçti..2006 daki hava yok edildi 1.5 senede....Elinde nokta şütor olarak sadece 2 adam hadi düşünsek 1 tane daha çıkar var ama sen 2 sini de 2 senedir kadroya almıyorsun....Sonra Cenk 'i düşünüyorum artık diyorsun ama hedefe!! 1 kala Cenk yok..Bora , Can Maxim ,Serhat ,Bariş Ermiş,Bariş Hersek..Bunlar genç değiller mi ? 2010 için hazırlanmıyor ?? Neden ?? 2010 da gençler hedef değil mi ? İbo Kerem Serkan bunun için kesilmemişler demek ki..Çünkü görüyoruz ki Murat Kaya Bekir Ersin Görkem Cevher alınıyor..Kerem ve Ömer tekrar geri çağırılıyor
    Az önce yazdığm gençler 2 turnuva da yer alsalardı gak guk bile demezdim.Deme hakkını kendimde bulmazdım Ama nedir bu ? Serhat var elinde ştor olarak ama sen oynatmıyorsun bile onu.2010 da 34 yaşında diye vazgeçitğin Avrupa saygı gören rakibi düşündüren İbrahim ve Serkan'ı almayacaksın ama 28-30 yaşlarında olan iyi oyuncu ama milli takımlar da üst düzey maçlara alışık olmayan adamları sahaya süreceksin..Olcak iş değil bu ama oluyor.
    Hayır geçen sene Ersin alınmıştı şimdi nerede ? 2010 planlarında yoksa niye alındı Şimdi Bekir de seneye olacak mı ? .Tabi her sene ezbere kadro olsun demiyorum sezon içinde iyi oynayanlar da yer almalılar ama bu şekilde değil..
    Kimse İbrahim artık öldü, bitti oynayamaz demesin çünkü eğer Serhat Can Maxim gibi yetenekli gençler alınmıyorsa ben 1000 kere İbrahim derim..
    İsterse maç boyu 0/20 atsın...

    Son not : bütün 2 numaralar sakatlanırlar da İbo-Serkan 'ı çağırmak mecburiyetinde kalırsa Tanjevic
    Hoş belli olmaz belki de 2010 da hiçbir şey olmasını beklemeden İbo-Serkan-Hüseyin üçlüsünü direk olarak ilk 5 te görebilriz.




  • hakkaten serkan'ı unutmuşuz yaw.. sakatmıdır arkadaş? engin atsür de beni müthiş hayalkırıklığına uğrattı.. ondan çok şey bekliyordum.. Türkiye'nin en iyi, avrupanın da sayılı guardlarından olur diyodum da yalan oldu.. bi de can akın.. onun da iyi yerlere gelmesini umardım..

    bu arada uzunlardan bahsetmişken, madem tanja gençlere çok önem veriyordu, enes kanter gibi bir cevher en azından aday kadroda olup o havayı teneffüs etse fena mı olurdu..

    bu arada oyun kurucu için kerem tunçeri sonrası bayrağı teslim edeceğimiz güvenilir eller var.. (kaan kural'ın yalancısı olmakla birlikte ) banvit'li şafak edge adlı 92 kasım doğumlu arkadaş KK'nın tabiriyle 10 yılda bir gelen türde yeteneklerdenmiş.. tony parker tarzı müthiş hızlı ayaklara sahipmiş.. görelim bakalım, KK diyorsa doğrudur




  • Tanjevic Hakan Köseoğlu'nu kadroya çağırmadın ya allah belanı versin. Kaya'nın da kesin takımda yer alması gerekiyordu.Uzun bir kadro kurmuş iyi güzel de bu uzunların kaçında hücum da çok iyi bir potansiyel var.Geçen sene de yaşadığımız gibi yine hücumda sıkıntılar yaşayacağız çok ciddi bir şekilde.Ve bu sefer karşımızda geçen seneki gibi takımlar olmayacak.

    Ayrıca Memo'yu milli takımdan soğuttuğun için de allah belanı versin. Abuk subuk bir sistem yerine düzgün bir sistem kullansaydın Memo üzerinde gerçek başarı gelirdi.6.lık değil.

    Bu takıma hala Fatih Solak , Ender falan girebiliyorsa bu Tanjevic'in ezberindendir.Oyuncuların sezon içinde gösterdiği performansların hiçbir önemi yoktur Tanja için.Düşünün bir tarafta Fatih Solak diğer tarafta Memo.Hadi Memo'nun babası , sakatlığı falan diyelim onu saymayalım.Kaya..

    Bir tarafta Ender diğer tarafta Hakan Köseoğlu.Adam iki sezondur asist kralı oluyor ligde ve ciddi de sayı potansiyeli var.Bu adam hala milli takıma alınmıyor.Rezalet resmen.En çok üzüldüğüm ve de sinirlendiğim seçim bu oldu.Hakan'ı almazsın takıma sonra da takımda oyun kurucu kıtlığı var kerem dışında iyi biri yok diye laflar söylenir.

    Takım huzur içerisinde yüzsün.Sevgi , kardeşlik , barış ekseni etrafında güzel bir turnuva yaşasınlar. Memo , Serkan ve diğerleri takımın huzurunu bozar sakın kadroya almasın onları.yoksa huzur kaçar dimi.Başarı zaten önemsiz.

    Kısacası allah belanı versin tanja.Defol git artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weresth -- 23 Haziran 2009; 14:59:56 >




  • Başarılı olursak doğal olarak sevineceğiz. Başarısız olursak da FB Ülker ve Milli takımda kredisi tükenen Tanjevic gider heralde artık. Sonuç ne olursa olsun milli takım açısından faydalı bir durum. Eskiden uzun sıkıntımız vardı şimdi uzun dolu.
  • Başarısız olsak da gitmez..2010 sonuna dek kalacaktır coach..
    Harbiden yahu Enes yok kadroda..Hani sezon başında ilk 5 çıkartıyordu ne oldu birden ?
    Engin konusunda ben de çok umutluydum özellikle bu sene.Ama şans bulmadı mı bulamadı mı bilmiyorum.Ama halen umutluyum.Hatta Bariş Ermiş den bile umudumu kesmedim.
    Bariş-Engin çok önemli yerlere gelebilirlerdi daha şimdiden
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.