Şimdi Ara

1e1:Haber 'Doping Etkili Teknoloji Programı' 27 Nisan 2012 video şov (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
35.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DH, aynen devam edin, sizi seviyor ve izliyoruz... Yıkıcı eleştiriler olmaz olsun... Yapıcı eleştiri her zaman olsun...
  • Mesut Çevik Bombalıyor Kim Tutar :D Yayın İçin Teşekkürler Yine On Numara Olmuş Sanki 2-3 Dakikalık Bir Yayın Gibi Geçti Emeği Geçen Herkese Tekrar Teşekkürler :):)
  • Ya madem çok biliyorsnuz oturun evde kendiniz video çekin koyun sizikinleri izliyelim.Yok ekran kararmış video koymak içinmi koyuyorrsunuz sırf,interneti yavaş boşuna video çekip koymayın tv programı yapın diğenler.Ulan internetin yavaş olabilir bunun DonanımHaberle ne alaksı var.Kusura bakmayın ama her birebir videsunun altında böyle yorumları görünce bende kızıyorum.Madem bir kastın var bu siteyle girme gitsin böyle karartma politikalarına gerek yok.
  • Ben Bu TTnet'ten Bıktım ya Akşam İzliyordum.Modemde İnternet Kırmızı Yandı.Uğraştım uğraştım Yapamadım .Akşam 406 Kişi İzlemişti.Şimdi 6623 Kişi İzlemiş.Mesut ve Erdinç Abi Adamın Dibisiniz .Sizi Seven Çok Kişi Var. Onlardan Biride Benm :D Artık TTnet'in Sayesinde 44 dk.lik Videoyu 90 dk. İzleyecez Herhalde Ama Olsn.1e1 için beklerim :D

    Saolun
  • :D :D :D daha pes 2012 yi tam oynamadan 2013 ü nasıl yapsınlarki valla çok şaşırdım bir de bir şey dicem
    oyunlar artık ne kadar ileri gidebilirlerki
    gitselerde oyunlar artık bi yerde durmaları gerekir çünkü
    daha da gerçeğini yapamazlar
  • HD5000 serisi ve öncesi hakkındaki haber sanırım yanlış lanse edlmiş çekimin heyecanından olsa gerek. HD5000 serisinden önceki kartlara driver desteği kalkıyor, yani 5000 serisine sürücü desteği sürecek. Video için teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 28 Nisan 2012; 13:36:26 >
  • Merhabalar.

    Yine çok güzel bir program olmuş elinize sağlık.

    -Bana göre iPad mini, iPhone'dur. Tabii ki ekranı iPad'e oranla çok çok küçük kalsa da, iPhone ve iPad kullanıcısı olarak bir iPad mini almam. Yanımda zaten iphone taşıyorum, bir de onun abiciğini taşımak istemem. :P

    Ayrıca ios'da zaten uygulama senkron bozukluğu vari bir sorun var. Mesela, iphone'da oynadığın herhangi bir oyuna, aynı hesaba login olsan bile iPad'de devam edemiyorsun. Seni sıfırdan başlatıyor. Yani ya iPad'i etkin kullanacaksın ya da iphone'u.

    -F2P oyunların yükselişinin kaynağını, Team Fortress'in şapka satışlarına bağlıyorum. Bence Team Fortress'de bu kadar şapka satılmasa idi, F2P bu kadar gelişmeyecekti.
  • Bu hafta da sondaki video süper
    xiaomi m1 keşke gelse
  • Arkadaşlar TTnet hakkında değil video hakkında yorum yapın!!! Bende TTnet kullanıcısıyım ama izliyorum.Video hakkında değilde TTnet hakkında yorum yapcaklar sitesine girsin oraya yapsın!!! Bıktık sizden yeter be!
  • Tamam TTnet'ten şikayetçi olabilirsiniz ama bunu her seferinde yazmayın artık. TTnet'e her gün mail atın bir şeyler yapın ama buraya yazmayın. Hep aynı şeyi görmekten sıkıldım. Video hakkında yorum görmek istiyorum.
  • - Haber, "AMD, Radeon HD 5000 serisinden önceki kartlarına sürücü desteğini kesiyor" iken, siz "5000 serisini de buna dahil ederek söylediniz. Sanırım bi karışıklık oldu.

    - GTX 590 için de büyük reklam yapmışlardı ancak başlangıç sonucu, NVIDIA için hüsran olmuştu (kart yanmıştı), umarım aynısı 690 için de öyle olmaz.

    - 18 yıldır macintosh kullanıcısıyım. iPhone, iPad kullanıcılarının koyuna benzetilmesi hoş bir tavır olmasa da, Samsung'un bu konuda haklılık payı var.

    - Crysis 3 videosunu seyrettiğimde, COD serisinde çok eleştirdiğimiz önceki oyunun senaryosu değiştirilmiş hali gibi geldi bana. Çünkü düşmanlar aynı, yay ve ok hariç silahlar aynı, ormana büründürülmesi dışında şehir bile aynı ise senaryo dışındaki fark ne?

    - Sizin de dediğiniz gibi DX11, oyunlardaki birçok şeyin yapılmasını oyun firmaları için kolaylaştırdı ama bu kolaylaştırmanın bedeli oyunculara ödetiliyor. Nasıl diyecek olursanız, DX 9 ve 10 oyunlarını zamanında ortalama ekran kartlarıyla bile 150-200 FPS ile oynayabiliyorken, bugün (sözde) en gelişmiş ve en pahalı kartlarla bile DX11 oyunlarını sürekli olarak 60+ FPS ile bile oynayamıyorsak, kalsın o gelişme. Grafik iyileştirmesi (abartılı olarak atıyorum) 2 kat iken, sistem gereksinimi 5-6 kat artıyorsa, neyleyim ben öyle gelişmeyi? Hakikaten ilerleme kat ettiklerinden bahsedebilmeleri için, düzgün optimizasyon yapmaları ve sistem gereksinimlerinin de grafik kalitesinin ilerlemesiyle aynı oranda olması gerekir öncelikle. Donanım düşmanı değil, donanım ve kullanıcı dostu, düzgünce optimize edilmiş oyunlar istiyoruz.

    - Önceki madde dediklerim Max Payne 3 için de geçerli. Firmanın bilinçli olarak yapmadığı optimizasyonun bedelini biz ödemek zorunda değiliz. Kusura bakmayın ama resmen bokunu çıkardılar bu işin. Bunun bilinçli olarak yapıldığı çok aşikar. Oyunların yüksek sistem gereksinimleri sayesinde donanım firmaları, parça satıyorlar çünkü. Ki Crysis ve BF gibi oyunlar sayesinde çok kart sattıkları da ortada. Max Payne 3'ün sistem gereksinimlerinin bir de kamuoyu yoklaması yönü de vardır. Gelen tepkiye göre bu gereksinimleri düşüreceklerdir ve insanların zihninde "Bakın, sistem gereksinimlerini düşürdüler." diye bir güdülemeyi amaçladıkları apaçık ortada.

    - Apple her zaman için vizyona oynayan bir firmadır. Milenyum öncesinde batma tehlikesi yamadan önce kalite ve kullanıcı odaklı üretimler yaparken (eskiden ürünlerin içinde kullanılan parçalar çok daha kaliteliydi), sonrasında tam tersine kazanç odaklı hareket etmeye başladı ve donanımlarının düzgün çalışması, IOS ve MAC OS X'in çok iyi sistemler olması sayesindedir. Firma, parça kalitesini düşürürken, bu açığı da yazılımsal olarak kapatmıştır. Çevre hassasiyeti konusunda eğer gerçekten samimi olmuş olsalardı, zaten kömür kullanmazlardı.

    - COD, MW1'le FPS dünyasında büyük çıkış ve devrim yapmışken, MW2 ile zirveye çıktılar ancak Black Ops ile birlikte düşüşe geçtiler. Kopyala-Yapıştır olduğu çok açık, bunu reddetmenin bir anlamı yok.

    - Korsan oyun her ne kadar PC ve Android telefonlarda önlenemese de, oyun çıkarmaya elleri mahkum, çünkü ekseriyetle oyunlar sayesinde pahalı donanım ve telefon satılabiliyor.

    - İkinci el oyun satılmasının engellenmesi, oyuncuları orjinal almaya değil, korsana yönelten akla zarar bir uygulama olur.

    - Mario'yu hiç böyle delirmiş olarak görmemiştim. Harika olmuş. Yıkıldım gülmekten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 28 Nisan 2012; 14:46:07 >




  • Kaliteli bir ikilisiziniz.Sunduğunuz videolar sıkmadan tek solukta izlenecek türde
  • HTC konusunda sonuna kadar katılıyorum, HTC Sensation alıp aldığıma pişman olan birisiyim. Telefonu en üst düzey diye alıp aradan 1 yıl bile geçmeden üzerine 7-8 yeni telefonun çıkması insanı çok kötü bir ruh haline sokuyor. Kaldı ki Sensation kötü yazılımı sebebiyle çok sorunlu bir telefon. Samsung Galaxy 3 ü sabırsızlıkla bekliyorum Sensation'dan kurtulmak için.

    mako3e 'nin bir çok yorumuna da katılıyorum, özellikle Call of Duty serisi için söylediklerine. Zaten oyunları sanki biz yapmışız gibi sempatizanlığın ötesinde taraftarlık yapmak ve bu şekilde savunmak bana çocuksu geliyor. BF'ciler MW'ciler gibi bir topluluk oluşturmak komik. Hangi oyun daha çok eğlendiriyorsa elbette o tutulur.
    Grafikler konusunda MW tabi ki BF'nin gerisinde kaldı ama sevenlerine daha önce tattırdığı her güzelliği yeni oyunlarında da vaat etti ve bunu başardı. Ben MW serisinin hepsini severek oynadım. Grafikler iyileştirilse elbette iyi olurdu buna söz yok, ama "yenilik yapmak lazım, eski oyun ile birebir aynısı olursa kötü olur" mantığı bence çok yanlış. DH'cilerin aynı yemeği farklı sosla yedirmek diye tabir ettiği bu mantık benim kafama yatmıyor. Yeniliğe değişikliğe gitmek adına Mass Effect 2 gibi başyapıt sayılabilir bir oyunu Mass Effect 3 gibi bir hayal kırıklığına çevirmek oyunculara nasıl yarar sağlayabilir ki?? MW tutan, beğenilen bir seri. MW3 oyunu neredeyse MW 2'ye dlc olarak gelmiş gibiydi belki de, fakat başlı başına yenilik kokan BF3'den daha çok eğlendirdi.
    Sürekli yenilik arayan kişiler elbette benim yorumumu beğenmeyecektir fakat umutla bekleyip seveceğini düşündüğü bir yemeği hiç beğenmeme riskini almak yerine, sevdiğim bir yemeği farklı soslarla yemeği tercih eden biri olarak Activision'un yaptığını haklı görüyorum. :)




  • HD 5000 serisi de dahil mi başlık mı yanlış bir açıklama yapar mısınız sayın editörlerimiz
  • Emeğinize sağlık,yine keyifli bir program olmuş.

    Bu 2.el piyasasının firmalarca göze batması,onuda kendi kontrollerine almak istemelerini aç gözlülük olarak değerlendiriyorum.Sonuçta 2.el oyunu oynayıp satan kişi, yine o parayı oyunlara yatırıyor.Sen kazanmasanda başkası kazanıyor.Dolayısıyla birçok firma nemalanıyor.Bu, sektörün büyümesi ve gelişmesi açısından iyi bir şey.
    Eğer ki 2.el ölürse,insanlar hep hit oyunları almak ister,heleki multisi yoksa 2 kere düşünür oyunu alırken.Diğer oyunlar satmamaya başlayınca da iyi ile kötü kıyaslanamaz.Ee herkes bu kez,iyi oyunları fazlasıyla eleştirir hale gelir.Çünkü ortada başka oyun alan kalmayacaktır.Sonuç para kaybı olarak firmaya dönecektir diye düşünüyorum.

    HL3 de artık duyrulacaksa duyrulsun.Heyecan yaratacağız diye kabak tadı verdiler.
  • iphone 5 ekranını başka bir firma yapcak samsung ekranı yapacak anlaşmışlar diye duydum iphone davayı kaybederse batacak free to play değil ama başka oyunlara yatırıyom hemde çok ama evt dedim free to play yatıroyom dedim.ben kosonlarda 2 konsol alıyom para vermiyom baam arkadışın oyuncu dükkyanı var ps3 xbox 360 nintendo. ama benim sevdim oyunlar pahlı battlefield- call of duty 130 veremem
  • Programınız gerçekten doping etkili bir sonraki haftayı sabırsızlıkla bekliyorum.
  • iphone 5 ekranını başka bir firma yapcak samsung ekranı yapacak anlaşmışlar diye duydum iphone davayı kaybederse batacak free to play değil ama başka oyunlara yatırıyom hemde çok ama evt dedim free to play yatıroyom dedim.ben kosonlarda 2 konsol alıyom para vermiyom baam arkadışın oyuncu dükkyanı var ps3 xbox 360 nintendo. ama benim sevdim oyunlar pahlı battlefield- call of duty 130 veremem
  • Keyifle izledim gene,1e1 haber ile gündemi yakalamak hem kolay hem keyifli oldu.Teknoloji dünyasında olup bitenler aslında buz dağını görünen kısmı gibi birşey.
    Yaz ayları yaklaşdıkça yeni donanımlar geleceği kesin,yeni işlemciler konusunda aslında benim en büyük beklentim netbook piyasasından oluyor,netbook lar çok kullanışlı cihazlar,tabletler belki önünü kesiyor ama windows tabanlı olmaları daha cazip genede.Acaba yeni bölümlerde netbook piyasasındanda bilgi verebilirmisiniz?bazı firmaların netbook piyasasından çekildiğini duyuyoruz,peki çekiliyorlarda başka hangi bölüme kayma eğilimindeler bunları bilmek isterdim.O anlamda iş sanırım tablet-netbook pc savaşına dönüşecek gibi,belki tabletler için win8 çıkarsa bu netbook piyasasınıda bitirebilir.Hep tabletleri konuşduk ama netbook piyasasınıda görmek lazım,bu ürünler hem daha ucuz hemde portatifliği nedeniyle tercih edilebilen "ufak bilgisayarlar".

    Oyun lar konusunda ise gündem hızlanacak mayısda,grafik kartlarındaki ivme ise herşeyi gösteriyor.İstenildiği zaman konsollar geçilebilcek,heleki intelin yeni nesil işlemcileride piyasaya girince yeni nesil oyunlar konsolları rahat geçer düşüncesindeyim gelecek 1-2 yılda.Donanım piyasası hareketlendi ama oyun piyasasında öyle çok fazla çeşit hala yok.
    cod serisinde ise birbirini kopyalayan bir ivme olduğunu bende düşünüyorum ama konusu sağlam olduğundan oyun severler pekde aldırış etmiyor gibi.ancak yenilenmesi lazım artık,heleki BF3 gibi yeni nesil oyun motoru ile sunulan oyunlar karşısında süslenmiş eski motorlu bir cod oyunu hayal kırıklığı uğratır.

    apple'ın teknolojilerini yaparken çevreye verdiği zararıda süpriz karşılamadım,klasik amerikan tarzını yansıtıyor apple,zaten o kadar hızlı bir ivme yaptıki son 10 yılda bu kadar ivmenin yan etkileride olacakdı.samsungun s3 modelini tanıtırken yaptığı "koyun" benzetmesini beğendim zira hala koyun gibi apple ürünü almak isteyen insanlar var malesef.
    samsung durumun farkında,s3 ile piyasayı sallayacaklar bu sefer.nette dolaşan resimlerin fake olduğu zaten belli zira asıl modelin sır gibi saklanması bu telefonu bekleyenleri sıraya dizmiş vaziyette.telefonu bekleyenler ise körü körüne alacak insanlarda değil yanlış anlamayın,bende s2 sahibiyim ve çok memnunum.net hızı ve uygulama çeşitliliği her geçen gün artıyor.apple ile aralarında çok fark kalmadı ama apple ın bazı firmalarla anlaşıp sadece ios için uygulama yapma anlaşmaları ise tekelci mantığını ortaya koyuyor.aslında samsungun koyun espirisinin altındada bu yatmakda biraz.s3 yeni donanımını yeni teknolojiler ile sunma peşinde,yani sektörü 1 adım öne taşıma düşüncesi var ama iphone daha çok yazılımsal geliştirmeler içinde buda ios u dahada güçlendirip androidin hızını kesmek,elbette sadece ios için çıkacak uygulamalar vs ile apple tekelci zihniyetini sürdürecekdir.oysaki her platform için çıkacak uygulamalarda android kullananlar daha fazla uygulama alacağı kesindir.misal şuan lig tv sadece iphone için varken android kullananlar bundan mahrum bırakılıyor.ancak yeni çıkacak s3 için çok umutluyum ben.

    sondaki mario videosu ise beni kopardı çok eğlenceliydi...




  • ben 1024 kullanıyorum ve şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.