Şimdi Ara

1977'de asgari ücret 507, öğretmen maaşı 1924 dolarmış (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
5
Favori
5.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Brother ToLGa B kullanıcısına yanıt

    Haklısın da şimdiki mantar gibi açilan üniversitelerden mezun olanlarda okumuş değil benim gozumde. Herkeste kendini nimetten saymasin o anadoludaki üniversitelerde ne eğitim var. Tabi millet ona bakmıyor herkes harvard mezunu moduna girdi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V2 -- 6 Ağustos 2022; 16:8:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • V2 kullanıcısına yanıt

    en çokta ona yarılıyorum bu ülkede zaten kendini bir halt sanan dolu karşı komşumuz dandik aöf ve anadolu kenar köşe myo mezunu bir genç var dediğin apartman ünisi mezunu, abisi ablasınin bulmadığı iş kalmadı yok o iş pis,yok arabamı sürcem, yok amelemi olcam diyip hepsini redediyor kendilerini odtü marmara mezunu london masterlı ceo sanıyorlar1977'de asgari ücret 507, öğretmen maaşı 1924 dolarmış kıyak ,rahat ,yatış ,masa başı memur tarz iş arıyor çoğu kısmı, daha çok boş boş oturup babasının eline bakar bu tipler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Ağustos 2022; 16:35:35 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Sağlam hikaye yazıyorsun he. Senarist olsana buralarda harcanıyorsun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 24 ocak kararlarina kadar dolar alip sokakta gezemezdin ne dolarindan bahsediyorsun.2013 kamu calisani 2milyon bugun 5 m maaslar cok bile. 7 yil oncesine gore is yuku 2.5 katina mi cikti ki 5m memur var ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 6 Ağustos 2022; 16:47:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yalan yok bir benzeride teyze oğlu bu adam 30 yaşında boş boş oturuyor bir ara mercedeste çalıştı oda tanıdıkla girdi halen o rahatlığı ve konforu arıyor beyfendi, dandik kenar köşe diplomasıyla daha çok arar akp gidecek, inş chp bunların hepsini masa başı memur yapıcak amin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Ağustos 2022; 16:40:3 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    İnsanlara iş beğenmiyorsun iftirası atma. Es kaza bunu sokakta söylersin iki gözünü şişirler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gördüğümü saklamam çoğu vasıfsız halleriyle bile beğenmiyor iş,özellikle lafla üni mezunu tayfa en vasıfsız dandik apartman ünisi okulu bile bitirseler rahat, konforlu, masa başı iş arıyor çoğu siyasi parti ayırmıyorum akpliside, chpliside aynı1977'de asgari ücret 507, öğretmen maaşı 1924 dolarmış yeni nesilin burnu kaf dağında zora gelmek istemiyor çoğu armut piş, ağzıma düş halleri, tabi çalışkan zıpkın gibi gençlerimizde var onları tenzih ediyorum ama artık azınlık oldular pastada malesef.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Ağustos 2022; 17:3:17 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Bak bu tablo iş gücüne katılım oranı. Yani çalışabilir nüfus içindeki çalışan sayısı. Çalışabilir nüfus nedemek, emekliller hariç öğrenciler hariç çalışma çağındaki kişiler. Euro bölgesinde yüzde 75. Türkiye de yüzde 53. Bu kadar kitle yani neredeyse iki kişiden biri iş mi beğenmiyor. Hadi canım sende. Akape istihdam yaratamıyor diyeceğine kıvırıyor.

    Diğer Ülkelere bak Türkiye ye bak. Fakirliğin boyutu bu. Çalışan nüfusunda yarısı asgari ücrete talim. Yunanistan dalga geçtiğiniz bu oran yüzde 9. Akape nin halkına reva gördüğü hayat bu. Fakirlik, açlık.



    1977'de asgari ücret 507, öğretmen maaşı 1924 dolarmış

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • ne alaka ben işsizlik yok akp süpermi dedim herşeyide siyasete bağlıyon,üklede işsizlikte var,gayet iş beğenmeme burun kııvırmada var ha vasıflı iyi diplomalı iyi eğitimli adamın iş ayırmasını normal karşılarım gayet hakkıda ama anadolunun en kenar köşe ünilerini dandik bölümlerini bitirip ,aöf bitirip kendini "ceo" sanan iş beğenmeyen bu ülkede dolu1977'de asgari ücret 507, öğretmen maaşı 1924 dolarmış 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Ağustos 2022; 17:30:55 >
  • ampulcemin olayı insanların kendisini muhattap alması için aşırı saçmalamaktır, çoluk çocuk bile bunun söylediklerine inanmaz. Muhattap alarak istediğini vermeyin.

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Çalışma çağındaki iki kişiden biri çalışmıyor. Çalışan iki kişiden biride asgari ücret alıyor. Diyorsunki dıdının dıdısı hala oğlu aöf li iş beğenmiyor evde o yüzden. Madem aşağılıycan aöf lileri ozaman neden varlar neden öğrenci alıyorsun kapat gitsin. Madem iş bulamamasında suçu onun. Yada kenar köşe üniversiteler neden açıyorsun bütçeden fuzuli israf değilmi bırak adamlar başının çaresine baksın. Hem üniversite diye adamları çakma ortaokullarda okut iyi eğitim verme hemde onları suçla.

    Ben rakam sunuyorum sana, sen bana hikaye yazıyorsun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • abd-ab de her dandik üni mezunu adam oturak, rahat ,masa başı ,konforlu, beyaz yaka, yüksek maaşlı işte çalışıyor diye bir olay yok hayal dünyanız o.1977'de asgari ücret 507, öğretmen maaşı 1924 dolarmış 

    tamam bizde istihdam iş sorunu var okeyde o tırınaklarını çıkarıcaksın, kanırta, kanırta başarılı olucan yırtıcan paralıycan kendini biryerlere gelicen dünya böyle biryer.

    abd de homeless nufusun çoğu üni mezunudur seni devletin elinden tutup işe yerleştirmesini bekliyorsan daha çok beklersin.1977'de asgari ücret 507, öğretmen maaşı 1924 dolarmış 

    çevremi örnek veriyom diye kızıyorsunuz ama nitelikli, meslekli olup çevremde 1 tane işsiz adam yok pastanın genel profili belli hadi iyiakşamlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Ağustos 2022; 17:51:55 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ömer Hayyam12 kullanıcısına yanıt

    Yaşınız kaç ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soykanhalil kullanıcısına yanıt

    Konunun yaş ile ilgisi yok. İnternet diye bir şey var ve ben bunu iyi kullandığımı düşünüyorum.

  • Ömer Hayyam12 kullanıcısına yanıt

    Şuan ki konjonktürde çok berbat bir konum da olabilirz bu doğru , ama geçmişle bş haber olmanı yaşına veriyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soykanhalil kullanıcısına yanıt

    yav he he

  • Z kuşağı olarak siz en iyisini yapacaksınız bekliyoruz :)
    Enflasyonu almış başını gitmiş , patates olmuşuz bunlar doğru ama bu bahsettiğin tarihte bolluk bereket vardı anlamına gelmez , Türkiye hiç bir zaman Avrupa gibi bir standartlara ulaşmadı geçmişe gıpta ile bakma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soykanhalil -- 7 Ağustos 2022; 9:55:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • içinde bulunduğumuz durum rezil mi, rezil tabi ki. geçmişi geleceği falan saçma sapan karşılaştırıp (konjonktür öğrenin önce) "canınız ciğeriniz ak partinizi" savunmaya çalışmayın, komik oluyorsunuz. ama paramız olmadığı için canımız burnumuzda , gülmüyoruz, küfür ediyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa bir örneklem için itiraz edecek bir şey bulamadım. Teşekkürler hocam, sayınız artsın azalmasın..

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.