Şimdi Ara

17 aydır geliştirdiğim çok oyunculu rekabetçi fps oyunu -Nokta (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
30
Favori
30.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
781 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

    füze alev silah vs ekle eğlencede olsun

    İlk early access çıkısında olmayabilir ama sonrasında düşünülebilir. Saolun yorumunuz için.

  • Elinize, emeğinize sağlık. Eğer kafamın çalıştığı, müsait bir zamanda inceleme fırsatı bulabilirsem buraya neleri geliştirebileceğinizi yazmaya çalışırım  

  • Hocam tebrikler gayet güzel duruyor meslektaş sayılırız harcadığınız emeği görebiliyorum. Ufak bir yorumum olacak, koşma animasyonunda silah çok sallanıyor ve ekrana çıkıp girmesi biraz rahatsız edici geldi bana yani koşarken oyun akmıyor gibi.


    FPS oyunlarında merak ettiğim bir konu var, eller-parmaklar farklı silahlara nasıl oturtuluyor? Yani direk IK mi kullanılıyor yoksa farklı bir yöntemimi var?

  • Çok güzel olmuş, yaratıcı ellerde çok iyi işler çıkarabilirsin.

  • Çok iyi görünüyor, silah ateşlemeleri ve hasar alındığındaki geri dönüşlerde iyileştirme yapılabilir. Hasar alıyorsunuz ama hiç bir belirti yok.

    Ellerinize sağlık umarım istediğiniz gibi olur ve oyun aleminde Türkler olarak bizde varız diyebiliriz...

    Eğer tutarsa pay to win tarzına dönmez umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 23 Mayıs 2021; 19:48:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gorkembulut00

    Elinize, emeğinize sağlık. Eğer kafamın çalıştığı, müsait bir zamanda inceleme fırsatı bulabilirsem buraya neleri geliştirebileceğinizi yazmaya çalışırım  

    Saolun hocam tamamdır. Feedback almak önemli :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: FoxyDogy

    Hocam tebrikler gayet güzel duruyor meslektaş sayılırız harcadığınız emeği görebiliyorum. Ufak bir yorumum olacak, koşma animasyonunda silah çok sallanıyor ve ekrana çıkıp girmesi biraz rahatsız edici geldi bana yani koşarken oyun akmıyor gibi.


    FPS oyunlarında merak ettiğim bir konu var, eller-parmaklar farklı silahlara nasıl oturtuluyor? Yani direk IK mi kullanılıyor yoksa farklı bir yöntemimi var?

    Merhaba hocam o animasyonlara bir ayar çekeceğim haklısınız. Her silah için ayrı animasyon stateleri var.

    Ama IK ile olur mu derseniz işin içine parmakların detayları da girdiği için parmaklar kısmı IK ile yapılmış bir sistem görmedim.

    Ancak Oyun moturu içinde Hand, Lower arm, Upper arm, Shoulder gibi yerleri IK ile target edip hazırlanmış silah pozisyonları internette rastlamıştım ben de işi öğrenirken.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokuba

    Çok güzel olmuş, yaratıcı ellerde çok iyi işler çıkarabilirsin.

    Teşekkür ederim hocam 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

    Çok iyi görünüyor, silah ateşlemeleri ve hasar alındığındaki geri dönüşlerde iyileştirme yapılabilir. Hasar alıyorsunuz ama hiç bir belirti yok.

    Ellerinize sağlık umarım istediğiniz gibi olur ve oyun aleminde Türkler olarak bizde varız diyebiliriz...

    Eğer tutarsa pay to win tarzına dönmez umarım.

    Asla pay to win olmayacak eğer tutarsa. Oyun içi mağaza olur her oyundaki gibi. Hasar alma kısmında haklısınız. Aim Punch ekleme ve UI'da daha çok etkileşim gösterebilmemiz lazım. Görüşlerinizi Todo listime alacağım. Teşekkürler.

  • Videoyu izledim, player yavaş koşuyor onu hızlandırmalısın bence.

    Ve vuruş hissiyatını artırabilirsin. Kan çıkar, başka bir şey olur.

    Pubg nin yavaş içmeli hareketlenmesi gerçekçi olmasından kaynaklanıyor. Benim çok komşuma gidiyor mesela o gerçekçilik. Ama başkalarının gitmeyebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun hareketlerini beğenmedim onun dışında iyi. Hareketler Beta CS gibi.

  • FPS oyunları çok severim ve bu yapmış olduğun oyunda çok güzel görünüyor. Dahada geliştirirsen çok daha iyi olacaktır ve iyi yerlere gelecektir. Bence oyunu Battle Royale'e evirebilirsin. Bildiğin gibi devir BR devri. Sana helal olsun diyor sosyal mesafe dahilinde alnından öpüyorum dostum. Başarılarının devamını dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn Elessar -- 23 Mayıs 2021; 20:39:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Harika görünüyor. Emeğinize sağlık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaliteli bir iş çıkarmışsiniz ortaya.Basarilar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam emeginize saglik da, neden bu emeginizi, bilginizi, zamaninizi, orijinal fikirli ve cok ilginc temali bir oyun yapmaya ayirmadiniz acaba? Indie bir developer olarak aradan siyrilmaniz icin bu dediklerim gercekten cok onemli bence. Tabii size kalmis ne yapmak istediginiz ama bence boyle bir fps oyun yapacaksaniz da, icerigi, en azindan temasi veya cok orijinal olabilecek bir ekstra mekanik icerebilirdi. Cok kisir ve standart kalmis bu halde. Tabii ki yine emeginize saglik, nacizane dusuncelerimdir.


    Not: Ben de bir mobil oyun sirketinde 3D Artist im, gozlemlerimi bu acidan degerlendirebilirsin :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Humble

    photon gibi hazır şeyler kullanmıyorum. Tavsiye de etmem. Öyle hazır sistemlerin verdiği framework/relay server sistemleri ile large-scale oyun yapmak çok uzun ömürlü olmaz ve fiyatı da saçma bir şekilde yüksek.



    Alıntıları Göster

    online sistem için nasıl bir entegrasyon var? var mı biz geliştiricilere tavsiyeniz ?

  • Silahların süngü çekme sesi, el bombası pimi çekilme sesleri, telsiz konuşmaları ve çimdeki yürüme sesiyle kumda yürüme sesi arasındaki farklarda oluşturulursa önü çok açık oyun.

    Hatta ben sizin yerinizde olsam bu çalışmanızı infinite ward, ea games, bethesda, blizzard gibi şirketlere ulaştırmaya çalışıp kendi cvnizi oluşturup bu şirketlerle bir görüşme vs sağlayabilirseniz türk kimliğinizle bu büyük oyun firmaları çatısı altında ülkemizi gururla temsil edebilirsiniz. Yaptığınız çalışma buysa HELEKİ SOLO OLARAK.. bu oyun şirketleri kesinlikle sizi kendi bünyenize katmak isteyecektir %100 eminim. Belki başındaki birekip olarak geliştirici takımı tahsis edilip yeni bir fps oyununu türk gururuyla bu şirketlerle dünyaya duyurabilirsiniz kendinizi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 23 Mayıs 2021; 21:0:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam oyun gelistirmek kolay mi boyle yahu? Bakiyorum da grafikler sesler mekanikler hersey yerinde, tek basiniza bu kadar nasil gelistirdiniz hayret, belli basli isleri yapabilen programlar kullaniyorsunuz sanirim bunlarin hepsi kodla yapilmaz saniyorum tek basina ozellikle

  • Aramızdan arkadaşları böyle platformlarda görmek gurur kaynağı oluyor. Resmi olarak çıktığında da alıp oynayacağız. Tebrikler. Başarılar. 

  • Hocam öncelikle tebrik ederim umarım ilerde daha güzel projeler oluşturursunuz. Kolay bir süreç degil uzun uğraşlar ve emek ister. Insallah Hersey istediğiniz gibi gelişir ve güzel sonuclar alirsiniz.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.