Şimdi Ara

17 aydır geliştirdiğim çok oyunculu rekabetçi fps oyunu -Nokta (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
30
Favori
30.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
782 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hocam ellerinize sağlık, denemeler için beklemedeyiz, her zaman destekçinizim. en yakın zamanda oyuncularla buluşmanız dileğimle :)

  • Elinize sağlık .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence eğer ufak bir şirket veya bağımsız geliştirici iseniz ilk önce limbo, Dead cell, Hollow Knight tarzı oynanışı basit ama farklı noktalarda derinlik taşıyan oyunlar yapmalısınız. Kalbinizi asla kırma istemem ama Cs varken, CoD varken, Battlefield varken şu oyunun yüzüne bakmam. Ben dahil çoğu insanda bakmaz. Bu tarz grafikli oynanışı daha kompleks yapıdaki oyunlar için gerçekten daha deneyimli ve daha çok insan olmak şart. Yinede elinize sağlık tek başınıza bu kadar yaptıysanız daha iyi noktalara muhakkak gelirsiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ellerinize sağlık. Gerçekten çok beğendim inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız. Valorant'ı çok sevdim, ama recoil ve aim sistemini hiç beğenmedim. O yüzden de (ana unsur yks çalışmam  ) hiç oynayamadım doğru düzgün. Eğer ki recoil ve aim sistemi gerçekten cs 1.6 ve csgo gibi ise bayıla bayıla oynarım.

  • Silahları hızlı seçim menüsü olmalı , tek düğmede ana silan, bomba , tabanca alınabilmeli. Veya oyuncular bunu oluşturabilmeli.


    Var da ben mi göremedim ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aragorn Elessar

    FPS oyunları çok severim ve bu yapmış olduğun oyunda çok güzel görünüyor. Dahada geliştirirsen çok daha iyi olacaktır ve iyi yerlere gelecektir. Bence oyunu Battle Royale'e evirebilirsin. Bildiğin gibi devir BR devri. Sana helal olsun diyor sosyal mesafe dahilinde alnından öpüyorum dostum. Başarılarının devamını dilerim.

    çok saolun hocam değerli yorumunuz için. Br kısmı hep aklımdaydı ama 200 kişi serverload için netcode'un en optimize ve cost-effective olacak şekilde tasarlanması gerek br için. İnşallah o günlere geliriz Teşekkürler 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Numenorian Man

    Harika görünüyor. Emeğinize sağlık.

    @NeyzenEfendi teşekkür ederim arkadaşlar sizede :)

  • Çok güzel olmuş, Allah muvaffak ede hocam. Grafikler, oynanış gayet hoş

  • quote:

    Orijinalden alıntı: JOHNWICK8

    hocam emeginize saglik da, neden bu emeginizi, bilginizi, zamaninizi, orijinal fikirli ve cok ilginc temali bir oyun yapmaya ayirmadiniz acaba? Indie bir developer olarak aradan siyrilmaniz icin bu dediklerim gercekten cok onemli bence. Tabii size kalmis ne yapmak istediginiz ama bence boyle bir fps oyun yapacaksaniz da, icerigi, en azindan temasi veya cok orijinal olabilecek bir ekstra mekanik icerebilirdi. Cok kisir ve standart kalmis bu halde. Tabii ki yine emeginize saglik, nacizane dusuncelerimdir.


    Not: Ben de bir mobil oyun sirketinde 3D Artist im, gozlemlerimi bu acidan degerlendirebilirsin :)

    Merhabalar hocam, Aslında doğrusunu söylemek gerekirse playtest videosundan sadece oyunun genel atmosferi, mekanikler anlaşılıyor sadece 1v1 olduğu için.

    Ama gene de piyasadaki rekabetçi oyun türü genel olarak hep aynı derseniz saygı duyuyorum.

    Çıkış ve ondan sonraki süreçte çok farklı şeyler olabilir hocam. Yorumunuz için teşekkür ederim 





  • hocam tebrikler güzel duruyor. Fikrim yürüme hızı vs. ağır geldi. Apex,Valo,Fort gibi daha seriye döndü artık oyunlar. Biraz daha hızlı ,akıcı olması daha iyi olur. Bahsettiğim oyunlar moda olunca artık yavaş geliyor diğer oyunlar

  • quote:

    Orijinalden alıntı: xhacker09x

    online sistem için nasıl bir entegrasyon var? var mı biz geliştiricilere tavsiyeniz ?



    Alıntıları Göster

    Tcp/Udp transport layer protocol'lerinde başlayabilirsiniz. Bitlerin, network paketleri içerisinde nasıl transfer edilip çevirildiğini anlamak çok önemli.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Humble -- 23 Mayıs 2021; 21:39:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MeGaDave06

    Silahların süngü çekme sesi, el bombası pimi çekilme sesleri, telsiz konuşmaları ve çimdeki yürüme sesiyle kumda yürüme sesi arasındaki farklarda oluşturulursa önü çok açık oyun.

    Hatta ben sizin yerinizde olsam bu çalışmanızı infinite ward, ea games, bethesda, blizzard gibi şirketlere ulaştırmaya çalışıp kendi cvnizi oluşturup bu şirketlerle bir görüşme vs sağlayabilirseniz türk kimliğinizle bu büyük oyun firmaları çatısı altında ülkemizi gururla temsil edebilirsiniz. Yaptığınız çalışma buysa HELEKİ SOLO OLARAK.. bu oyun şirketleri kesinlikle sizi kendi bünyenize katmak isteyecektir %100 eminim. Belki başındaki birekip olarak geliştirici takımı tahsis edilip yeni bir fps oyununu türk gururuyla bu şirketlerle dünyaya duyurabilirsiniz kendinizi

    Yorumunuz için çok teşekkür ederim Sesler baştan düzenlenmesi gerek farkındayım. Birde ses aktör olayları var onun içinde çalışmalarım devam etmekte. (Voiceover) Büyük AAA oyun şirketlerde çalışmak her oyun geliştirisinin hayalı gerçekten ben de çok isterim. Bakalım hayırlısı olur önümüzde uzun süreçler var. Teşekkürler tekrardan.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Humble -- 23 Mayıs 2021; 21:44:29 >




  • Kuzey ışıklarını eklemeyi unutmuşsunuz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar oyununuzu beğendim gayet güzel böyle çalışmaları görmek her daim beni mutlu etmektedir. Bizim insanimiz herşeyi yapar da işine gelmiyor. Ben savaş oyunlarını seven birisiyim ama daha çok hikaye oyunlarını sevmekteyim. Bence korku ve gerilim odaklı güzel bir sağlam hikayeli oyun olursa daha çok piyasada sallanacağını düşünüyorum. Bu oyunu geliştirsenizde çok satış rakamı yakalayamazsınız. Genel oyun kitlesi savaş odaklı olduğu için insanlar artık hissiyata maceraya korkuya önem veriyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güzel çalışma olmuş

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saveyourself

    Hocam oyun gelistirmek kolay mi boyle yahu? Bakiyorum da grafikler sesler mekanikler hersey yerinde, tek basiniza bu kadar nasil gelistirdiniz hayret, belli basli isleri yapabilen programlar kullaniyorsunuz sanirim bunlarin hepsi kodla yapilmaz saniyorum tek basina ozellikle

    Hocam şöyle karşılaştırma yapayım size.


    ortalama oyun geliştiriciliği ile ortalama full stack yazılım geliştiriciliği karşılaştırırsak, Oyun işi çok daha zordur diye düşünmekteyim. Şuan zaten profesyonel yaptığım iş de consumer odaklı yazılım.

    Ama ikisinin de en üst seviyeleri karşılaştırmam her iki alanın üst seviyelerinde uzmanlık gerektiren çok şey var diye düşünüyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Architect_16

    Aramızdan arkadaşları böyle platformlarda görmek gurur kaynağı oluyor. Resmi olarak çıktığında da alıp oynayacağız. Tebrikler. Başarılar. 

    Teşekkürler hocam :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: King_Ragnar

    Hocam öncelikle tebrik ederim umarım ilerde daha güzel projeler oluşturursunuz. Kolay bir süreç degil uzun uğraşlar ve emek ister. Insallah Hersey istediğiniz gibi gelişir ve güzel sonuclar alirsiniz.

    Saolun hocam, teşekkürler 

  • Güzel gözüküyor hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YouTube olarak eklenen video farcry 1 in başlangıcı ile aynı gibi ilk dakikasi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 23 Mayıs 2021; 21:53:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.