Şimdi Ara

1000 TL ve altında hangi lumia modeli alınmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba daha once note2 kullanıyordum çok da memnundum ama yere düştü ve bozuldu.

    1000 TL ve altı fiyata kamerası iyi, ekranı geniş, kasma sorunu olmayan hangi lumia modeli ideal olur sizce?



  • Çık çık. Çık biraz daha.

    Lumia 1520 idealine en yakın telefon.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz daha çıkabiliyorsan 1520 ama çıkamıyorsan da şu seçeneklere bakın derim. Arka kamera önemliyse lumia 830(ön kamera için aynı şeyi söyleyemem), daha büyük bir ekran boyutu ve daha büyük pille iyi bir selfie kamerası derseniz de 640 xl şiddetle tavsiyedir(bende bu telefonu kullanıyorum ve telefondan memnunum)
  • 1520nin sıfır fiyatı yuksek1000tl olsa hiç düşünmeden alabilirdim.Temiz 2. el bulsam alabilirm ama o da riskli garantililer var ama sorun yaşasak başkasının adına olan faturayla ne derece hak iddia edebilirim onu da bilmiyorum.Şu an için en sıcak seçenek 640xl lte gibi geliyor ama fiyatı yukselmiş biraz.1gb ramı var kasmaz android gibi değil falan diyorlar oyunla zaten işim yok güzel foto video çeksin kasma yapmasın nette dolaşabileyim yeter.
  • Bende telefonu indirimle alanlardanım, şu anda fiyatlar fırladı eğer daha ucuz bir alternatif istiyorsanız da lumia 640 a bakabilirsiniz kamera ve ekran boyutundan feragat edersiniz ama onun dışında ihtiyacınızı karşılar.
  • Wp nin mağazasına bakmadan lumia almayın. Bilakis yorumlarına .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laerrof L kullanıcısına yanıt
    İşin kötüsü kart kampanyalarının da süresi dolmuş maximum kart iyi maxi puan kampanyası yapmış ama kaçırdık malesef. Artık 640xl için fırsat bekleriz yapacak bir şey yok.
  • Açıkçası mağazayı çok yoğun kullandığımı söyleyemem facebook whatsapp gibi belli bir kaç uygulama bana yecektir.Onlar da var diye biliyorum wp mağazasında?
  • way_bee W kullanıcısına yanıt
    Var da hocam kalitesi çok iyi değil genelde, çevrenizde kullanan birileri varsa 1. elden test etmen daha mantıklı. Facebook uygulaması microsoft'un ürettiği bir uygulama. Son güncellemelerle kullanılabilir bi hal aldı ama hala saçma sapan işleri var. Germi yakında facebook universal bi uygulama yayınlayacaktı ama o iş ne oldu bilmiyorum. Şu an beta aşamasında. Whatsapp 8-8.1de sıkıntı çıkarmıyor w10 üzerinde çok yavaş. Twitter iş gorur ama onun da bazı sorunları var (bi tasarımı farklı diyenler çıkabilir olay sadece o değil, gündem şeysinde sorunları vardı).

    Kısacası 1. elden test etmeden lumia almayın hocam. Özellikle windows 10 dağıtımı belli bir aşamaya gelmeden (şu an 3-4 tane cihaza verildi ama en azından cihazların yarısına yakınına verilmesi lazım bence) hiç almayın. Wp8.1 uygulamalarının w10 performansı çok düşük. Bu uygulamalar w10dan sonra güncellenmezse microsoft ciddi anlamda kendi topuğuna sıkmış olur. Uygulamanın olup da dandik çalışmasından da siz pek hoşnut olmazsınız tahminimce.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • e-Militarist E kullanıcısına yanıt
    Lumia 1520 kalmadi hocam piyasada, satilmiyor artik.

    640xl de 799'a satildi bir ara, simdi 929 olmus. İnsanin icine sinmiyor aradaki farki vermek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: way_bee

    Açıkçası mağazayı çok yoğun kullandığımı söyleyemem facebook whatsapp gibi belli bir kaç uygulama bana yecektir.Onlar da var diye biliyorum wp mağazasında?

    Nameless detaylı anlatmış ama ozetle şöyle soylim, resmi sosyal uygulamalar whatsapp hariç yok. 3. Parti fb, twitter, youtube vb uygulamalar var.Facebook tam yılan hikâyesi ki ben tarayıcıdan giriyorum gerisini siz düşünün.

    Yani mağaza 3, parti uygulamalarla ayakta kalıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 900-1000 tl arası ikinci el note 3 ler var sahibinden de. Bir kaç hafta takip etmeniz sonucu gayet temiz ve garantili cihazlar alınabilir. 1300 tl ve ustu için ikinci el note 4 var yine sahibinden de. Bir kaç ay önce 2+5 yıl garantili s4 ü 650 ye aldım bimeks den alınmış. Yine 450 ye S4 mini aldım teknosa dan alınmış.

    Ozetle 1000 tl bandında ikinci el cihaz gayet karlı oluyor. Bir ben kaldım lumia mağarasında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutlu olmak istiyorsan hiçbir lumia cihaz, windows phone sistemli cihaz almamalısın. 1000 altı ya da üstü. :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. el telefon benim de aklımdan geçiyor ama diyelim ki bozuldu garantiden para iadesi çıktı para kime iade oluyor faturadaki isme mi bana mı?
  • Bu konuda üzücü tecrübeleriniz var galiba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: way_bee

    Bu konuda üzücü tecrübeleriniz var galiba?

    Eğer teknolojiyi seviyorsanız lumia cihaz almamalısınız. Ama whatsapp olsun internete girsin bana yeter diyorsanız lumia iyi bir tercih olur tabii.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: way_bee

    2. el telefon benim de aklımdan geçiyor ama diyelim ki bozuldu garantiden para iadesi çıktı para kime iade oluyor faturadaki isme mi bana mı?

    Faturayı tekrar adına duzenleyemiyorlar ama iade konusunu teknomarketlere gidip sorabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 640XL bakılabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet açıkçası uygulama çeşitliliği açısından fazla beklentim yok.Önceliğim foto ve video kalitesi geniş parlak ekran.Ancak bugun dikkatimi şöyle bir şey çekti.Bir kampanyaya katılmak istedim android marktten uygula indirmem gerekti kampanya katılımı için ya da iphone marketinden.Wp seçeneği yoktu neticede demekki ben wp sahibi olsam demekki zaman zaman bazı kampaynların bile dışında kalacağım.Bu durum beni düşündürdü biraz ama iş görecek iyi kameralı iyi ekranlı android telefonlar da ucuz değil ve ben açıkçası o fiyata da değer görmüyorum.

    3-4 sene önce Sony NeoV aldım ilk bir kaç ay güzel çalışan telefon sonra kasmaya başladı.Anladım ki ucuz android alınmaz.Note2 aldım 3 sene çok memnun kullandım ama her zaman için de aklıımın bir köşesinde o telefona 1500tl nakit saydığım gerçeği oldu. Bir kez daha 1000tl üstüne çıkmayı düşünmüyorum. Zenfone 2 laser almayı düşündüm ama asusun yaptıklarını duyunca(ülkemizde aynı modellerin daha düşük özelliklerle satılması vs.) Asustan soğudum.

    Sony modellerini araştırdım ama kamera karşılaştırmalarını görünce sonyden vazgeçtim.Benim biraderde Z2 var inceledim tasarımına bir şey diyemem ama kamerasını beğenmedim.

    Alacak olursam tam bir f/p telefonu olmalı.Bana 3 sene önceki note2 yi çoğu yönden aratmamalı.

    Fatura konusunu da 2. el için araştırıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi way_bee -- 21 Ocak 2016; 18:26:24 >




  • Fiyatı 800tl civarına inmiş olsa alırdım 640 xlyi kamerası falan güzel telefon kasma da yapmıyor diyorlar ama şuanki fiyatı sanki ederinin biraz üstünde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.