Şimdi Ara

1000 TL ve altında hangi lumia modeli alınmalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: way_bee

    Evet açıkçası uygulama çeşitliliği açısından fazla beklentim yok.Önceliğim foto ve video kalitesi geniş parlak ekran.Ancak bugun dikkatimi şöyle bir şey çekti.Bir kampanyaya katılmak istedim android marktten uygula indirmem gerekti kampanya katılımı için ya da iphone marketinden.Wp seçeneği yoktu neticede demekki ben wp sahibi olsam demekki zaman zaman bazı kampaynların bile dışında kalacağım.Bu durum beni düşündürdü biraz ama iş görecek iyi kameralı iyi ekranlı android telefonlar da ucuz değil ve ben açıkçası o fiyata da değer görmüyorum.

    3-4 sene önce Sony NeoV aldım ilk bir kaç ay güzel çalışan telefon sonra kasmaya başladı.Anladım ki ucuz android alınmaz.Note2 aldım 3 sene çok memnun kullandım ama her zaman için de aklıımın bir köşesinde o telefona 1500tl nakit saydığım gerçeği oldu. Bir kez daha 1000tl üstüne çıkmayı düşünmüyorum. Zenfone 2 laser almayı düşündüm ama asusun yaptıklarını duyunca(ülkemizde aynı modellerin daha düşük özelliklerle satılması vs.) Asustan soğudum.

    Sony modellerini araştırdım ama kamera karşılaştırmalarını görünce sonyden vazgeçtim.Benim biraderde Z2 var inceledim tasarımına bir şey diyemem ama kamerasını beğenmedim.

    Alacak olursam tam bir f/p telefonu olmalı.Bana 3 sene önceki note2 yi çoğu yönden aratmamalı.

    Fatura konusunu da 2. el için araştırıyorum.

    Anlıyorum sizi ama bir süre sonra wp için hiçbir yeniliğin uygulamanın oyunun etkinliğin çıkmadığını görünce keşke fazla para verseydim de bu işkenceyi çekmeseydim dersiniz muhtemelen. O dediğiniz kampanya tarzı uygulamalardan şimdiye kadar en az 100 tane kullanmışımdır, genelde wp kullanan arkadaşıma da söylerim. İnanın 1 tane bile wp'de de varmış diyemedik tamamında yoktu. Hayat kolaylaştıran yüzlerce uygulama wp'de yok. Marketi düşünmezseniz iyi telefon severim wp ama marketi çıldırtır insanı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • way_bee W kullanıcısına yanıt
    Sistemin eksilerini ve artılarını bir kenara koyun ve kararı öyle verin derim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem derken?
  • way_bee W kullanıcısına yanıt
    Windows Phone 8.1 ve Windows 10 için konuşuyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde 640 xl onerirdim ama yurtdusinda 180 euroya satilan telefon burada 900 kusur oldugu icin o fiyat ona biraz fazla. Androidden asus zenfone selfie onerebilirim 3gb ram i var kascagini sanmam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lalala25 kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum ucuz bir telefonu değerinin çok üstüne nerdeyse 2 katı fiyata almak içimden gelmiyor.Yoksa çoktan almış olurdum 640xl.
  • Arkadaşlar merhaba. Lumia 640 xl kullanıcılarına bir sorum var acilen.Ben de bu telefonu yeni aldım ama malesef gördüğüm kadarıyla telefonun ekran üst kısmında dokunmatik sorunu var bazen algılamıyor siz bu sorunla karşılaştınız mı iade mi etsem ne yapsam bilemiyorum ama cidden rahatsız edici.

    guncel edit: Detaylıca incelemem sonucu dokunmatik sorunun sadece google sayfasında olduğunu fark ettim artık googledan mı explorerdan mı emin olamadım diğer sayfalarda ve uygulamalarda sorun yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi way_bee -- 2 Şubat 2016; 12:26:49 >
  • 830 tl ye almıştım.Şimdi 940 tl civarı olmuş.
    Bu fiyata değmez.
  • hediye çeki+puan kampanyasıyla aldım bana da 830 tl civarına mal oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi way_bee -- 2 Şubat 2016; 21:03:11 >
  • Aslında bulabilirsen 930 güzel bir cihaz ama almadan önce Windows platformu beklentilerini tamamen karşılayacak mı araştır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.