Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (505. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.444
Cevap
120
Favori
549.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 503504505506507
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mr.Policeman kullanıcısına yanıt
    Bu bağlantı bizde olsa biz de verelim 250 lira. Elmayla armutu karıştırmayın. Vdsl ve fiber diye 2 fiyat tarifesi uygulasın istiyoruz biz başka bişey değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

    Çoğu insan diğer iss lerde zam gelmeyeceğinin garantisi yok diye geçmiyordur diye düşünüyorum fakat bu düşünceyle yarın 500tl yaparlarsa yine ödemek zorunda kalacaklar, bir kere müşteri hizmetlerin yok abi senin diğer alternatif firmalardan daha az masrafın var. Tek fiyat, tek paket olayı kullanıcı dostu değil zaten amaçları fiber dönüşüm ve diğer masraflarını mevcut müşterilerden çıkarmak.



    Ses çıkarmazsanız, bu firmaların politikası ezer geçer herkesi bu sorun maddi sıkıntı veya ödeme gücü falan değil resmen adaletsizlik. Ahmet 1gbps kullanacak diye milyonlarca Mehmet 1gbps parası ödeyip 50mbps kullanacak :)


    en son yıllar önce turknet kullanıyordum nakil yaptırmıştım yeni adresime tam "3 ay" internet kullanamadım arıyorsun robot, arıza kaydı bırak diyorlar oim den kayıt oluşturuyorsun vs vs muhattap yok 3 ay meramımı anlatacak kimse bulamadım karşında ama kullanılamayan hizmete 3 ay fatura çıkarıldı inat ettim ödemedim icraya vermişler utanmadan versinler sıkıntı yok, o olaydan sonra başka iss ye geçmiştim bende ne hikmetse santral sorunu altyapı sorunu aklınıza gelebilecek her türlü teknik arıza nakil tamamlanınca yeni firmada hiç olmadı direkt internet geldi, sanırım yeni firma santralden kaçak hat çekti benim evime 1 günde :) (sizin mesajınızda bahsettiğiniz iss ama ceza sebebi mi bilmediğimden yazmıyorum)



    1 yıl önce oturduğum eve nakil yaptırmıştım yine adamlar 1 günde nakili tamamlayıp istiyorsanız ücretiyle evinize kadar kablo çeker kurulumu yaparız dediler hizmet dediğin budur abi, turknet'e bırak kablo çektirmeyi interneti bağlattıramamıştım zamanında


    1 ay önce yine ev taşıdım başka şehire yine nakil yaptırdım 1 günde tamamlandı, kablo kurulum vs istiyor musunuz dediler yok dedim, ertesi gün aradılar firmadan hat değerleriniz kötü görünüyor hızınızı 75 e sabitlemek için onay istiyoruz dediler (internette sıkıntı yoktu fakat çok fazla crc hatası ve packet loss görünüyormuş ki gerçekten teyit ettim modem arayüzünden dedikleri doğru çıktı.



    adamlar nakili tamamlanmış interneti kullanılabilen hizmeti bile takip edip bilgi veriyorlar helal olsun dedim cidden.


    geride kalanları allah kurtarsın ne diyeyim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingstonn -- 3 Şubat 2023; 20:27:59 >




  • 2018'den beri kullandığım Turknete dün itibari ile elvada dedim. 5 senelik müşterilerini kaybettiler. 4-5 ay önce evi taşımıştım dünde dükkanı taşıdım. Hızımda hiç bir değişiklik olmadı korkmayın bu vampirlere prim vermeyin alternatif çok iyi yerler var. Bunlarda ilk piyasaya girdiğinde diğer firmalar gibi ne uduğu belirsiz bir firmaydı uygun fiyat akn olmayışı kota vs gibi saçmalıklara öncülük ettiği için piyasada isim yaptı ama bu fiyat politikası ile yine akn ve taahhüt gibi bir devrim yapmadığı sürece inişe geçmeye mahkümdür. Bunlarda bunun farkında olduğu için tıpkı aknin kaldırması devrimi gibi gigafibere yükleniyorlar yaymaya çalışıyorlar. Turkneti sadece gigafiber yaygınlaşması kurtarır onun dışında zor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moskogsm -- 3 Şubat 2023; 21:43:11 >
  • Fiber adı altında 100/8 internet veriyorsun 250 TL ye,senden alacağıma başka ıss den 100 vdsl alırım o zaman.Fiber dediğin hızdır.Bu fiyatlandırma konusunda biraz abartısınız.Başka iss alt yapısı altında 1000 ver o zaman eyvallah.Taahüt bozup geleyim.

  • digital90 kullanıcısına yanıt

    Hocam zaten 50 mbps internete 250 tl vermek istemediğim için iptal etmek istedim. GigaFiber altyapısı varsa zaten rakipsiz. Dediğiniz gibi bir fiyat ayrımının olması lazım. Ttnet altyapısını kiraladıklarında maliyet çok mu fazla oluyor anlamadım. Diğer issler nasıl o fiyata veriyor o zaman diye sorarlar.

  • 5 seneden fazladır bende Turknet müşterisiyim. İlk bağlattığımda 1 sene içinde fiber gelecek dediler. Şu anda bırak fiberi akşamları hızım 1 2 mb civarına düşüyor. Zaten müşteri hizmetleri hak getire. Sen destek kaydı bırakacaksın da onlar bakacak da dönecek de senden şunu bunu yap dicek de sen tekrar göndereceksin de onlar tekrar bakacak da... İnternet ortamından müşteri hizmetleriyle mektuplaşıyoruz resmen. Geçen kısmen biraz düzelttiler interneti. Şimdi yine düştü deliricem. İstanbul merkezde ben hizmet alamıyorum bunlar utanmadan fiyat artırıyor. Arkadaşlar, dostlar yardım edin. Sizce kartal civarında hangi iss ye geçmeliyim?

  • Başlığı düzelttikleri için adminlere teşekkür ederim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mr.Policeman kullanıcısına yanıt
    Keyifli kullanımlar dilerim
  • owan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun ile ilgili açılan bir destek kaydınız varsa numarasını paylaşır mısınız?
  • Mr.Policeman kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı durum bizde de var altyapı kötü 40 mbps ye 250 vermek istemiyorum siz ne yapmayı düşünüyorsunuz ya da diğer arkadaşlar ne yapabilirim öneriniz var mı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • digital90 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GigaFiber kullananlar için hala cazip bence. Diğerleri için birşey diyemeyeceğim.

  • aqnbaba kullanıcısına yanıt
    Hocam benim binamda gigafiber altyapısı vardı. Dün kurulum yapıldı. Türknet'te kalmaya devam ediyorum fakat 50 mbps alan birinin 250 vermesi kendisini kötü hissettirir. Hangisini önersem yanlış olur kullanmadığım için. İss konularına bakabilirsiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu nasıl hizmettir arkadaş, size gigafiber bağlantısı yapacağız denilip eve gelip hattı çekip cihazı bırakıp test bile etmeden tamamdır internetiniz denilip gidilir mi? Hayır hazır İnternetide kapadılar. Şimdi arıza için geleceğiz diyorlar. Yoktu ki arıza ben iyi kötü kullanıyordum. Sen kendi sistemini tamamla sonra eskisini kapat. Ne zaman gelecekler belli değil. Benim işim internette arkadaş sen hizmetini aktif et sonra kapat eskini. Eskiden hatta sıkıntı olduğunda Türk Telekom ekiplerine yönlendirir, bir günde yaptırırdınız. Sen daha kendi ekibini düzgün kurmamışsın. Hangi yıldayız da 3-4 gün içinde kontrole geliyorsunuz. Rezillik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ::EceL:: : kullanıcısına yanıt

    Türkiye deki kurumsal firmaların müşterilerine insana verdiği değer. o evine gelen adam yarım yapalak yaptığı hizmeti bu kadar. ama bir kurumsal firma başka bir kurumsal firmanın işini düzgün yapıyor. cünkü ensesinin kalın olduğunu biliyor. ama ev kullanıcısı bireysel kullanıcılar bu şekilde. artık devir o kadar bozulduki kurulsal firmalar normal vatandaşı donaldırıyor. resmen calıyorlar. hak hukuk denetleme veya suç işleyeni tespit etsende hiçbişey olmuyor. kurumsal firmaların avukatları oluyor. arıyor seni hooop bi tehtit olay bitti.

  • Gigafiber hizmetini Turknetin verdiği VMG3625-T50B modem ile birlikte kullanıyorum. şu an aldığım hız 930mbps (speedtest.net).

    Sorunum şu. Torrent indirmeye başlıyorum örneğin 5mbps gibi düşük bir hızda indiriyor torrenti fakat torrent inerken hiçbir şekilde interneti kullanamıyorum. sayfalar açılmıyor, resmen darboğaz oluşuyor. Bu sorunu sadece torrent indirirken yaşıyorum. DNS olarak cloudflare nin 1.1.1.1 kullanıyorum.


    Bu sorun DNS den mi kaynaklı, VMG3625-T50B modemden mi kaynaklı, yoksa gigafiber de çoklu bağlantı sayısı kısıtlanmış olduğunda mı kaynaklı???

  • ::EceL:: : kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek kayıt numaranızı paylaşır mısınız?
  • Bu doğru mu yoksa herkese mi çıkıyor bu ibare. Ona göre türknete tekrar geçiç yapayım.
    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 503504505506507
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.