Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (503. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.482
Cevap
120
Favori
553.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @TurkNetDestek 75 mb hız alıyordum, 10 aylık 1999 tl teklifi geldi. hızımı düşürdüm zaten verim alamıyordum. şuan 35 mb yaptım, yeni teklif 10 aylık 1499 tl olması gerekmiyor mu? çünkü 35 mb kullananlar bu fiyattan faydalanıyor. bana bu şekilde teklif gelmesini istiyorum.

  • 250 liraya internet mi olur ya? 35 mbps hız alan kişi de 1gbps hız alan da aynı parayı ödeyecek olaya bakar mısınız uyanıklıktan başka bişey değil.


    turknet müşterilerinin yüzde kaçlık dilimi 1gbps hız alabiliyor acaba?


    tek paket olayı uyanıklıktan başka bişey değil 10 kişiye 1gbps ver, milyonlarca kişiden 30-75 arası hızlara 250 tl al güzel olay :) madem bu fiyat politikasıyla ilerleyeceksiniz, 1gbps i vdsl altyapısı olan her yere ulaştırmak için gerekli yatırımı ve çalışmaları yapın o zaman isterseniz 500tl isteyin yıllardır sözde fiber altyapısı çalışmaları yapılıyor çalışmaların nereye ulaştığı ortada herkes hala vdsl kullanıyor.



    biz aslında 1gbps interneti bu fiyata satıyoruz ama size altyapınızdan dolayı aynı fiyata en fazla X mbps verebiliyoruz cümlesi bile ne kadar saçma geliyor kulağa, santralle komşu değilseniz ve fiber yoksa istanbulun merkezi yerlerinde bile max göreceğiniz 85-90mbps

  • kingstonn K kullanıcısına yanıt

    +1 Çok güzel açıklamışsın, katılıyorum.


    Arkadaşlar bakın koskoca Apple bile tek modelle yürümeyeceğini anladı. Iphone Pro, Max, C gibi sürümleri çıkardı. TurkNet sen kendini Apple mı zannediyorsun? Bir tane abonelik modeliyle çözüm mü sağlayacaksın? Sanki altyapıyı kurdunuz da söz sahibi oldunuz da da piyasayı şekillendiriyorsunuz. Sanki Starlink var karşımızda 🤣


    Burada halen TurkNet ile masaya oturmaya çalışanlar, teklif bekleyenler var. Saygı duymakla birlikte şaşkınlığımı gizleyemiyorum. Çözüm çok basit de-ğiş-tir arkadaş. Ne bağın var bir firmayla?


    Arıyorsun alternatif firmayı, bilgilerini veriyorsun, geri kalanını onlar hallediyor (Aynı altyapı ise TurkNet'i arayarak iptal de etmene gerek yok, yeni firmaya başvurmanız yetiyor)


    Ben bu yolla Mayıs 2022'de Netspeed'e geçtim. Aylardır çok memnunum.


    ÖNEMLİ NOT: Tekrar ve tekrar söylüyorum. Yemin ederim ki Netspeed reklamı yapmıyorum. Bir sürü sağlayıcı var. Araştırın sorun, çok basit geçiş işlemleri. Çekinmeyin. Bu tepkisel bir duruş. Biz parasında değiliz. Sömürülmek istemiyoruz sadece. Hepsi bu. Böyle tepki koyamazsak, rekabet ortamı yaratamazsak, takım tutar gibi ISS tutarsak hepimiz kaybederiz. O fiyatlar düşecek, kâr marjları düşecek. Biraz abes bir örnek olacak ama o en üsttekiler yılda 10 tane gayrimenkul alacaklarına 2 tane alacaklar bir zahmet.





  • Türknet müşteri hizmetlerini arama dahi aramadan interneti mi kapatacağım da meraktan soruyorum bu 12 aylık peşin ödeyen arkadaşlar iptal etmek isterlerse iade nasıl oluyor ? İndirim yansıtılan ücret (249-199=50 TL) iade yapılacak bedelden düşülüyor mu mesela ? Başka kesinti filan oluyor mu?

  • Bana zam gelmemiş

    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!
  • "ya k.bakma, kuzenim yazmış" mesajı bu. Nerede olsa tanırım 😂


    Neyse yine de sevindirici bir gelişme. Umarım bu mesaj mağdur olan herkese ulaşır ve abone kayıpları olmaz.

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Tilkiye sormuşlar, tavuk sever misin ?

    Gülmekten cevap verememiş 1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! 

  • erdturan E kullanıcısına yanıt

    Aksine bana da yeni dönemde zamlı tarife uygulayacağız diye mesaj gelip üstüne telefonla aradılar. Açtım diyorlar ki isterseniz gigafiber'e geçirebiliriz bölgenizde var. Sanki ben aşağıdaki kutuyu görmüyorum aylardır. Bugünü mü buldunuz arayacak?

  • 7nbitirdin 7 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mevcut kullanıcıların kullanabileceği bu yöntem ile 199,90 TL üzerinden 10 aylık fatura tutarı peşin veya taksitle (taksit ve vade farkı seçenekleri bankalara göre değişiklik gösteriyor.) ödeniyor. Kampanyaya turk.net/oim üzerinden katılabilirsiniz.
  • Merhaba, hizmetinizi iptal etmek isterseniz kullanmadığınız süre hesaplanıp iadeniz yapılıyor.
  • 30.01.2023 18:50:09 tarihinde online işlemlerden iptal başvurusu yaptım ama aras kargo kodu vs gelmedi hala. müşteri hizmetlerini aradım sesli yanıt üzerinden işleminizi gerçekleştiremiyorum dedi. online servislere yönlendirdi ama orası da hala iptal talebi alındı şeklinde bir değişiklik yok.


    hizmet no 2246155




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayıp oluyor beyler -- 2 Şubat 2023; 10:5:6 >
  • Şuan gözüme her yerde çarpan tek şey TürkNet fiyat politikası ve aboneliğini sonlandırlar kullanıcılar, gercekten iyi müşteri kaybediyor bu fiyat politikasından dolayı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 2 Şubat 2023; 10:44:18 >
  • ayıp oluyor beyler A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi iptal ettikten sonra 10 gün içerisinde modemi bize göndermeniz gerekiyor. Aras Kargo ile gönderilmelidir. Modem kargolanmadan önce; modem kutusunda, ad-soyad ve müşteri numarasını içeren küçük bir notun olması da gerekiyor. İade gönderim adresi: Mars Lojistik Tuzla-1 / Turknet Iade Operasyonu, Merkez mah. Mehmet Akif Ersoy cad. Balaban sok. No:8 Orhanli/Tuzla/Istanbul
  • Ben Antalya merkez deyim ama aldığım hız 70 megabit . Bu kadar fiyat oldu1000 mehabiti geçtim 100 megabit bile alsam tamam diyeceğim ama 70 megabit


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet bugün bağlandı 1000 megabit fakat şu anda baktım binancetr'ye giremiyorum, ttnetde sorun yoktu. Burdaki sorun nedir müşteri hizmetlerini mi aramam lazım yoksa modem üzerinden dns mi değiştiricez bilen varsa sevinirim. Ayriyetten hızım stabil değil upload hızıda aynı şekilde ne yapmam gerekiyor.

    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzunserdar -- 2 Şubat 2023; 15:14:55 >
  • Uzunserdar U kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorunun incelenmesi için turk.net/oim üzerinden destek kaydı oluşturabilirsiniz. Ekibimiz sizinle iletişime geçip destek olacaktır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Bugün annemin modemi gönderdik Aras ile. Ona gelen mesajda bambaşka bir adres vardı (Küçükçekmece'de bir yer) ve içine not falan konulması gerektiğinden de bahsedilmiyordu, sadece gönderiden sonra 0850 'li numarayı arayıp gönderi kodunu paylaşmamız isteniyordu onu yaptık.


    Turknet altyapısı olanlar ile TT altyapısı olanlar için farklı bir operasyon mu var? Sonra içinde not yok diye tırmalamayız umarım.

  • Ebul-Liva kullanıcısına yanıt
    Merhaba, modem iade adresleri farklıdır. Sizin yaptığınız işlemde de herhangi bir sorun bulunmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.