Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (502. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.521
Cevap
120
Favori
555.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, fiyat değişiklikleri genel olarak bizim de hiç sevmediğimiz bir konu. Ancak dünyada ve ülkemizde mevcut koşullar çok değişken. Mevcut ekonomik ve piyasa koşulları göz önüne alınarak bir fiyat güncellemesi yapmamız gerekti. Tüm TurkNet’lilerin bildiği gibi biz gerekmedikçe fiyat değişikliği yapmıyoruz.
  • arkadaşlar fiyat zammını yeni görenler , burayı yeni keşfedenler ara ara bu mesajı yazıcam. bunların kelime oyunları yüksek zamları insanları bezdirdi.forumda başka iss ye geçmeyen kalmadı. çoğu kişi geçti. bunlara paranızı kaptırmayın. . bir ders niteliğinde başka iss ye başvurun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 31 Ocak 2023; 15:47:35 >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Yahu internet dediğin şey elektrik sinyalinden başka birşey değil. Elektrik zamlanmadığı gibi düşmesi bile bekleniyor. Kaç tane personeliniz var , maaşlarına aynı oranlarda zam yapıyor musunuz acaba?

    Neyse ne kardeşim 1000mbit ile 35 mbiti aynı kefeye koyan bir ISSde kimse durmaz ! Tek fiyat saçmalığına devam edin madem.

  • azıcık bu işlerden anlıyanlar bilir. evlerimizdeki kötü telefon kablosundan gelen cılız bir hat. hiçbir yenilik yok. hız artış yok ama bolca zam var. avrupada olsa (fransa da filan) böyle firmaların binalarını ateşe veriyorlar. eskiden zam yapıldıgı zaman hızınızda şu oluyor bu oluyor deniliyordu. şimdi oda yok. ver babam kösküyü ver. evde oturup milletin anasına babasına söven tiplere sponsor oluyorlar maaş bağlıyorlar faturasını halktan cıkartıyorlar.

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Zırt pırt iss değiştirmek bizim de hiç sevmediğimiz ve tercih etmediğimiz bir konu! Biz donanımhaberliler gerekmedikçe iss değişikliği yapmıyoruz ancak türknetin yönetimi ve ceosunun değişken ve keyfi kararları neticesinde türknetten ayrılmak zorunda kalmamız gerekti. Anlayışınız için teşekkürler!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her foruma girdiğimde bunları görüp içimden yardırıyorum. İnşallah batarsınız. Çünkü artık rekabeti bırakıp cepleri nasıl doldururuz da halkı soyarız modunu açtınız. Oturduğu yerden para kazanan adamların evine kilometrelerce hat döşediniz şimdide onun paralarını biz ödeyeceğiz öyle mi ? Başka kerizler bulun kardeşim hadi işinize

  • Çok adaletsiz. Hızım 14mbit i geçmiyor ve bir dahaki ay 249TL ye yükselecekmiş. Tam rezillik. Bu ay farklı ISS ye geçeceğim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türk Telekomla görüştüm dün 50 mbps 155 TL (12 AY) + 185 TL (12 AY) olarak anlaştım bu fiyata tabi %25 engelli indirimi uygulandı aynı hızı hizmeti turknete soruyorum daha rakamı bile hesaplayamıyorlar faturanız gelince görürüsünüz diyorlar bu kadar acizleşmiş bir firma

  • İyi günler. Pazar günü müşteri temsilcisiyle konuştuğumda GigaFiber dönüşümün ivedilikle yapılacağını dönüşüm için gerçekten geç kalındığını söyledi.

    İptal talebinden vazgeçtikten sonra pazartesi günü bir destek kaydı oluşturulmuş ve TurkNet saha ekibi yönlendirilmiş. Ayrıyeten aboneliğime fiber modem ve gpon tanımlanmış.

    Asıl sorum TürkNet saha ekibi hangi gün ve hangi saatte gelmeyi planlıyor bunun bir bilgisi var mı? Ona göre müsaitliğimi ayarlayacağım. Bu yüzden soruyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mr.Policeman kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek kaydı numaranızı gönderir misiniz? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • Bizde Telekomdan geçiş yaptık fiber altyapı olduğu için modemin ücretsiz olduğu söylendi fakat bağlantı 1 hafta olduğu halde 300 lira fatura geldi fatura detayı ise fiber modem aylık 50 gigfiber 139.90 ve kurulum hizmetinin ilk taksidi modem parası alacaksınz neden belirtmiyorsunuz ayrıca hizmetlerimde bu saydıklarımdan başka airties router ve modem olarakta ikitane gigafiber modem gözüküyor bunlar bende yok talepte etmedim modem ücretli değil yazıyor siteniz temsilcide abonelik esnasında ücretsiz dedi böyle modeme para alacaksanı iptal edeceğim destek kaydımda var ordan da konuşuyoruz saha ekibinden bilgi bekliyoruz dendi gelen cevaba göre değerlendirme yapacağım @TurkNet Destek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andromedar -- 1 Şubat 2023; 12:32:37 >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Destek Numarası: 60840795 . Detay olarak sadece saha ekibi yönlendirildi diyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • darkwood0 kullanıcısına yanıt

    öncelikle geçmiş olsun kardeşim 3 4 gün ceza vermişler. boşver bende cok ceza yedim ama doğruları söylemekden hiç çekinmedim.


    1 2 yıla kadar böyle giderse ülkemizde internet cok cok bişey olucak. çoğu ev interneti kapattıracak. 90 lı yıllara geri dönülecek. aslında birilerinin de istediği bu. internet özgürlüktür cünkü. fikrini paylaşırsın insanlar ne söylüyor görürsün bilgi edinirsin. ama birileri bu durumdan rahatsız olduğu icin bu durum hoşlarına gidiyor.


    Arkadaşlar tüm dünya da internet ucuzlarken hatta bazı ülkelerde çeşitli bölge ve alanlarda internetler ücretsiz verilirken ülkemizde neredeyse x2 ile çarpılarak zamlanmaya başlandı. ben çok çok merak ediyorum1 2 yıl sonraki üçretini.


    yıllar önce araplara satılan Türk telekom un içi boşaltılmış yıllarca insanlardan aldıkları paraları , bankalardan çektikleri kredileri devlete olan borcunun 1 kuruşunu ödemeden ülkemizden kaçan araplar yüzünden bankalara olan kredi borcu kayyumdaki insanların yönetimiyle vatandaş a cıkarıldı. buna da kulp takarak yok masrafımız arttı yok port üçreti flan fistan. hayır arakdaşlar. arapların bankalardan çektikleri milyar dolarlık kredilerin faizli ödemesini vatandaş ödüyor şuan. arap ların TR den kaçırdığı parayla Türkiye 4 kez fiber kabloyla ağ gibi örülürmüş. bunu ben demiyorum zamanında uzmanlar söylemişti. zamanında Türk telekomu Koç holding, sabancı gibi firmalarda almak istemiş ama ihale araplara verilmişti.şimdi ceremesini Vatandaşlar ödüyor



    biz vatandaşlar olarak bu iss sağlayıcılara ve Türk telekom a protesto etmeliyiz.





  • andromedar kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek kaydı numaranızı gönderir misiniz? Hizmetinizi Kontrol ederek yardımcı olmak isterim 🙏
  • Mr.Policeman kullanıcısına yanıt
    Fiber ekibimize dönüşüm işlemleriniz ile ilgili bilgi verdim. Dönüş yaptıkları zaman sizinle paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    60912369 başkasına verilen ürünler benim üstümdemi gözüküyor anlamadım çevremdekilerinde hesaplarından baktım sadece gigafiber modem ve gpon dönüştürücü bide internet paketi gözüküyor modem ücreti alınacaksa iptal edeceğim abonelik bozduğum için telekoma 1800 lira ödedim birde ciddi şekilde başka firma bakıyorum artık

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Geri dönüşünüzü bekliyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • andromedar kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, fiber hizmetlerde modem için sizden ek bir ücret alınmıyor ama net uzmanımız faturanızda oluşan sorun ile ilgili kontrollerini yaparak dönüş yapacağını iletmiş.
  • Geçen mart civari geçecektim birden 139dan 170 oldu diye geçmemistim şimdi 250 olmuş, verdiğim en iyi kararlardan biri. İstediğin zaman çık ama istediğimiz zaman saplarız kampanyası da iyiymiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.