Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.454
Cevap
120
Favori
549.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arayan numara 212-9200547 Turknet ten aradığını söylüyor. Yeni faturanız hakkında bilginiz var mı diye soruyor önce. Devletimizin yeni vergi artışı var deyip Faturanız 124 TL olacak diyorlar. Eğer digiturk üyesi olursak turknet faturamızın 2 yıl boyunca 85 tl olacak diyorlar. O zaman kandırıldık. Hemen digiturk u arayıp iptal ettireyim o zaman.

  • Bu digiturk e bir türlü ulaşamıyorum. Yarın kurulum için geleceklerdi. Bunu nasıl iptal ettirebilirim? Bilgisi olan var mı?

  • godecengiz G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gelen arama bizim tarafımızdan yapılmıyor. Gelen aramalara itibar etmemenizi rica ederim. Bu konuda hukuki işlem başlattık. Evrak imzalamadığınız sürece herhangi bir geçiş yapılmayacaktır. Ayrıca bize yardımcı olmak adına sizi arayan numarayı ve müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • godecengiz G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu durumu ilgili birimimize iletebilmem için müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Müşteri numaram 2144768

  • godecengiz G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Not aldım ve ilgili birimimiz ile paylaşacağım.
  • Şu anda aktif olarak Süperonline kullanmaktayım ve şunu net bir şekilde söylemek gerekirse Süperonline resmen pişmanlıktır.


    İyi bir hız verdiği doğru. şimdi turknet olarak altyapı ve hız kontrolü yaptığım zaman bulunduğum daireye en fazla 100 Mbps veriyor ve upload ise en fazla 8Mbps verdiğini belirtiyor ki bu en yüksek vereceği hız olarak belirtilmiş.


    Süperonline ise yabancı sunucular ve VPN Bağlantılarına karşı kesinlikle tavizsiz olarak kullanamıyorsunuz. Süperonline ile yaptığım konuşmada kendilerinin de extra vpn satmadıklarını belirtiyorlar. bazı yerlerde çokça yazılmış kendi vpn lerini satıyorlar diye lakin kendi vpn leri bile yok. kesinlikle taviz vermeden bu kesintiyi yapıyor ve internet gibi özgür bir ortamda sizi ziyadesiyle kısıtlamaktan zevk alan bir firma. dark net tarafında bir çok siteye erişimini yok mesela. özel zevklerinizi superonline ile törpülemek zorundasınız. Tüm bunların yanı sıra yabancı sunuculara duyduğu bu öfke yüzünden satın aldığınız Akıllı Chazlarda süperonline ile tam uyumlu çalışmıyor.


    Evimde LG kurutmalı makine var mesela fazkat uygulamaya hiçbir şekilde bağlanmıyor. İRobot süpürge kullanıyorum bir bakıyorum bağlı, bir bakıyorum bağlanamıyor. Sürekli bağlantı problemleri yaşıyorum. LG Buzdolabımda aynı şekilde uygulamaya bağlanamıyor.


    LG Firmasını arayıp arıza kaydı açtım ve gelen ekipte bağlayamadı. Süperonline da sürekli bu hatayı alıyoruz dediler. Akıllı cihazların bulut sunucuları yurt dışında olmasından dolayı kendileri özel ıpler ile bağlanıyor ve süperonline türkiye'nin güvenlik neferi gibi bilgi kaçırdığını düşünerek engelliyor. Basit bir çamaşır programı çalıştırmaya çalışıyoruz lakin güvenlik sebebi ile engelleniyor.


    Süperonline bu kafa ile devam etmesi halinde maalesef kaybetmeye mahkum !


    Adresimde Türknetin hızının 2 kat üstüne çıkıyor. Upload değerleri 15 Mbps altında değil. Hızım 150 Mbps. herşey güzel fakat getirdiği sınırlama ve kısıtlamalar sebebi ile superonline firmasını bırakıp Türknete geçmeyi planlıyorum. Aynı blokta oturan başka bir mühendis arkadaş Türknet kullandığını ve memnun olduğunu söylüyor.


    Bu arada oda süperonline'dan Türknete kaçanlardan.


    SüperOnline firmasından Türknete mi kaçarsın yoksa başka bir yere mi kaçarsın bilmem ama bir şekilde internet gibi özgür bir alanda bu hizmeti bu şekilde alıyor isen kesinlikle kaçarsın.


    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!




  • BoxGolls kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizi de aramızda görmek isterim. Altyapınızın desteklediği 100 Mbps'e kadar hizmeti 99.90 TL'ye veriyoruz. Ayrıca hizmetimiz taahhütsüzdür. Dilediğiniz zaman fesih faturası ödemeden iptal edebilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Sayın firma yetkilisi TTNET ile taahhütüm 21/10/2021 de bitiyor... size geçiş yaparsam ne tahmininizce ne kadar cayma bedeli öderim ve bu cayma bedelini karşılayacakmısınız?

  • silopi S kullanıcısına yanıt

    Hocam mrb. Ne kadar ceza ödersiniz bilemem. Turknet yetkilisi de size tam rakam veremez. Onu ttnet i arayarak öğrenebilirsiniz. Fakat 120 tl ye kadar turknet karşılıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Açıkçası bende yaşadığım problemlerden dolayı isterim lakin Superonline 6 Aylık kullanım için cayma hakkı 2bin küsür lira talep ediyor. Bu sebepten dolayı şimdilik askıya aldım. Zaten bu benim 2. evim ve asıl evimde kullandığım Türk telekom ve açıkçası her anlamda çok memnunum.


    şimdilik aranızda olamasam da ilerde bir gün belki neden olmasın :)

  • silopi S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, diğer ISS firmasından aldığınız indirimleri göremediğimiz için fesih tutarına ulaşamıyoruz. Çıkan fesih bedelinin 120 TL'sine kadar 6 ay boyunca 20 TL indirim tanımlaması yapıyoruz. Sizi de aramızda görmek isterim.
  • Merhaba benim şöyle bir sorunum var.Bir ay önce Fiber bağlattım Türk Net in kendi alt yapısı Gigafiber.Kurulum yapan arkadaşlar en uygun yöntemin doğal gaz hattı üzerinden kablo çekmek olduğunu söylediler ve doğal gaz borusunun yanından delik açarak kablo çekip kurulumu tamamladılar.Benim için şahsen bir sorun teşkil etmiyor.Fakat yan komşum bir ay sonra sorun çıkarıyor dün akşam gidip kutudan fiber kabloyu sökmüş.Gece iş den dönünce fark edip tekrar yerine taktım.Bir gün binadaki kutuyada fiber kabloya da zarar verebilir.Zemin delindiği için komşu kablonun sökülmesini istiyor.İnternet den araştırdığım da diğer ISS firmaları da aynı yöntem ile fiber kabloyu çekiyor.Şimdi benim ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 2 Temmuz 2021; 13:46:45 >
  • Merhaba, konuyu ilgili birimimize iletebilmem için müşteri numaranızı ve konunun linkini PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Arkadaşlar türktelekom taahhütümün bitmesine 2 hafta kaldı.


    50mbit kullanıyorum ve hız olarak 45-46 mbit sorunsuz alıyorum. Bağlantı kopması vb hiç yaşamıyorum hattım stabil.


    Ama fiyatlar çok yüksek gerçekten aynı tarifeye devam etsem 160tlden başlıyor.


    Türknet önerir misiniz?

  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

    Telekom altyapısında kullanacaksan öneririm. Şuanda aldığın hızdan daha da fazlasını alırsın. Fakat ayrıntı ya dikkat. Telekom altyapısında


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!


    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!


    sizinle geçen ay görüştüğümde yukardaki mesajda altyapınız 93 mbps ye kadar destekliyor . Alt yapınızın desteklediği 93 mbps ye kadar hızı alabilirsiniz demiştiniz.Paketimi 100 mbps olarak güncellermisiniz?


    Diye mesaj attım.


    Temmuz ayında türknet kullanıp hızı alt yapının desteklediği hıza çıkarılan arkadaş varmı?





  • cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden gönderdiğiniz bilgiler ile paketinizi 100 Mbps' te kadar güncelledim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AfterLife61

    Telekom altyapısında kullanacaksan öneririm. Şuanda aldığın hızdan daha da fazlasını alırsın. Fakat ayrıntı ya dikkat. Telekom altyapısında

    merhaba hocam , hangi altyapıda kullanacağımızı kendimiz mi seçiyoruz. farklı bir altyapısı daha mı var turknetin ? amatorüm bu konuda.

  • 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.