Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: M.BRS.K Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.482
Cevap
120
Favori
553.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tam1marjinal T kullanıcısına yanıt

    Şunu söylemek istedim hocam turknet bazı bölgelerde kendi altyapısı var. Telekom altyapısında iseniz çekinmeden bağlatin demek istedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam1marjinal T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bazı bölgelerde aktif altyapımız üzerinden ve kendi gigafiber altyapımızı kullanarak hizmet veriyoruz. Olmayan yerlerde ise ortak altyapı üzerinden hizmet veriyoruz. Adres bilginizi PM üzerinden paylaşır mısınız? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt

    hocam,neden hava civa.türk telekomdaki fiyatlara baktınızmı.100mbps hipernet neredeyse 200lira.bütün altyapı türk telekomun ama çok pahalı.türknet aynı hizmeti 100 liraya veriyor ve çok daha fazlasını vereceğini vaat ediyor.türk telekom ne vaat ediyor yüksek fiyat düşük internet hızını vaat ediyor.türknet kıt yöntemlerle bunu başarabiliyor.bende sizin türknetten beklediğiniz konuları türk telekomdan beklerim.lütfen tekrar düşünün.





    saygılar..................................

  • Merhaba aktivasyon işlemlerini bekliyorum hala 2-6 iş günü denilmişti bugün son gün hala arayan soran yok. Toplamda iki haftadır internet kurulumu için bekliyorum. Yardimci olabilir misiniz tt ekiplerinin geleceği yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • multisongohan M kullanıcısına yanıt

    İşte sorun orada telekom'a bağımlı.


    Şu anda aynı hizmeti daha ucuza veren İSS'ler de var neden Türknet.

  • NitroNos kullanıcısına yanıt

    hocam,herşeyin bir oluru var.türk telekom asla olurunda değil.oluru var derken fazlada ucuz olursa,ucuz etin yahnisi de yavan olur,yani yenilmez.mesela daha uygun derken hangi şirket,eğer millenicom diyorsanız,onlarda süperonline altyapısını kullanıyor.ayrıca taahhütlü ve tahhütsüz aynı hizmeti veren paketleri var.12 ay tahhüt yaparsanız fiyat yüzde 25 düşüyor,yoksa daha pahalı oluyor.hocam bunlar çok mühim değil.



    temel sorunumuz şu.türk telekom altyapının yüzde 95 ine sahip,bunun dışında bütün yetkilerde onda,isterse başka bir operatörü de engelleyebiliyor.neden bu kadar gelişmiş altyapısına devlet hibesine rağmen neden türknetin verdiği fiyat ve kaliteyi veremiyor.sorun tamamen bu.neden fiyatları bu kadar uçuk,bu nasıl oluyor,alt yüklenici firmada fiyatlar çok uygun,ana firmada fiyatlar uçuk,ticaretin mantığına aykırı,çünkü aracı arttıkça fiyat artar.alt yüklenici operatörde bir aracı telekomdan alıp kendisi satıyor,ama çok uygun fiyata satıyor.nasıl oluyor.


    konumuz siyaset değil ancak,şuda var; https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/8-adimda-turk-telekom-soygunu-1068186





    saygılar................................................................................





  • oguzhankan43 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, abonelik işlemlerinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • 1 Haftadır dışarıdan kablo çektirmeye çalışıyorum kurulum ücreti bile ödemeye razıyım.Binanın içinden çektikleri için her yeri patlattılar binadakiler sökülmesini ve dışarıdan bağlanmasını istiyor.Dişardan bağlanmıyorsa Türk Net in kutusunun kaldırılmasını istiyor.Arıyorum durumu açıklıyorum saçma sapan sebepler söylüyorlar bina yönetimini ikna edin diyorlar.Yok yeni binalara dışardan çekmiyoruz sizin ki yeni benim bina 23 yıllık.Saha ekibi ilk geldiklerinde dışardan çekelim dedi ama en kolayı delmek yönetici sorun çıkarmayınca deldirdik.Fakat daha sonra komşular şikayet etti.Enişteme de Turk NEt i bağlattım kabloyu dışarıdan çekmişler demek ki çekiliyor dışarıdan kablo.

    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!


    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!


    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 7 Temmuz 2021; 23:43:45 >




  • @turknetdestek merhaba, hat nakil işlemlerimi başlattım hat nakil öncesi yeni adresim için kontrol ettiğimde vdsl hız alabileceğimi görüyordum nakil işlemlerini başlattıktan sonra adsl hız alabileceğim bilgisini aldım. Sanırım burada vdsl port sorunu mevcut konu hakkında nasıl ilerlemem gerek. Boş port takibi/takebini türknet benim için yapabilir mi? Yoksa türktelekom a gidip adresim için günlerce port mu kovalayacağım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, şikayetinizi ilgili birimimize iletebilmem için müşteri numaranızı ve konunun linkini PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • mrtospa M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, nakil işlemleriniz ADSL olarak tamamlandıktan sonra boş port olması durumunda VDSL geçişinizi yapacağız. Dilerseniz https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan ara ara sorgulama yaparak altyapı sorgulaması yapabilirsiniz. VDSL paket önerildiğinde benimle iletişime geçmeniz durumunda VDSL kontrolü yaparak geçişinizi yapacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Bu sabah tekrar görüştüm ekip göndermeye ikna ettim. İstediğim şey çok zor bir şey yada yapılamayacak bir şey değil üstelik ikinci kurulumun ödemesini yapmaya hazır olduğumu da söyledim.Cuma günü ekip gelecekmiş bekliyorum.

  • Proje ekiplerimiz bu konuda gerekeni yapacaktır. Sorun yaşamanız durumunda benimle iletişime geçebilirsiniz. İyi günler dilerim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim.

  • Ben teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
  • 0212 920 06 57 bu numaranın Türk Net ile bir bağlantısı var mı? Kendilerini kampanya sorumlusu olarak tanıtıyorlar.Saçma sapan bir sürü şey söyledi devleten girdi yasadan çıktı bir şeyler satmaya çalıştı.Türk Net den aradığınıza inanmıyorum dediğimde yüzüme kapadılar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, bu şekilde yapılan aramalara itimat etmemenizi rica ederim. Size yapan numara ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Sabah aradım yeni abonelikle ilgili soru sormak için, sizi sonra aramamızı isterseniz 1'e basın dediler 1.5 saat oldu hala arayan eden yok. Baya uzun bi sıra var galiba 1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! 

  • Methionine kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorunuzu iletebilirseniz yardımcı olmak isterim ya da GSM numaranızı PM üzerinden konu linki ile paylaşmanız durumunda size arama yapmaları için satış ekibimize bilgi veririm.
  • Bugün itibariyle aboneliğimi başlattım. 2-6 gün içinde gelip halledicez dediler ama bakalım arkadaşım 1 günde hallettiler demişti. Aktivasyon memnuniyetimi yazarım yine burdan. Belirsiz olması nedeniyle netspeed aboneliğimi iptal edemiycem bir kaç gün ama yapacak bir şey yok.

  • 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.