Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.442
Cevap
120
Favori
549.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bugün itibariyle türknete geçiş yaptım. Türk Telekom dan geçiş yaptım Türk Telekom dan 35 mbs lik tarifede 40 a yakın download 6 mbps de upload hızını 7/24 kesintisiz alıyordum. Taahhütüm bitince uygun fiyat gelmeyince altyapı sorgulamasında 100 mbps hız destekleyen Türk nete geçtim. Ancak hayal kırıklığı yaşadım. Download hızının 35 mbps yi zor gördüğünü upload hızının ise 0.9 gibi çok aşırı düşük olduğunu gördüm. Akşam 20.00'den sonra ise download hızımın 5 mbps lere kadar düştüğünü gördüm. Online işlem merkezine bildirdim ancak sonuç çıkmadı. Bir süre daha kullanmaya devam etmeye karar verdim. Bu sorunlar çözülmediği takdirde Türk Telekom a geri dönmeyi düşünüyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lwyr2321 -- 29 Kasım 2020; 2:28:13 >
  • Okuduğum şikayetlere rağmen Turknet’e geçme kararı aldım. 20/11/2020 tarihinde başvuru yaptım. Dün itibariyle geçişim yapıldı ancak internetim halen gelmedi. Daha ilk günden sorunlar başladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: themahzen

    Okuduğum şikayetlere rağmen Turknet’e geçme kararı aldım. 20/11/2020 tarihinde başvuru yaptım. Dün itibariyle geçişim yapıldı ancak internetim halen gelmedi. Daha ilk günden sorunlar başladı.
    Benim 10 günü bulmuştu
  • Taahhütüm Aralık sonunda bitiyor ve bana 35 mbps için 115 tl ve iki sene tahhüt teklif ediyorlar. Kabul etmedim tabi ki ama yorumlara bakınca da Türknet'e geçmeye de korkuyorum açıkcası. Eğer paso lag/ping olacaksa, akşamları hızım rezalet seviyelere inecekse, internetim habire gidip gelecekse ve günlerce muhattap bulamayacaksam hiç bulaşmayayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nks0urce N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konuyla ilgili oluştuduğunuz destek kaydınız varsa numarasını paylaşır mısınız?
  • lwyr2321 L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşanılan sorun için network ekiplerimiz arka planda çalışmalara devam ediyor. En hızlı şekilde kalıcı olarak çözümleyip size bilgi vereceğiz.
  • themahzen kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol edebilmem için PM üzerinden GSM numaranızı paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ediyorum.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bu arada abone numaram 1912794 dir. Tekrar teşekkür ediyorum.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Bilgilerimi pm üzerinden gönderdim, bekliyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • themahzen kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olacağım
  • Defalarca kez müşteri hizmetlerine sorun ile alakalı mesaj attım ama sorun çözülmüyor . Saat 20:00 - 24:00 arası speedtest pingim 7 den 90 a oyunlarda ki ping im 28 lerden 110 a çıkıyor. Her defasında farklı bahaneler üretiliyor. Turknet ile yolun sonuna geliyoruz....



    50mbs internetin saat 20:53 itibariyle hali.



    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :S -- 29 Kasım 2020; 20:54:57 >
  • Geçtiğime bin pişman oldum gerçekten. Gergin internet kesintisi yetmiyormuş gibi hızımız 100MBit olması gerekirken aldığımız hızlara bakın şaka gibi. Müşteri hizmetleri diye sesli yanıtla uğraşıp duruyoruz.
    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!
    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • alt yapısı olmadığı için asla İzmir Buca'da merkezinde kullanamadığım internet sağlayıcısı. Ne alt yapıyı geliştirme ne de bana hizmet getirme niyeti olmayan boş firma.

  • :S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşanılan bu durumun farkındayız ve network ekiplerimiz kalıcı çözüm için çalışmalara devam ediyor. En hızlı şekilde sorunu çözümleyip sizi bilgilendireceğiz.
  • EsrimE kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hız sorunu için online işlem merkezinden performans kaydı açamanızı rica ederim. Gerekli kontrolleri yapıp sizi bilgilendireceğiz.
  • MeSeGeMedya kullanıcısına yanıt
    Merhaba, farklı bölgelerde altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmaların tamamlanması durumunda size bilgi vereceğiz.
  • 2 gram aklı olan bu firmadan uzak durur. bu insanların yaptıkları ticaret bile değil. hiçbir şekilde etik değildir. düpedüz insanları kandırmaktır. işlerine gelince "türkiye'nin altyapısı kötü, olağan durumdur" derler, işlerine daha fazla gelince işte böyle her yer de türkiye'nin en hızlı en düşük ping değerleri bla bla diye gevelerler. örneğin ben ping ya da download sorunu yaşadığım zaman bu kişileri ilgili yerlere şikayet etsem bile her koşulda haksız duruma ben düşerim. sanki ben türkiye de yaşamıyorum ? o zaman bunlar neden bu kadar genelleme yapma havasına giriyorlar? malesef türkiye de tüm operatörler kalitesiz hizmet sunuyor. ama emin olun bu konuda türknet'in eline kimse su dökemez. bu denli tutarsız olan başka internet sağlayıcısı yok, var ama bu kadarını ancak türknet size yaşatabilir.

  • 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.