Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.480
Cevap
120
Favori
552.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ilk ay faturamı son ödeme tarihimden önce ödememe rağmen arkadaşını getir kampanyasıyla üye olmama rağmen 2.ay tarafıma fatura kesilmiş. ne zaman kullanacağım 1 ay bedava internet hakkımı ?

  • şu bazı bazı olan kopmaları da bir önleseniz harika olurdu da..

  • famel13 kullanıcısına yanıt

    Bende de aynı şekil 2. faturayı işlemişler 4 Aralık son ödeme tarihi var ne zaman faydalanacağız arkadaşını getir kampanyasından?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet tam bir pişmanlık adamlar sorunuma çözüm bulmuyorlar arıza kaydını kapatıyorlar. Sorunum çözülmedi diye kaydı kapattırmayınca attıkları cevaba bak. Sırf bu müşteri hizmetleri politikanız yüzünden bugün itibariyle başka bir iss geçiş işlemini başlattım. Size verdiğim her kuruş haram olsun.


    Merhaba **** Bey,


    Destek kaydınıza ilişkin tekrar tekrar kontrolleri sağladığımda , bulunduğunuz bölgede Türk telekomdan kaynaklı kablo ıslah çalışması olduğundan ve ıslah çalışmasının tamamlanması ortalama 1 ayı sürebileceğinden dilerseniz hizmetinizi dondurabilirsiniz.Ancak her gün farklı kayıt açarak çözüme kavuşamayız. Dilerseniz 15-20 gün sonrasında tekrardan talep oluşturmanız durumunda kablo ıslah çalışması hakkında sizi bilgilendiririm tekrardan.


    Sağlıklı günler dilerim.

  • Anlık kopma niye yaşıyorum ben onu çözün diyorum bu 15 saat sonra bakıyor 15 saattir kopmamış sıkıntı yok diyor bi haftadır. Kendi kafasına göre tekrar başlıyor geçende 2 gündür kopma yaşanmamış diyordu zoomda ders anlatan veya dinleyen twitchde youtube da canlı yayın açan vs. biriyseniz bu kopmaların ne kadar sıkıntı olduğunu bilirsiniz :) bir şey demiyorum ben daha 60 gün sınırı olduğu için geçişte yapamıyorum daha bunlara destek kaydı falan açmaya gerek yok insanları oyalamaktan aynı şeyleri söylemekten başka yaptıkları bi şey yok geçecek arkadaşlar tekrar göz önünde bulundursun bunu. Fiber paket kullanıyorum turk telekom altyapı eve kadar fiber Türkiye şartlarında en iyi altyapı ama gel görün sorun yok 15 saattir. Resmen dalga geçiyorsunuz.


    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!



    Birde saat 10'da yazmış arkadaş bu mesajı, 15 saattir sıkıntı yokmuş. Videoya bakın yazdığı tarih saat belki arkadaş yazmadan 6 saat önce.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnk -- 25 Kasım 2020; 18:9:49 >




  • 1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!
    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!

    @TurkNetDestek bunlardan hangisi benim abone numaram turknette kayıtlı olansa e-Devlet teki bu numara kimin , e-Devlet teki ise turknette kayıtlı olan kimin daha önceden yazdım yazılım birimi ile görüşüp bilgi vereceğim dediniz hala 20 gün oldu bilgi vermediniz . Bilgilerimin e-Devlet te biran evvel düzeltilmesini istiyorum biran evvel iptal etmek istiyorum arıza kaydı dahi açamıyorum, ayrıca BTK üzerindede farklı bir numara daha çıkıyor e-Devlet te çıkan numara haricinde


    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!
    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • günlerdir internete bağlanamıyorum açtığım her arıza kaydını sorun çözüldü diyip kapatıyorlar ama çözmüyorlar. aylardır boşu boşuna fatura ödüyorum. ucuz etin yahnisi yavan olur sözünü tokat gibi suratıma çarptılar iyi bir ders oldu aboneliğimi iptal edeceğim yarın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 haftadır hız sorunu yaşıyorum 70'den 10'a düşüp duruyor. Düzeltiyorlar ertesi gün tekrardan hızım düşüyor. son kaydımı açtım kalıcı düzelmezse iptal edeceğim bıktım sabit hız verememelerinden + olarak düşük hız vermelerinden. Bunlara paramı kaptıracağıma Türk telekoma kaptırırım daha iyi. En azından muhattap olabilecek birileri var.

  • ne lanet, işe yaramaz, çözümsüz, işi yokuşa süren bir firmaymışsınız. ne güzel kurtuldum diyorum yine bir aksilik çıkıyor.


    adamlar, e-imza olmadan giriş izni vermeyen e-devlet uygulamasından yapılan talebi dikkate almıyorlar imzayı göremedikleri için. sistemin çalışma şeklini bile bilmiyorlar. son aşamada oluşturulan pdf dosyası e-imza ile onaylanmadığı takdirde işlem zaten tamamlanamıyor.


    derhal benim talebimi dikkate alarak hizmetimi sonlandırın.


    ekleme 1: 26/11/2020 günü ıslak imzalı dilekçe ve kimlik fotokopisi ile 0212 216 55 60 numarasına klasik faksta gönderdim.


    ekleme 2: hem e-devletten ikinci kez talepte bulundum hem de e-faksta gönderdim sitenizde belirtilen formata uygun olarak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salur kazan -- 26 Kasım 2020; 16:24:47 >
  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt

    Kardesım umarım iptal edebilirmisin bir cok insan iptal ettiremiyor sülük gibi bunlar yapıstımı bırakmıyorlar. Hizmet desen yok kalite desen yok tecrübe desen yok deneyim desen yok hızlı cozum desen yok nereden bulastık bunlara bılemıyorum TT bela dıyordum begenmıyordum ama adamlar sanıyesınde cozum uyguluyorlar.

  • famel13 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çözüm uzmanlarımızın inceleyebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • el-viento07 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız kesintileri www.turk.net/oim sayfamızdan sık sık kopma sorunu statüsünde destek kaydı oluşturarak iletebilir misiniz?
  • 106 TL taahhüt ödeyip Türknete geçeceğim. Bunu nasıl iade alacağım ?
  • Perturbator kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çözüm uzmanlarımızın inceleyerek bilgi verebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, çözüm uzmanlarımızın inceleyerek bilgi verebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?

    hocam dm bakar mısın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnorieL kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanızı kontrol ettiğimde yerleşik operatör saha ekiplerinden gelen bilgide kablo arızası sorunu olduğu çözümlenmek üzere bir üst ekibe eskale edildiği bilgisi verilmiştir. Altyapı kaynaklı sorunlarda süre bilgisi maalesef veremiyoruz.
  • sonra da aynı portu başkasına mı satıyorsunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brnk kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kesinti yaşadığınızda DSL ya da internet ışığında kesilme oluyor mu? DSL ya da internet üzerinde kesinti yaşanmaması durumunda bu online olduğunuz süreye etki etmeyecektir. Sık sık kopma sorunu statüsünde destek kaydı oluşturmanız durumunda online olduğunu süreler baz alınarak kayıt sonlandırılabilir. Dilerseniz internet erişim statüsünde destek kaydı açarak bu durumu iletebilirsiniz.
  • yaklaşık 3 haftadır internet yok,hatta sorun var destek kaydından verilen yanıt telekom ekibinin hatta sorun olmadığını söylemesi, turknetin anlaşmalı olduğu teknik servis geldi sorun telekomda deyip gitti, sorun telekomda diyoruz telekom aynı mesajı gönderip duruyor onlarda bize iletiyorlar kullanıcı bazlı sorun, ankastreden kablo değişildi, telefonda internet de çalışmıyor mahallede altyapı çalışması olmuştu ondan sonra oldu sanırım,3 haftadır internet yok, 2 gündür aboneliği kapattırmaya çalışıyorum çünkü ilgilenen yok boşuna fatura ödüyoruz, aboneliği kapatıcam mail gönderiyorum adrelerine evrakları mail kabul edilmiyor ret mesajı geliyor sürekli, her aşamasını doğru yaptığım halde dilekçe yazıldı kimlik arkalı önlü resim koyuldu JPEG formatında attım 10mb dan az daha neresini ne yapıcaz da kabul edilecekler acaba, gerçekten TURKNET seven biri olarak artık nefret etme evresine geçtik, yani 2020 yılında yaşıyoruz böyle sorunlarla günlerce haftalarca insanları uğraştırmak nedir ya. @TurkNetDestek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHBSC55 -- 26 Kasım 2020; 16:33:48 >




  • DHBSC55 kullanıcısına yanıt

    e-devlet üzerinden iptal edilemiyor mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.