Şimdi Ara

1.4 fire egea mı, 1.0 Evo 80 HP Ibiza mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
6.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Çocuk varsa B segmenti kafandan sil. İsterse ibiza FR olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FurkanEmir411

    Önemli olan beygir gücü değil tork, 1.0 atmosferik motora tork nedir diye sorsan ne biliyim abi ben üretmiyorum ki der. Adam ailesiyle kullanacakmış 2 yetişkin +1 çocuk + çocuk eşyasıyla o araba nasıl yürüsün? 3 5 km ötedeki avm ye gitmekten bahsetmiyorum, gerçekten hadi çocuğu bi piknik alanına sahil kıyısına götürelim desen yolda acı çekersin, kamyonlar sürekli sıkıştırır selektör korna yersin gaza basarsın araba gitmez. 95Nm tork var 95, 3 haneli bile değil. avrupanın küçük şehrinde yaşayan sabah kahvesini ve kruvasanını almak için pastaneye giden ihtiyar arabası olur bu motorla.



    Alıntıları Göster

    Biraz ben de öyle düşünüyordum açıkcası.Accent yumurta kasa 1.3 75 HP araç,5 yetişkin iki çocuk,bagaj ful dene dırsık dolu otobanda 160 ı hiç ıkınıp sıkınmadan basmıştı.Torku 118 imiş ama, şimdi merak edip baktım.118 -95 tork farkı ne kadar etkiler bilemiyorum doğrusu.





  • egea sevsem bile bu tercihte kesinlikle ibiza alırdım.

  • FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

    Amma abarttın. Uzun yolda en fazla ihtiyacımız olan iç hacim genişliği. Bende de i10 1.0 motor var iç hacmi sınıfının en ferah ve rahatı. Yüksekliğinin fazla olması büyük avantaj. Çekişide fena değil. 5 kişiyle de az yol yapmadım, rampalara mı çıkmadım. Uzun yola da peki ala geniş iç hacmi ile rahat rahatta gider. Rampalarda araba zor sollarsın, 1 vites düşük gidersin hepsi bu. İbizanın da bundan farklı olacağını sanmıyorum.

  • Çocuk olacaksa kesinlikle hb tavsiye etmem. İleride ceremesi çok oluyor. Bendeki sedan sağa sola giderken sorun olmuyor ama aileyi ziyarete giderken sıkıntı oluyor. En son ailemize yeni üyemiz de katıldıktan sonra İstanbul-Manyas dönüşte arabada neredeyse nefes alacak yer kalmamıştı. Egea burada daha mantıklı tercih olacaktır bu yüzden.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.