Şimdi Ara

06/02/2018 Tarihinde Uğradığımız Saldırı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
3
Favori
18.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
263 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir çok polis mesleğini yapmıyor sabahtan akşama kadar oturalım da mesai bitsin havasında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yüksek ihtimalle o falçata çeken şahıs hükümete yakın bir siyasi nin akrabasıdır, bende şuan benzer bir sorun yaşıyorum, karşımdaki araziye kaçak işyeri yapıldı hiç bir izni yok adam bide kiraya verdi aylık 10 liradan fazla kira alıyor heryere şikayet ettik mahkemeye bile verdik en son Pendik belediyesinde bir memur döküldü, kardeşim boşuna uğraşma bu adam belediyenin ihalelerini yapan mütahitlerden biridir eli kolu uzun bir şey elde edemezsin dedi, gerçekten de öyle oldu hiç bir şey yapamıyoruz mahkeme yıkım kararı verdi iki yıl oluyor kimse dokunamıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim bir arkadaş Balçova tarafında bir taksinin motor kuryeye çarptığına şahit oluyor. Araban iniyor, kuryeyi kaldırıyor. Neyse polis geliyor. Tutanaklar tutuluyor, taksici yalan beyan verince bizim arkadaş kuryenin lehine şahitlik yapıyor. Sonra ne mi oluyor? 1 ay sonra bizim arkadaşa mahkeme celbi geliyor, motor kuryeye çarpıp yaralamaktan! Kuryenin iş yeri sahibi arayıp bizim arkadaşı tehdit ediyor, tazminat olarak para istiyorlar. Sonra bizim arkadaş avukat tuttu vs en son ne oldu bilmiyorum. Ama olup biteni anladınız, dikkatli olun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ANKARA-BASKENT06

    orrrrrrbunun doğurdukları benim karşıma çıkmazki

    çıksa ne yapıcan bilader? adamın elinde falçata var. kafa bi dünya, bruce lee misin sana bıçak işlemiyor mu? bu işler böyle yazmakla olmuyor.
  • Suç senin hiçbir şekilde şikayetini geri çelmiyecektin kim mağdur olursa olsun ister veliler ister çocuklar umrumda bile olmazdı bugün sana falçata çeken yarın aynı adam senin eşine dostuna çocuğunu anana babana veya herhangi bi başkasınada aynı şekilde çeker hatta olayı örf bas etmeye çalışan polislerede güzel bi soruşturma açılırdı malum ülkemizde fetönün kırıntıları devam etmekte bu arada çocukların aileleri geldiyse çocuk şubeye ne gerek var anası babası oğluma böyle böyle yapmışlar diye ifade verir hem madem 14 15 tane veli geldi çocuk şubenin oraya gelmesi gerekir siz ne olursa olsun şikayetinizde kararlı olmalıydınız bu ülke bakanları bile yargılayabilen bi kurum bile varken o adam ve yanındaki polisler kimki seni geri caydırıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hırsızlık, gasp, darp gibi olaylarda sakın polise güvenmeyin yüzünüze dahi bakmazlar suçlu sizmişsiniz gibi muamele ederler , suçluyla suçsuzu ayıramazlar ülkede insan gibi yaşamak gerçekten zor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky1905 -- 8 Şubat 2018; 16:34:11 >
  • taşıma ruhsatın yoktur herhalde, bulundurma ile üzerinde yakalanırsan bildiğim kadarıyla ruhsatın iptal oluyor, silaha el koyuluyor ve bir daha ruhsat alamıyorsun.

    ülkemizde silahlı ölümlerin çoğu ya kuru sıkı yada silah taşındığı sebebiyle oluyor haberin vardır muhtemelen? bugün 3 4 kekoya denk gelmişsin yarın sağlam birilerine denk gelirsen vurur indirirler oracıkta seni. bu işlerin şakası olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bullx -- 8 Şubat 2018; 16:40:43 >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt
    burada yasada mı problem var, uygulayandamı?

    kanunu polis koyuyor herhalde?
  • bullx kullanıcısına yanıt
    Hepsi var kardeş özel durumum vardı yetkilendirildim o konuyu detaylıca burada yazmak istemiyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • destinati0n kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum üstadım. Derhal gereğinin yapılması gerekiyor.
  • Kardeş zaten cebine bıçağı, ne bileyim arabanın kenarına levyeyi koyan ona göre davranıyor.. Senin de belinde tabanca olsaydı resti çeker ve mermi manyağı yapabilirdin.

    Böyle şeyler aslında rastgele olmuyor, eleman herhalde fakir fukara, ezik ve islamofaşistin teki.. Planlı hareketler bunlar, bazı insanlar ne yazık ki böyle anlar için yaşayan küçük insanlar..
  • Az da olsa izmir de böyle şeyler olabiliyor. sonuçta 4.5 milyonluk şehir her cinsten adam var ama polisin örtbas oalyına bir şey diyemeyeceğim anlatımda biraz abartı var gibi geldi bana.



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bullx -- 8 Şubat 2018; 17:33:2 >
  • Benim sevgilimin bi adam kolundan cekicek ve hala o arabada ayık duracak...peh peh..

    O falçatayi tutan eline bi tekme koyup yıgamadın mı cakali yere..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiziksel saldırı olmadığı müddetçe mahkeme den birşey çıkmaz. bıçaklamanın cezası belli ne kadar içeride kaldıkları belli. öyle bir durumda gücün yetmiyorsa bile iki sille yiyip al abi diyip cüzdandaki parayı uzayıp gasptan şikayetçi olmak en mantıklısı.
  • Öncelikle geçmiş olsun. Keşke biraz daha dayanabilseydiniz şikayetinizi için.
    İsmini vermemeniz doğru olmuş şuan için. Resmiyete devam etmek istiyorsanız süreç sonlanana kadar paylaşmamanızda fayda var.
  • Allah kahretsin bu nasıl iştir.. Çok geçmiş olsun üçünüze de. O lise öğrencisine helal olsun dolu otobüsteki âmâ taklidi yapan insanların hepsinden adammış.

    Balçovaya Karşıkadan da daha uzakta fena mahallelerde 10 yıl oturdum başıma hiçbir hadise gelmedi. Urlada üniversiteye okumaya gittim. Bu Narlıderede, Balçovada otobüslerde başıma gelmeyen kalmadı. Bilenler bilir İYTE'ye otobüsle ulaşmak için Balıklıova otobüsüne binmek gerek. Daha geçenlerde önlere yaşlılar geçsin diye arka ve orta kapı arasına kız arkadaşımla oturdum bizim gerimizde kimse yoktu. Arkada afedersiniz bir hayvanoğlu hayvan tişörtünü çıkarmış bir yandan tiner çekiyor ve kısa kısa aralıklarla kendini boğuyor. Biz ters oturuyorduk. Kız arkadaşım tedirgin oldu ve kalkmak istedi. Kalktığımız esnada adam üzerime hamle yaptı ve ben asıldım bir tane ittirdim oturdu yerine saat gece yarısı falan iriydi de kendinde olsa beni harcardı. Dik dik bakıyor bela işte. Ve otobüsteki kimse fark etmiyordu sırtları dönük olduğu için. Şoförün umru bile değildi o da başına bela almak istemiyordu belli ki. Adam belki de orda bana bıçakla saldırsaydı b*k yoluna ölebilirdim ki gece yarısı bizim indiğimiz yerde de inebilirdi. Bunun daha niceleri oldu..




  • Polisin işini görmesi için devlet memuru olman lazım. Doktor, öğretmen vs oldun mu polis hiç sıkıntı çıkarmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o delikanlı pokis arkadaşları birda da görmek isteriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.