Şimdi Ara

Charlie Hebdo dergisinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ahlaksız saldırı! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
9.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Peki bizim acımız nereden geliyor o zaman


    Yani bizde de aynı ahlaksızlık seviyesindeki bir dergi varken gelip onları hangi hakla eleştiriyorsunuz eğer bunlara hiçbir yaptırım yapılmıyorsa fransız dergisine bir şey söyleme hakkınız yok 2 yüzlülüğü bırakın biz yaparken sıkıntı yok onlar yaptı mı olmaz başka

    Charlie Hebdo dergisinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ahlaksız saldırı!
  • Bu ifade özgürlüğü değil saldırıdır. Muhalif kelimesi altına sığınıp kişilik haklarına saldirmayı ifade özgürlüğü olarak servis edip her şeyi normal bir şey gibi lanse edenlerden olmayın. Fransada ifade özgürlüğü varda onun için mi ermeni soykırımı inkar edenleri cezalandırma işine girdiler?

    Insan bir şeyi önce kendine yapılmış bilecek. Böyle bir ahlaksızlığın savunulacak, normalize edilecek bir tarafı yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nötron yozluğu N kullanıcısına yanıt

    Bence olmamalı. Sokak ortası biraz sıkıntılı ama insanlar yürüyor sonuçta. Park gibi bir alan daha uygun olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 28 Ekim 2020; 10:1:29 >
  • Ahlaksızlık her yerde ahlaksızlıktır. Misvak veya Charlie Hebdo diye ayırmak manasız. Ben ofansif karikatürün her türlüsüne karşıyım.



    "Fransa'da ifade özgürlüğü var ve her türlü dinede, kişiyede sallayabilirsin."


    Bir şey yazmadan önce "Özgür Batı"nın eylemlerini iyi araştırın, bilip de gerçekleri örtüyorsanız algı yapıyorsunuz demektir.


    Fransız çizer Zeon İsrail ile ilgili yayımladığı karikatür nedeniyle mahkemeye sevk edilip tutuklanmış.



    Charlie Hebdo dergisinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ahlaksız saldırı!
    Charlie Hebdo dergisinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ahlaksız saldırı!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nötron yozluğu -- 28 Ekim 2020; 10:6:2 >




  • Oldu olacak uganda sokaklarında cumhurbaşkanına söven çocuk içinde ülke gündemini dolduralım. Fransada saçma sapan bi dergi mevzubahis bile edilmemesi gerekirken iktidar tamamen gündem yaratmak için konuyu medyaya taşıyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RevengeRain

    Bugünlere baktıkça Turgut Özal'ın değerini daha çok anlıyorum.


    Değerini bilemedik rahmetlinin, onun döneminde olsaydık bu olay gündem bile olmazdı, kimse iplemezdi bile.

    Emin misin? Sürekli dava açardı karikatürcülere sonrada imzalı kopyasını istermiş :D

  • Bazen 10 sene evvel 15 sene evvel ki soylemlerime bakiyorum ve sasiriyorum, harbiden ozgur zamanlarmis. Simdi 15 sene evvel yazdigim birseyi yazmayi birak, yazan birine like atmaya cekiniyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexter -- 28 Ekim 2020; 10:36:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xkrc

    Bu ifade özgürlüğü değil saldırıdır. Muhalif kelimesi altına sığınıp kişilik haklarına saldirmayı ifade özgürlüğü olarak servis edip her şeyi normal bir şey gibi lanse edenlerden olmayın. Fransada ifade özgürlüğü varda onun için mi ermeni soykırımı inkar edenleri cezalandırma işine girdiler?

    Insan bir şeyi önce kendine yapılmış bilecek. Böyle bir ahlaksızlığın savunulacak, normalize edilecek bir tarafı yok.

    Mesajınızin bir üstündeki karikatüre bakınız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Charlie Hebdo dergisinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ahlaksız saldırı!

    Şu zamanları hatırlarım. Turgut Özal Başbakandı rahmetli. Gram itiraz etmezdi. Gırgır diye aratın eskilerden neler neler vardı.


    Misvak'ın karikatürlerine "ooo maaşallah süphanallah" derken "OMO HOBDO NO ÇOZMOŞ OHLOKSOZLOR" diyenlere gülüp geçiyorum.


    Yahu Trump için ne karikatürler ne gif'ler dolanıyor. Ohooooo

  • Abartılı buldum, ama hazmedemeyen bir keyif çayı içebilir.

  • akp nin oyu ne vakit %30 un altına düşse ya dışarıdan ya içeriden bir provakasyon yapılıyor.

    Erdoğan'a yapılan bu çirkin saldırıya sevilen muhalif varsa tam manasıyla geri zekalının tekidir.


    Bu şerefsiz fransızlar akp nin iktidardan gitmesini istemiyor.

  • Bildiğin Misvak işte. Aynı leşlikte gram fark yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nötron yozluğu

    Ahlaksızlık her yerde ahlaksızlıktır. Misvak veya Charlie Hebdo diye ayırmak manasız. Ben ofansif karikatürün her türlüsüne karşıyım.



    "Fransa'da ifade özgürlüğü var ve her türlü dinede, kişiyede sallayabilirsin."


    Bir şey yazmadan önce "Özgür Batı"nın eylemlerini iyi araştırın, bilip de gerçekleri örtüyorsanız algı yapıyorsunuz demektir.


    Fransız çizer Zeon İsrail ile ilgili yayımladığı karikatür nedeniyle mahkemeye sevk edilip tutuklanmış.



    Şu var.Bakın Fransa Türkiye içindeki bir olay hakkına genelleme yapıp şöyle böyle diyemez anlatabildim mi.Burada Türkiye bir şey dese haklıdır.


    Ama olay şöyle gerçekleşiyor.Olay Fransa'da oluyor.Fransa'da geçmişte de buna benzer olaylar oldu.Fransa'da ifade ve düşünce özgürlüğü var ve Fransa sınırları içinde olan olay ve olgulara bağlı olarak herhangi bir konu hakkında özgürce düşünceleriniz söyleyebilirsiniz.Dikkat Fransa sınırları içerisinde diyorum.


    Fransa içindeki olan bir olayda müslüman olsun islam olsun.Türkiye'nin hiçbir söz söylemeye hakkı yoktur hem bu yetkiyi kim vermiş Türkiye'ye onu ne ilgilendirir değil mi.Sana ne Fransa 'da olan bir olaydan değil mi.Başka birşey olduğunda dış güçler diyen zat kendi neden bir ülkenin iç işlerine burnunu sokuyor.Sonra herkes bize düşman diyor hemde hiç ama hiç utanmadan.


    Suriye'nin pkk'sını destekler hatta ordusu ile birlik tutar sonra derki ülkede pkk sorunu var kimse bunu terör örgütü olarak tanımlamıyor.E sende terör besliyorsun adamlar bilmiyor mu sanki.


    Ermeni meselesi de yukarıda denmiş aynı senin milliyetçilik atına oynaman gibi bir şey yunan şöyle yunan böyle diyorsun ya ta geçmişte olan olayları yada bir düşman yaratmaya çalışıp oy ile başa geçip ülkeyi soyup soğana çevirmeye çalışıyorsun.Her yoluda mübah görüyorsun bunun için din emek milliyetçilik sömürüsü ne olursa.Bu olgu her ülkede böyle sende farklı mı olacak.


    Dünya Türkiye'nin çevresinde mi dolanıyor.Dünya senden ibaret mi.ben yaparım istediğim gibi her şeye burun sokarım sonra biri birşey dediğinde mağdurumda mağdurum.Bakın Türk vatandaşlarından batıda neden nefret ediyor insanlar buda apaçık örneği işte.Ben istediğimi yaparım sen yapamazsın böyle anlayış olur mu.Git sokakta birine laf at yumruk salla karşılık gelince ben mağdurum de.Al örnek sana.




    Karikatüre gelince o karikatürde olay Fransa dahilinde bir olay değil.Sen ülke dışı bir olay için karikatür çizmişsin ve direk ABD ve İsrail'i göstermişsin pek tabi tutuklanırsın ne dedim ben Fransa sınırları içinde olan olgu ve olaylara karşı kendini ifade etmekte özgürsün.Ülke dışı olaylara değil.Gücü ve etkeni tesirinde kafana göre iş yapamazsın.Misal Putin hakkında da ve Rusya hakkında da yapamazsın.


    Şöyle deyim.Türkiye'de bir olay olasa Fransa bu olaya dair laf soksa bu noktada sen istediğini söyleyebilir.Fransa veya söz eden yetkili kişi kimse ağzının payını verebilirdin.Ama ortada bir ölüm var ve sen ortadaki bir kağıt parçası çizimi ile olmayan olguları savunuyorsun.Ha çok gerekli ise buna ancak Arabistan prensliği eder sen edemezsin.Halife sancağı mısın peygamberin doğduğu islamı yaydığı yer misin.Her salatalığa tuzlukla koşuyor.Her b*ka nane oluyorsun.


    Diploması diye birşey var sen ırzına geçiyorsun kahvehane dili ile.Senle ilgisiz her şeye salça olmaktan geri kalmıyorsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 28 Ekim 2020; 12:45:17 >




  • ali222 A kullanıcısına yanıt

    Ne alaka kardeşim, bizim yaptığımız normal onların yaptığı provokatif mi dedim, ahlaksızlık her yerde ahlaksızlıktır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    Bildiğin Misvak işte. Aynı leşlikte gram fark yok.

    Misvak değil işte.Misvak ne zaman gider Tayyip'e kendi değerlerine de salça olur ahanda o zaman dediğin olur.Hebdo denilen gene daha tarafsız bir oluşum.Misvak ise taraflı iktidar propagandası olan bir leşlik.Ne zaman kendi kolunuda ısırıp kendi tarafınada aynı seviyede giydirir o zaman hebdo misvak aynı dersin.


    Şuna bak mesela.


    Charlie Hebdo dergisinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ahlaksız saldırı!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 28 Ekim 2020; 13:16:41 >




  • Derginin karikatürlerini gerek buradan gerekse derginin orijinal sitesinden inceledim. Adamlar dünyanın hemen hemen her ülkesinden sayısız kişilerin Trump, Biden, İsrail, Merkel, Macron vs. herkesin karikatürlerini yapmışlar ve bununla ünlüler, tutulsun veya tutulmasın. Ama gel gör ki neredeyse kimseden ses seda çıkmıyor bizim beyefendi (RTE) sanki dünya onun üstüne kurulmuş gibi alınganlık/hırçınlık gösteriyor.


    Bire kardeşim ilah değilsin, kutsal kitap değilsin. Sen kimsin ki bu kadar alınganlık gösteriyor gösterme cesareti buluyorsun kendinde. Kaldı ki çizilen karikatür de o kadar abartılı bir şey değil.

    Dolar olmuş 8.3 TL ülkenin gündeminde bile değil! Dünya neyle uğraşıyor biz neyle uğraşıyoruz?


    Yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi kısacası oy oranı ne zaman azalsa ya hemen dış mihraklar bize saldırıyor ya da buna hakaret bilmem ne ediliyor. Doğu Akdenizi, Suriyenin kuzeyini vs. unuttuk onları saymıyorum bile...


    Ya kardeşim bırakın onu bunu ülke batıyor batıyor..sen kimsin yaa!!





  • Alıntı

    metni:
    "Fransa sınırları içinde olan olgu ve olaylara karşı kendini ifade etmekte özgürsün.Ülke dışı olaylara değil.Gücü ve etkeni tesirinde kafana göre iş yapamazsın.Misal Putin hakkında da ve Rusya hakkında da yapamazsın."

    Kardeşim söylediklerinle fena çelişiyorsun. Her şeye karşı çıkacağım diye şaşırmayın. Charlie Hebdo karikatürlerinin önemli bir kısmı Fransa sınırları dışında olan olgu ve olaylarla alakalı. Dediğine göre ifade özgürlüğü bunlar için de geçerli olmamalı.



    Charlie Hebdo kuklasına en iyi cevap sapkınlıklarıyla kendi haline bırakmaktır, kafa kesmek falan değildir tabi ki.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nötron yozluğu -- 28 Ekim 2020; 13:54:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nötron yozluğu

    Alıntı

    metni:
    "Fransa sınırları içinde olan olgu ve olaylara karşı kendini ifade etmekte özgürsün.Ülke dışı olaylara değil.Gücü ve etkeni tesirinde kafana göre iş yapamazsın.Misal Putin hakkında da ve Rusya hakkında da yapamazsın."

    Kardeşim söylediklerinle fena çelişiyorsun. Her şeye karşı çıkacağım diye şaşırmayın. Charlie Hebdo karikatürlerinin önemli bir kısmı Fransa sınırları dışında olan olgu ve olaylarla alakalı. Dediğine göre ifade özgürlüğü bunlar için de geçerli olmamalı.



    Charlie Hebdo kuklasına en iyi cevap sapkınlıklarıyla kendi haline bırakmaktır, kafa kesmek falan değildir tabi ki.

    Ben hepdo'yu savunmuyorum dediklerimde de çelişki yok.Fransa dahilinde dokunmazlar.Ama sınırlar dışında elbette artniyetli durumda saldırdığı noktanın nüfuziyetine görede bedel ödeyebilirler.


    Ben burada neden bahsediyorum.Seni ilgilendirmeyen bir durumda sen neden başka ülkenin iç işlerine musallat oluyorsun.Fransa'da olan ve ölümle sonuçlanan bir olayda basit bir kağıt çizimi üzerinden ona buna ne laf atıyorsun.


    Ha böyle olunca sanada böyle cevap verirler.Çünkü sen istiyorsun.Yoksa adamlar neden böyle birşey yapsın.Herşeye lkarşı karikatür çiziyorlar sana karşıt bir durumları yok.


    Bundan önce senin kendi ülkende mizaha garezin var misvak denen içi boş kof birşeyi finanse ediyorsun ki oda taraflı misal.Hebdo denilen gene tarafsız özgür bir yapı.


    Bu durum aslında senin insanlara ne kadar fikir ve düşünce özgürlüğü tanıdığınında göstergesi.Yoksa onca katil sokaklarda gezerken gazetecileri hapse atmazlardı.





  • Şu suni saçma gündemlere göstereceğiniz tepkileri rezilliklerde her gün rekor kıran ekonomimize gösterseniz keşke.

    Karikatürden daha büyük hakaret ülkenin ekonomi bakanının hergün çıkıp halkın aklıyla alay edercesine ortada hiçbir sorun yokmuşcasına açıklamalar yapıp pişkin pişkin sırıtmasıdır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın bi gün bu dergi Atatürk e karikatür yaptığında aynı tepkiyi verecekmisiniz bakalım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 28 Ekim 2020; 14:35:38 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.