Şimdi Ara

Netspeed - Taahhütsüz Yalın İnternet - Aylık 34 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
41
Favori
64.655
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Firma Denizli merkezli olup, şimdilik Denizli, Aydın ve Gaziantep merkez ve ilçelerinde hizmet vermekte.

    ADSL - 16 Mbps'e Kadar 50 GB AKN - 34 TL
    ADSL - 16 Mbps'e Kadar 75 GB AKN - 40 TL (Yeni)
    VDSL - 32 Mbps'e Kadar 100 GB AKN - 46 TL
    VDSL - 32 Mbps'e Kadar 150 GB AKN - 52 TL (Yeni)
    FİBER - 100 Mbps'e Kadar 200 GB AKN - 58 TL

    Fiyatlara tüm vergiler dahil olup, sürpriz fatura söz konusu değildir. Son dönem gündemi meşgul eden kota aşımında GB başına ücret de söz konusu değildir.

    Firma çok yakın arkadaşımın firması ve firmanın şu anda en büyük önceliği müşteri memnuniyeti ve en uygun fiyata en kaliteli hizmeti sağlamak.

    Paketler ve firma hakkında daha detaylı bilgi için;

    Firma internet sitesi;https://www.netspeed.com.tr
    Firma facebook adresi;https://www.facebook.com/netspeedtr

    Netspeed - Taahhütsüz Yalın İnternet - Aylık 34 TL


    Netspeed - Taahhütsüz Yalın İnternet - Aylık 34 TL


    Edit: Firmadan alınan bilgiler ile yeni tarifeler eklenmiştir.

    Merhaba,

    Yeni tarifelerimiz şu şekildedir.
    Tarifelerimizden şimdilik Denizli, Gaziantep ve Aydın il merkez ve ilçeleri faydalanabilmektedir. Tüm Türkiye'de hizmet vermek için çalışmalarımız devam etmektedir.

    ADSL - 16 Mbps'e Kadar 50 GB AKN - 34 TL
    ADSL - 16 Mbps'e Kadar 75 GB AKN - 40 TL
    VDSL - 32 Mbps'e Kadar 100 GB AKN - 46 TL
    VDSL - 32 Mbps'e Kadar 150 GB AKN - 52 TL
    FİBER - 100 Mbps'e Kadar 200 GB AKN - 58 TL

    Öncelikli amacımız sizlere en iyi hizmeti fiyat/performans oranını en yüksek seviyede tutup kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmaktır. İnternet hizmetinde kalitenin ne kadar ucuza sunulabileceğini göstermek amacıyla tüm ADSL, VDSL ve FİBER internet paketlerinde hiç bir bağlayıcı sözleşme, taahhüt veya sabit telefon istemiyoruz. Detaylı bilgi ve başvuru için https://www.netspeed.com.tr/tarifeler/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SquallTr -- 5 Mayıs 2017; 18:26:3 >







  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı isen düdüklenmeye mahkumsundur.Bu ülkede bu kuralları koyanlar/geliştirenler başımızdaki beyfendiler.Dolar %15 artar yakıta %10-%15 anında bak anında gece yarısı zam yaparlar.Çok ama çok özür dilerim zam değil fiyat güncellemesi!Ama dolar %15 düşünce yakıta gelen indirim %7.5 , daha geçenlerde oldu.Eve fatura 100lira fatura gelir asıl kullandığın bedel 50-60 liradir.Bunlar çok ufak ve komik örnekler aslında , koskaca ülkenin gelirinin onda 10da 8i vergi(ÖTV KDV cart curt)Malesef(lanet olsun ki)birilerinin ceplerini her zaman dolacak olan bize olacak.Kisacasi kimi kime sikayet ediyoruz ya da kim konuya el atacak?Konuyla alakasizdı herkesten özür dilerm.

    Bonus olarak ;

    Derdin ne senin?

    İşine geliyorsa abone olur kullanırsın beğenmezsen yorum yaparsın işine gelmezse de boş yorum yapmaz sayfaya uğramazsın bir daha

    Başkasının 70 liraya verdiği hizmeti 40 liraya veriliyor 70 lira verince alacağın hizmetin süper olacağının garantisi var mı? Kaldı ki taahhüt veriyorsun sıkıysa boz. Ön yargılı olmak yerine yapıcı eleştirilerde bulunun. Web sitesi kötüymüş sakallı adam başka sitede de varmış.

    Ekleme: polatlıda hizmet vermenizi bekliyorum.
    Merhaba kasvet-efza,

    Web sitemizde kullanılan tüm görseller lisanslıdır. Sizden ricamız sürekli olarak firmamızı karalayıcı üslubunuzdan vazgeçmeniz hizmet almak istemiyorsanız web sitemizden uzak durmanızdır. Hizmet almadan verdiğimiz hizmetler hakkında yanıltıcı bilgi vermekten kullanılan görsellerin çalıntı olduğu Vb.. iftiralarla firmamızı kötülemeye neden devam ettiğinize bir anlam veremiyoruz ekte kullanılan görselin lisanslı olduğunu gösteren ekran görüntüsü mevcuttur. Firmamız hakkında hakaret ve iftira ve gerçeği yansıtmayan içerikler yayınlamaya devam etmeniz durumunda yasal yollara başvuracağımızı üzülerek bildirmek isteriz.


    Anlayışınız için teşekkür ederiz.
    Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
    ben firmanizi karalayici bir uslup içerisinde olmadim sizinle ilk diyalogumuzu baslatan mesajlara ve sonraki mesajlara bakın. siz sordugum soruları alayci uslubunuzla saptiriyorsunuz. bir onceki mesajda kullandigim arak ifadesini duzeltirim sakal ekimci de kullanmış baskasi da kullanmış madem ucretini odeyerek kullandiniz ama ayni mesajimda bulunan diger hususlara deginilmemis bile. Siz sorduğum sorulara düzgün açıklayıcı cevap verebilir misiniz alaycı uslubunuzdan vazgeçerek? yada neyse bana cevap vermeyin öm de atmayın insanlar görsün muhataplariniza olan davranışınızı.
    Merhaba,

    Yaşanan olumsuz diyalogdan dolayı özür dileriz. Netspeed olarak çok yeni bir firmayız bu süreçte gerek web sitemiz gerek hizmetlerimiz ile ilgili olarak gördüğünüz eksik ve hataları https://www.netspeed.com.tr/bizeulasin/ linkine tıklayarak bize bildirmeniz durumunda problemler tarafımızdan hızla çözülmektedir.

    -Web sitemizde kullanılan görseller tamamen lisanslıdır.
    -Web sitemizin basında biz linki altında herhangi bir içeriğin olmaması henüz firmamızın çok yeni olması ve basında haber, makale vb bir içerik yayınlanmaması ile alakalıdır.
    -Sözleşmeler linki altında bulunan kullanıcı sözleşmesi ve formu ile ilgili içerik BTK'nın yeni AKN uygulaması ile değişmiş olup yeni sözleşme ve form çok yakında yayınlanacaktır.

    Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
    @kasvet-efza hacı senin başka derdin yokmu? ben bu firmadan internet kullanıyorum valla şimdiye kadar sorunsuz internet kullandığım tek firma diyebilirim. Sana ne lan adamın sakalından? başka firmalar Ronaldoyu oynatıp reklamlarda sana 80 tl dayadıklarında hoşunamı gidiyor. netspeed kardeş takma sen bunları biz seni çok seviyoruz.
    lan yoksa rakip firmanın bayisi falanmısın?
  • Fiyatlar gayet güzel duruyor. 100mbps için fiber diyor da gerçek fiber mi Ayrıca ara paketler olsa daha güzel olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kuşadasında Turk telekom bağlatmadan önce neredeydiniz haberimiz yoktu. Şimdi akn kalktı peki akn sonrası fiber bağlantı hızı kaça düşüyor ve turk telekom fiber santrali olduğu için sitede siz bağlantı yapabiliyormusunuz? Çünkü ne superonline, ne turk net fiber bağlayamadı. Türk telekoma muhtaç bıraktı bizi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asarman -- 2 Mayıs 2017; 21:45:28 >
  • Arkadaşlar ben de sizler gibi sadece kullanıcıyım. Sorduğunuz ve soracağınız sorulara sağlıklı cevap veremem :) Bu nedenle yarın firma yetkilisinin foruma üye olmasını sağlayacağım. Sorularınıza tüm samimiyeti ile net cevaplar verecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger kaliteli ve gercek kurumsal bir firmaysa hemen turknetten gecip abonelik yaparim. Zaten altyapidan dolayi 8 mbps'den fazla hiz yok. Bari yari fiyatini ödeyelim. Gaziantep'teyim bu arada.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu ben bu işi anlamadım, bu nasıl bir kar marjıdır. Devletin bir an önce bu işe el atması lazım. Diğer şirketler 80-90 lira fiyat çekerken bu adamlar 34 lira fiyat koyarak aynı interneti sunabiliyor. Ee bu şirket de zararına abone almayacağına göre birileri bizi fena düdüklüyor !!!
  • Engelsiz tarifeler kısmını görunce firmaya karşı pozitif baktım. Diğer firmalardan sadece ttnet engellere yönelik tarifeleri var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mekanikizm

    Yahu ben bu işi anlamadım, bu nasıl bir kar marjıdır. Devletin bir an önce bu işe el atması lazım. Diğer şirketler 80-90 lira fiyat çekerken bu adamlar 34 lira fiyat koyarak aynı interneti sunabiliyor. Ee bu şirket de zararına abone almayacağına göre birileri bizi fena düdüklüyor !!!

    Düdüklemek kibar bir tabir, gırtlağımıza kadar öhöm
  • Yalın olması çok daha iyi turknet yalın yapsa onlardan alacağım ama yapmıyorlar. İzmirde olsa başvururdum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Physicist_Emre -- 2 Mayıs 2017; 23:2:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizlide maknet diye bisey daha var 16 mbit aknsiz 40 lira fiyat verdi bana

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siteyi güzel yapmışlar genelde bu tarz hizmet verenlerin siteleri leş olur. Tüm iss'lerden daha temiz ve güzel bir site tasarımına sahip helal. :)
  • AdiqeCaLe kullanıcısına yanıt
    hocam engelsiz, şehit ve gaziler için tarife olması benim için de anlamlı, ama turknetin de var ve yüzde 25 indirimle 45 TL. çok değil ama bir destek
  • Taahhütüm dolar dolmaz ben de yerel iss'lere bakacağım izmir için.



    Yanlız bu sistemlerin zaman zaman sıkıntı yaşadığını biliyorum. Özellikle bağlantı kopması gibi bir takım sorunlar oluyor.



    Detayları araştırıp konuyu editlerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bireysel.emeklilik B kullanıcısına yanıt
    hocam bu tarz kablosuz internet veren iss lerin en büyük sorunu özellikle sisli havalarda internette yaşanan kopmalar ve bağlantının yavaşlaması. Hava güzel olduğu sürece sıkıntı yok ama kar, yağmur vs. etkiliyor. Tabi birde verici antene olan uzaklığınız da önemli.

    İstanbul'da bu işi en iyi metronet yapıyordu onuda süperonline almıştı.
  • draw1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu bildiğimiz tt altyapısını kullanıyor kablosuz internet veren firmalardan değil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşınıza bu tarifelerin maliyetini sorup bana Ö.M. atabilir misiniz? Mesleki açıdan kullanacağım veriye ihtiyacım bulunmaktadır. Aşağı yukarı fiyatlandırmayı söylerse sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mekanikizm

    Yahu ben bu işi anlamadım, bu nasıl bir kar marjıdır. Devletin bir an önce bu işe el atması lazım. Diğer şirketler 80-90 lira fiyat çekerken bu adamlar 34 lira fiyat koyarak aynı interneti sunabiliyor. Ee bu şirket de zararına abone almayacağına göre birileri bizi fena düdüklüyor !!!

    Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı isen düdüklenmeye mahkumsundur.Bu ülkede bu kuralları koyanlar/geliştirenler başımızdaki beyfendiler.Dolar %15 artar yakıta %10-%15 anında bak anında gece yarısı zam yaparlar.Çok ama çok özür dilerim zam değil fiyat güncellemesi!Ama dolar %15 düşünce yakıta gelen indirim %7.5 , daha geçenlerde oldu.Eve fatura 100lira fatura gelir asıl kullandığın bedel 50-60 liradir.Bunlar çok ufak ve komik örnekler aslında , koskaca ülkenin gelirinin onda 10da 8i vergi(ÖTV KDV cart curt)Malesef(lanet olsun ki)birilerinin ceplerini her zaman dolacak olan bize olacak.Kisacasi kimi kime sikayet ediyoruz ya da kim konuya el atacak?Konuyla alakasizdı herkesten özür dilerm.

    Bonus olarak ;

    Netspeed - Taahhütsüz Yalın İnternet - Aylık 34 TL

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Agustosta taahhüt bitince fiyatlar ayni kalirsa yerinde ziyaret edip degerlendirebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hizmet verdiği bölgeden çok uzaktayım ama taahhütsüz ve ucuz interneti rekabet açısından destekliyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.