Şimdi Ara

Yılın Oyunu Sekiro: Shadows Die Twice (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    quote:

    Orjinalden alıntı: Müesses Nizam

    Vallahi çok yordun be hocam, sana iyi akşamlar, iyi geceler...


    E yorulursun tabi doğruları yüzüne tokat gibi vurunca. Boşuna elindeki aleti savunup durursun anca sen. Nicki değişince kim olduğun anlaşılmıyor sanki. 2010-2013 arası nerde üye varsa hep arıza çıkarıyor. BSC nin bunlardan kurtulması yararına olacaktır.
    BSC Misafiri hesabının kapatılması bu yüzden önemli. Senin gibiler ya normal hesapları ile yazmak istemiyorlar ya da yazacak bir hesapları kalmamış, bu hesabın arkasına saklaniyorlar.

    Bir de orada birisi aradan hakkımda yorum yapmış. Forumda yazdığım mesajlardan başka bir eylemim olmamasına rağmen işi şahsi boyuta getirecek kadar küçülen insanlar gördüm burada, yetmedi bizi fişleyen özel hayatımız hakkında bilgi toplayan, bunlardan o yüce WhatsApp gruplarında konuşan insanları da gördük. Simdi bunlar ahlak dersi vermeye kalkıyor.

    Yahu fikirlerimden başka ne yazdım mesajlarımda, herhangi birinizin özel hayatına mi karıştik, hakaret mi ettik?,Ama sözde bu ahlak dersi verenlerin hepsi adeta dört bir koldan beni stalk'lamaya çalışarak, foruma mesaj yazmama engel olmak istiyor, bir de üstüne nefretlerini kusuyorlar, bir kendinize, uslubunuza bakın önce, kim bu oyun işini adeta şeref işine donusturmus, kim kimi taciz ediyor?

    Biri yaşımizi beğenmez, öbürü sevdiğimiz oyunu, diğeri gelir yaptığımız yoruma hakaretvari cevaplar verir, bunlar normal ama bizim fikrimizi ifade etmemiz yanlış. Varsa cevabınız kimse, kimseyi alikoymuyor, bilginizle kendinizi ifade edin, e tabii adamda bilgi olmayınca böyle terbiyesizce saldırıyor, nefretini kusuyor.

    Resmen farkli 3-5 kişinin böyle bir linç kampanyası var, tabii forumda bunların yancilari da boş durmuyorlar. Paylasamadiginiz nedir anlayamadım? Forumun benim bildiğimin dışında farklı bir işlevi mi var, illa sizin gibi çete mantığı ile mi hareket etmeliyiz, nedir bu alıp veremediğiniz? Yazın benim gibi mesajınızı geçin, daha ötesi nedir anlayamadım açıkçası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 16 Aralık 2019; 17:38:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu arada mainstream tartışması güzeldi. İşin komiği, uzun yıllardır da doğru düzgün "Mainstream oyun nedir?" sorusuna cevap bulunamamış.

    2006'dan bir makale. Okuması keyifli. Benim de kafama takıldı. Ararken denk geldim.

    https://www.gamespot.com/articles/qotw-what-makes-games-mainstream/1100-2784745/

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.