Şimdi Ara

Yılın Oyunu Sekiro: Shadows Die Twice (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hak eden kazandı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sekiro olacağını tahmin ediyordum ve bence hak ederek bu ödülü aldı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kojima boşuna kasmış o kadar oyuncu ,motion capture ,detay,incelik,hikaye anlatımı,gizem
    Vereceksin geçilmeyen düşman ölüp ölüp başa dönsünler

    Ayrıca disco elysium için izlediğim hiçbir videoda adam akıllı hikaye anlatımını öveni görmedim
    A plagye tale gibi bir şaheser varken ayıptır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Death Stranding'i seven kişilere bir bakın, ne fark edeceksiniz. Oyun konusunda belli bir birikimi olan, genel kültürü yüksek kişiler. Bu demek değildir ki, herkes için bu geçerli olsun. İstisnalar kaideyi bozmaz.

    Death Standing'i bitirdim, şimdi sıra Sekiro da. Demon's Souls'tan beri Hidetaka Miyazaki takip eder ve severim, ödülü almasına sevindim. Ödülü alırken resmen gözleri doldu.
  • Burası ağlama duvarı olur, ben söyleyeyim :)
  • Miyazaki geleceğin kojimasıdır arkadaşlar, tahminimce 6-7 sene sonra sektörün 1 numarası olur.Bence bu sabah bayrağı devraldı, kendisinden çokça kaliteli oyun göreceğimize eminim.Zor bir oyun yaparak, oynayanların az bi kesiminin bitirdiği bir oyunla ödülü aldı.Helal olsun kendisini tebrik ediyorum.
  • O kadar GOTY aldın insan bi Elden Ring fragman gösterir vicdansız Miyazaki.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • RE fanı olmama rağmen Sekiro nun kazanmasına sevindim. Death Stranding gibi boş bir oyun kazansa yazık olurdu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Geldimmigordun

    Kojima boşuna kasmış o kadar oyuncu ,motion capture ,detay,incelik,hikaye anlatımı,gizem
    Vereceksin geçilmeyen düşman ölüp ölüp başa dönsünler

    Ayrıca disco elysium için izlediğim hiçbir videoda adam akıllı hikaye anlatımını öveni görmedim
    A plagye tale gibi bir şaheser varken ayıptır
    Yalnız kardo o kadar şey saymışsın, arasında gameplay yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wayward Son kullanıcısına yanıt
    Sürüş dinamiği var
    Yakın dövüş var
    Silahlı aksiyon var
    Tırmanma var
    Muazzam bir yürüme/koşma dinamiği yoldaki ufak bir taş bile dengenizi bozabiliyor
    Daha ne olması lazım ne bekliyorsunuz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun dünyasına şu son 10 yılda yön veren ama bunu çok naif bir şekilde yapan, gönlümdeki yeri bam başka olan From Software'in son oyununa gitmiş olmasına çok sevindim. Sekiro'yu da ayıla bayıla 3 defa bitirdim - ki diğer souls oyunlarına göre tekrar edilebilirliği az olmasına rağmen. Hala en iyi işleri bana göre Bloodborne ama hepsi ortalamanın çok çok çok üstünde oyunlar. Ancak kendi aralarında yarışırlar.

    God of War'a kadar yön verdi bu adamlar. "Intimate combat" ne demektir sektöre öğrettiler.

    Ayrıca bu sene ödüllerin gittiği yerleri hiç fena bulmadım. Eleştirilere kulak vermişler sanırsam. Reklam paneli miydi, gerçekten bir ödül mecrası mıydı belli değildi.

    İyi olmuş bu sene. Tebrikler tekrardan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 13 Aralık 2019; 12:6:53 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • geçen sene overral olarak rdr2 daha iyi olmasına gow kazanmıştı çünkü oynanış olarak daha yüksekti, adamlar oynanışa daha puan veriyor buda anlaşılabilir, genel olarak kararlar doğru fakat en iyi online cod mmw , apex felan değil
  • Re2 mi bekliyordunuz.
    Ha ha arkadaşlar sizler orjinalini oynamamışsınız.Re2 remake tamamiyle re6 modu olmuş herley aynı nerdeyse oyuna re2 mekanlarında başka bi senaryoyla remake yapmışlar.
    Bknz re1 ve remake ine nasılda harika.Ama re2 orjinali remaketen kat kat daha iyi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kpln04

    Sürüş dinamiği var
    Yakın dövüş var
    Silahlı aksiyon var
    Tırmanma var
    Muazzam bir yürüme/koşma dinamiği yoldaki ufak bir taş bile dengenizi bozabiliyor
    Daha ne olması lazım ne bekliyorsunuz


    Sürüş dinamiklerini bence hiç saymayalım. Cidden berbat duruyor. Silahlı aksiyon derken? :) Oyunda öldürmemek zaten daha önemli. Tırmanma var diyorsan Zelda'sından Shadow of the Colossus'a, oradan AC'ye tonla oyun sayarım.

    Diğer konularda ise başta Kojima fanlarının iğneyi kendilerine batırması gerek. "Abi oyun 10 saat sıkıyor sonra açılıyor" diyeni çok duydum. Bakın koca bir 10 saat diyorum. 1 değil 2 değil. Bana bu 10 saat sonrası için gereken motivasyonu sağlamıyor bu söylemler.

    Oyunun zamanla açılmasını fanları değil de Kojima'nın bizzat tanıtması gerekiyordu. Öyle ağızdan ağıza pazarlama gibi oyuncuların birbirlerine tavsiye etmesiyle oyunun tanıtılması doğru değil. Kendisinin de dediği üzere, bu oyun her damak zevkine uymuyor + yeni şeyler denenmiş. Bak oyunun cidden güzel fikirleri var. Lafım yok. Bunu adam gibi tanıtmalıydı. "Bakın bu oyun böyle böyle, ilerleyen safhalarda da bu şekle dönüyor" diye.

    RDR 2'yi aşağı yukarı tahmin ediyorduk ama onun öncesinde bile çok detaylı tanıtımlar yapıldı. Rockstar'a gitme, MGS V'in öncesinde bile ıncığına cıncığına oyunu tanıttı Kojima. Gizem iyidir ama her şeyin de fazlası kötü.

    Peki tanıtılmayınca ne oldu? Benim gibi oyunu henüz oynamamış oyuncular için ekstra bir motivasyon yaratılmadı. Hala daha o kadar tavsiye duymama rağmen (zevkine güvendiğim kişilerden) 30-40 saat kargo taşımanın bir çekiciliğini göremiyorum. Hikaye dersen de oyun dünyasında tonla güzel hikaye dolu. Oyunlarda okumayı sevmeyen adamların, bir anda hikaye ve sinematik delisi olması da zannımca PSboy olmalarından kaynaklı. Bak hala daha bu oyun beni oynamak için motive etmiyor. İkna olamadım bir türlü "en ufak taşa bile takılıp düşmeye".

    Şimdi küçümsediğin oyunlara bir dönüp bakınca narrative anlamında Disco Elysium mu kötü? Komple bir oyun açısından Sekiro mu kötü? Yani sen çıkıp "Zor düşman var yeaa işte" diye oyunu o seviyeye indirgeyince, karşı tarafın sana "E bro, 40 saat kargo taşıyorsun?" demesi daha ağır değil mi?

    Kojima, bir ilah değil. Hatasız değil. Hele "Death Stranding oynamayan LoL, Fortnite oynar" kitlesi varken, bence, biraz iğneyi hafiften kendinize batırın.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 8 sene sonra From Software'e 14 sene sonra Fire Emblem'e hakkını veren Game Avards'ın 10 sene sonra da olsa Nihon Falcom'a hakkını vereceğini düşünüyorum.
  • Ödüller fena dağılmamış.
    Hehe hehe kojima lobi yapacak zaten arkadaşı kesin ds alır felan diyen her şey hakkında fikri olup her şeyi bilenler de salladıklarıyla kaldı. Ve attıkları iftira da yanlarına kaldı. Gerçekten ilginç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wayward Son kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyorsam Kojimanın daha oyun çıkmadan Oyunun ilk yarısı sıkabilir 8-10 saat sonra açılıyor tarzı açıklamalarını hatırlıyorum. Sanırım siz takip etmemişsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resident evil 2 remake in hiç ödül alamaması beni üzdü açıkçası.Remake de olsa herşeyiyle yeni bir oyun Resident evil 2 ve o eski hissiyatı, atmosferi tam anlamıyla modern oynanış ve kamera açısıyla çok güzel yansıtıyor.Bu Resident Evil dedirten bir yapım Resident Evil 2 Remake ve yeni yapımlar arasında en başta bize yansıttığı o eski hissiyat dolayısıyla.Sosyal medya popülerliğiyle etkilenip şu kazanır diye oy veriliyorsa çok yanlış bir yaklaşım olur, en doğru karar içimizden gelen seçimdir...
  • O kadar da değil de.. Neyse Sekiro olsun bakalım.
  • Disco Elysium ve Sekiro benim için bu senenin en iyi oyunlarıydı.Ds serisinden çok daha ileriye taşımışlar.Sadece Guardian Ape boss dövüşleri bile bunu için yeterliydi.Son olarak Mortal Kombat 11'de bence ödül almalıydı,diğer kategoride ki ödüller ise ortalama gözüküyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.