Şimdi Ara

2si1 'PS4 Gören Masum Köylü'nün' Teknoloji ve Oyun programı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
5.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kardesim menu yu bence elestirmek gereksiz ne Güzel sade ve hos ayrica hizli

  • 30:38 :))
  • Talha'nın yanındayız zaten adamı oturtmuşlar en arkaya 2 kelime konuşuyor ya konuşmuyor birde hakaret yiyor iyi sabır var valla.
  • helal olsun mesutcum kralsınnn
    oyuncuların ruhunu okumuşsun
    süper laflar etmişsin
    canı gönülden tebrikleerr




  • kulaklığı keşke kablosuz yapsalardı :S
  • ben xbox 360 ı daha bu yaz alabildim 2. el taksitle. bir de oyuna mı vereyim. xkey varken oyun almam.

  • yaw keşke her gün çıksa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: luganoguz

    quote:

    Orijinalden alıntı: HASAN_CRAZY_TURK

    Mesut'un Talha'ya yönelik esprisinden sonra Talha'nın morali bozuldu messut abi ne pat düşen adamsınya o kadar kişi izleyecek bunu insan biraz karşısındaki insana saygı gösterir TALHA REİS BİZDENSİN !!!!!!!

    Ne dedi ki ?
    Dk sını sölermisiniz :)

    Edit:Tamam buldum.


    Dostum dakikasını söyler misin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xxSpecter


    quote:

    Orijinalden alıntı: luganoguz

    quote:

    Orijinalden alıntı: HASAN_CRAZY_TURK

    Mesut'un Talha'ya yönelik esprisinden sonra Talha'nın morali bozuldu messut abi ne pat düşen adamsınya o kadar kişi izleyecek bunu insan biraz karşısındaki insana saygı gösterir TALHA REİS BİZDENSİN !!!!!!!

    Ne dedi ki ?
    Dk sını sölermisiniz :)

    Edit:Tamam buldum.


    Dostum dakikasını söyler misin?

    50:30 gibiydi sanırım :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Arkadaşlar Merhaba, Bazı yorumlarda Talhaya hakaret ettin özür dile denmiş de pardon ne özürü? Dostlarınız arasında birbirinize nasıl takılıyorsanız bizler de öyle takılıyoruz, ne Talha bana darılır ne de ben Talhaya. Şaka maka birlikte çalışıyor olsak herhalde beni baş düşman bellersiniz zira canım sıkıldıkça birine sararım Sevgiler, Mesut Çevik


    Olur böyle şeyler

  • Lütfen video oynatıcıyı değiştirin HD İZLENMİYOR!!! İnternet hızıyla alakalı değil youtube'den v.b de 1080p izliyorum donma falan da olmuyor. :/

  • Bırakın şu korsan konusunu artık. İş ahlakı konusunda akademik bilgi eksikliğinize rağmen kendinizi bir de haklı zannediyorsunuz. Etik dışı fahiş fiyatlandırma karşısında korsanı savunmak için tek cümle yeter: Dinsizin hakkından imansız gelir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: justbejust

    Bırakın şu korsan konusunu artık. İş ahlakı konusunda akademik bilgi eksikliğinize rağmen kendinizi bir de haklı zannediyorsunuz. Etik dışı fahiş fiyatlandırma karşısında korsanı savunmak için tek cümle yeter: Dinsizin hakkından imansız gelir.

    Hocam Aral'ın, sony'nin fiyatlandırma politikasının zaten tartışılacak tarafı yok rezalet ama orjinal oyun sadece buralardan alınmıyor.


    Mesela abd'de adam atıyorum 2000 dolar maaş alıyor, 60 doları oyuna gidiyor bir ayda diyelim.Burda adam aylık 2000 TL maaş alıyor, 60 lirası gitmiyor, en az 120 TL'si gidiyor oyuna.Nedeni de TL'nin dolar karşısında yarı yarıya değersiz oluşu.Cari açık, borçlanma vs vs bunun sebepleri de uzar gider...
  • Korsan hakkında bende bişeyler yaziyim :D

    Korsanın temeli ahlaki...dinle alakalı değil...Çünkü bir insanı durdurmanın bir yolu yasa, peki ya yasanın dışında kalan alanda kim durduracak?...Ben milletlerin vicdanına inanırım...Her milletin ortak bir vicdanı vardır...Kültür gibi...Parka izmarit atmak...çok küçük bişey...kimsenin başı da belaya girmiyor ama dünyadaki milletlerin oturup kalkması, yollarının temizliliği veya düzenliliği aynı değil...şehirciliği de aynı değil...aynı dine mensub da olsalar farklar var...Belki genetik belki kültür...BİR fark var...Eğitimle de pek alakalı değil...vicdan,merhamet,dürüstlük,sadakat eğitimle olmuyor olmadı ve olmayacak...başka bişey var işin ucunda...

    Korsan kullananlar malum...çok sayıda...ama vicdanen de rahatlar...niye?

    Çünkü onlar için "yanlış" hukuka yakalanmakla alakalı...yakalanmayınca vicdanlar rahat...varsa artık...Yakalanmadıktan sonra yapılan işin yanlışlığının anlamı yok...

    Hayatta neler gördüm...Yasal açığı kullanan mı ararsın...insanları dolandıran mı...servetleri iç eden mi...kafalar zehir gibi süper çalışıyor...bilime değil kurnazlığa...

    Çünkü çalışarak yemeden daha güzeli çalışmadan yemek...yasaya takılmadıktan sonra kimsenin umrunda da değil...

    Devletçi millet olmakla mı alakalı?...Burada tek bir insanın önemi yok...Haliyle insanlar devlete karşı sorumlu...yoldaki bir insana karşı değil...

    Diyorlar ya "Her türk asker doğar"...acaba onla mı alakalı?...Hepimiz zaten askeriz...savaşcıyız...gerekirse söke söke alırız...Kaba kuvveti de seviyoruz...değil mi?..."dayak" hayatımızın bir parçası...Maçlar bile bir savaş anlamında...Yabancıları yenince manşet çıkıyor "fethettik" diye...İzleyici tezaruat yapıyor "ölmeye geldik diye"...Avrupa maçlarında bile millet bağırıyo "Avrupa Avrupa duy sesimizi...." herkes devamını biliyor...Sonuçta askeriz...oyun stüdyosu nedir yani bizim karşımızda...o da haddini bilmeli değil mi?

    Sizce?





  • Bir oyuna para verip almak güzel bir şey, ama para veriyorsunuz diye onu farklı gözle görmeniz o oyun için iyi değil, kötü bir şeydir. Bu bir oyunda da olsa, hikaye demek sanattır. Sanat ise yalnızca sanat oluşuyla değerlendirilmelidir. Farklı şeylerle onu değerlendirirseniz tek yaptığınız değerini düşürmek olur.

    Çok sık oyun oynayıp-oynamamak konusunda da aynı şeyi düşünüyorum. Deli gibi oyun oynadığım zamanlarda da, doğru düzgün oyun oynamadığım zamanlarda da, benim için iyi her zaman iyi, kötü de her zaman kötü olmuştur.

  • Milletimiz ne kadar bedavaya alışmış ya, valla bazı yazıları hayretle okuyorum..

    İnsanlar kopya oyun oynamayı kendilerine verilmiş bir hak gibi, algılamayı o kadar benimsemiş'ki. Bir daha orjinal ile işim olmaz diyor.

    Orjinal alamıyorsun çok pahalı geliyordur, anlarım. Ama bir zahmet de bütün oyunları oynamayı verin ya. Hala gelmişiniz oyunlar çok pahalı çok pahalı. Biz ucuzmu diyoruz ? Madem pahalı geliyor almazsın olur biter. Sana pahalıda bana bedava mı ?
    Senin tuzun kuru edebiyatı yapamayın sakın.

    En azından şu işi kendinize verilmiş bir hak olarak görmekten çıkartın yeter ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerikadan getırtsek kullanabilir miyiz ps4'ü? Region code'dan bahsediliyor. 1 saat dinledim ama ben mi kaçırdım bundan bahsedildi mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba Talha'ya hakaret edildiği söylenen dakika nedir?
  • Korsan konusundaki fikirlerimi yazayım

    Benim Applestoredan aldığım 1.7 TLlik fifa nasıl oluyorda başka platformlarda 200 tl oluyor firmalar önce onu açıklasınlar. Aynısı angrybörds içinde geçerli. Kusura bakmasında keriz değiliz 200tl bayılacak kadar. Yapsınlar 20 TL alalım ama yok bizi salak yerine koyarlarsa kusura bakmasınlar avuçlarını yalarlar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.