Şimdi Ara

2si1 'PS4 Gören Masum Köylü'nün' Teknoloji ve Oyun programı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
5.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Talha'ya ayıp olmuş, Mesut Çevik kariyerinde yükseldikçe insanları daha çok kırıyorsun önceden ses tonun bile zevk verirdi şimdi esprilerin sinir ediyor...

    Kralsın Talha

  • ps4 cıktıqına gore ps3 alabilriz.
  • günümüz nesilinde x360 galipti, bu nesil roller değişecek.

  • Arkadaşlar Merhaba,

    Bazı yorumlarda Talha'ya hakaret ettin özür dile denmiş de pardon ne özürü?

    Dostlarınız arasında birbirinize nasıl takılıyorsanız bizler de öyle takılıyoruz, ne Talha bana darılır ne de ben Talha'ya.

    Şaka maka birlikte çalışıyor olsak herhalde beni baş düşman bellersiniz zira canım sıkıldıkça birine sararım

    Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • Yav yeter, şu güzelim program bile full konsol muhabbeti oldu. son 3-4 bölümdür full konsol muhabbeti, biri diğerinden 1-2 mhz daha üstün olsa ne olacak yani, duyanda 3 dünya savaşı çıkıyor sanacak.
    Abartmayın bir haberi bukadar, "donanımhaber" olduğunuzu unutmayın.

  • cok güzel bölüm olmuş tşk ederiz ps4 cok güzel begendim mükemmel...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Arkadaşlar Merhaba,

    Bazı yorumlarda Talha'ya hakaret ettin özür dile denmiş de pardon ne özürü?

    Dostlarınız arasında birbirinize nasıl takılıyorsanız bizler de öyle takılıyoruz, ne Talha bana darılır ne de ben Talha'ya.

    Şaka maka birlikte çalışıyor olsak herhalde beni baş düşman bellersiniz zira canım sıkıldıkça birine sararım

    Sevgiler,
    Mesut Çevik

    Kendi kendinizle çelişiyorsunuz Mesut Çevik. (Alıntınızdaki mesajınızda vurgu yapmak istediğim yeri boldla belirttim) Siz orada dostlarınız arasında olsanızda, kamera karşısında binlere ve milyonlara hitap ediyorsunuz ve nasıl sizin bir hayran kitleniz varsa, aynı şekilde Talha beyinde bir hayran kitlesi var. Ayrıca kim hakaret ettiniz gibi bir söylemde bulundu acaba gösterir misiniz? Yorum yapılan 2 sayfada da "hakaret" kelimesini aradım, bulamadım açıkcası.

    Sanırım birçok arkadaşın ve benimde üstünü vurguladığımız şeyi tam anlayamamışsınız.. Şaka, takılma adına ne derseniz deyin o dediğiniz şeyden yaptığınızı herkes biliyor, maksatınızın kötü olmadığını da herkes biliyor ve dile getiriyor zaten. Fakat bu hatanız olmadığı anlamına gelmiyor. Belki bir anlık ağızınızdan kaçan bir sözcük olabilir ama "cahil" kelimesi hakaret olmasa da kalp kırıcı, onur kırıcı bir kelimedir. Ve siz bu kelimeyi karşınızdakine "kamera karşısında" (dostlarınız arasında değil ) binlerce, milyonlarca izleyeniniz karşısında söylüyorsunuz. Ve sizi seven olduğu gibi (buna bende dahilim), Talha Reyiz'i de seven birçok insan var. Ayrıca seveniniz, takip edeniniz olmamız sizi eleştirmicez anlamına gelmez yada sürekli iyi yanlarınızı söyleyeceğimiz anlamına gelmez. Bu cümleyi sizde ürün incelemelerinde sık sık kuruyorsunuz, biliyorsunuz. Bir firmayı yada bir ürünü sevmek, onun kötü yanlarını söylemicez anlamına gelmez Aynı şey siz ve ekibiniz içinde geçerli.

    Her neyse konuyu çok büyütmeye gerek yok fakat önceki mesajımda da söylediğim gibi bu yapılan eleştirilerden sonra son zamanlarda kamera karşısına geçtiğiniz videoları tekrardan bir göz atıp (özellikle bu video da arkadaşların ve benim bahsettiğimiz dakikalara) acaba nerde yanlış yaptım diye bir düşünürseniz hata(ları)nızı anlayacaksınız. Talha Reyize "takılarakta" olsa kamera karşısında sevenleri önünde "cahil" demeniz ve ardından bu şekilde bir cevap vermenizi size yakıştıramadım açıkcası. Sanırım herkes haksız, siz haklısınız.

    Sağlıcakla.




  • Xbox AKAR
  • _Riven_ kullanıcısına yanıt
    sorun sende olmalı bende 20Mbps cik internetle takılma olmadan izledim...
  • herkesin inancı kendinedir kendinizinkini
    dayatma hakkınız yok heleki bir teknoloji
    proramında hiç olmaz.

    6 ayda bir oyunda anca indiriyorum .

  • quote:

    Orijinalden alıntı: grezimonk

    sorun sende olmalı bende 20Mbps cik internetle takılma olmadan izledim...

    1 mbit var bide beni dusunun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: swat882

    Ben Mesut beyi anlamadım?


    Videoda korsan oyunudan bahsedilmeden önce diyor ki " ben 100 tl ekstra verip Türkçe dil desteği var diye Türkiyeden almam diyor, ingilizce az çok anlıyorum diyor"

    Muhabbet korsan oyuna geliyor, diyorlar ki Türkiyeden alın türkiye pazarına katkınız olsun korsan kullanmayın diyor

    Sonra devam ediyorlar, Geçen videoda diyorlar ki paran yoksa oynama, bu videoda diyorlar ben üniversite çağımda korsan indirdim, bizde oynadık korsan E hani parası olmayan oynayamıyordu?


    Vallaha muhabbetinize bayıldım, son zamanlarda cidden çok çelişkili muhabbet ediyorsunuz


    2007 den beri üyeyim foruma, son videolarda nedense sürekli yıkıcı yorum yapıyorsunuz

    paranız yoksa oynamayın. ama ben illa oynayacam diyorsanız. korsan indirin. ama bunu haklı birşeymiş gibi anlatmayın, savunmayın. oyun oynamak zaruri bir ihtiyaç değildir. oyunsuzluktan kimse ölmemiştir. paranız yoksa oynamayın. 6 ay, 1 sene, 2 sene sonra indirimden orjinal alın oynayın. biz böyle yapıyoruz. bizde isteriz çıktığı gibi satın alıp oynamayı ama ülkemizde bu mümkün değil. hiç bir zamanda mümkün olmayacaktır lanet olsun böyle sisteme!

    mesut reyizde aynı benim gibi düşünüyor. sonuçta herkes bir zamanlar korsan oynamıştır. onu kimse inkar etmiyor. oynadığımız oyunların yapımcıları bile mutlaka kullanmışlardır. ama hem korsan kullanıp hemde bunu savunmayın ülenn. konudışında görüyorum bazen ergenin biri geliyor 2 tb lık torrent den indirdiği oyunların klasörünün ss ini paylaşıyor. 2000 tane oyun lan!!. gelen yorumlara bakın. herkes destekliyor, savunuyor bu adamı "hll olsun knk, nasıl yaptın, bravo, işte budur, işte türkün gücü". ben böyle adama uyuz oluyorum işte. tokatlamak, kafa atmak istiyorum. çok pis dalasım var böyle adamlara. 2 tb lık hdd alabiliyor, 2000 tane oyunu açabilecek bir pc alabiliyor. ama 1 tane oyuna bile para vermiyor. 5$ olsada, 1$ olsada para vermez bu adam. sorsan derki "oyun paraları israile gidiyor amerikaya gidiyor, oyunlar çok rererö bu sisteme karşıyım". ama aldığı pcnin parçaları amerikan firmasına ait ya da israilde üretiliyor.

    bu yorumu sadece sana yazmadım, yanlış anlama.


    2si1 ekibine:

    ersin bey "oyun 200 tl den giriş yaptı ülkemize ve hiç satmadı. 1 sene sonra indirim geldi 10.000 sattı. böylece oyunun yapımcısı yanlış bir fiyat politikası izlediğini anlayıp fiyatları düşücektir" diyor. tarihini tam hatırlamıyorum ama erdinç iyikul ya da mesut çeviğin sunduğu bir programda türk oyun dağıtımcısı konuk olmuştu. ülkemizde sadece kutulu olarak satılan oyunlar oyun sektörüne katkı sağlıyor, bunun haricinde steam origin gibi platformlardan satın aldığımız oyunların hiç bir faydası olmuyor." demişti kendisi. çok iyi hatırlıyorum.

    bu durumda indirimden aldığımız oyunlarda fiyatların düşmesine hiç bir katkı sağlamadığı gibi oyun sektörüne de bir etkisi olmuyor. olan yine bize oluyor. ezilen hep biz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 23 Kasım 2013; 21:10:17 >




  • ps3 sahibi ve sony kullanıcısı olarak diyebilirim ki benim beklentilerimi karşılamadı, vav diyeceğim bir cihaz gelmedi sony den, en azından donanım tarafında oyunlar da artık 1080p vermeliydi (ama yok), yatayda değilde, küp bir tarz olabilirdi, ben steam kullanıcısı olarak steam machine ve kontrolcüsünü, steam os bekliyorum ve de gelişmeden de umutluyum,

  • quote:

    Orijinalden alıntı: atakanozt

    ps3 sahibi ve sony kullanıcısı olarak diyebilirim ki benim beklentilerimi karşılamadı, vav diyeceğim bir cihaz gelmedi sony den, en azından donanım tarafında oyunlar da artık 1080p vermeliydi (ama yok), yatayda değilde, küp bir tarz olabilirdi, ben steam kullanıcısı olarak steam machine ve kontrolcüsünü, steam os bekliyorum ve de gelişmeden de umutluyum,

    PS4'ün tüm oyunları 1080p. Sadece Battlefield 4, native 900p, upscale 1080p olarak çalışıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 23 Kasım 2013; 21:08:21 >
  • ZaXesoX Z kullanıcısına yanıt
    silah BARRETT M82A1 adam nokta atışı yaptı... atışını beğenmeyen sıkıyorsa daha iyi atsında görelim...
  • izledigim en keyifli ikisi bir :)

  • Bu reklamlar taciz etmeye başladı artık bi el atın şunlara Lumia 1020 nin flaşı gözümüze gözümüze patlıyor. Ne yapalım ekranın o kısmına gazete mi yapıştıralım. Düzeltin lütfen artık şunları. Lütfen diyoruz daha ne diyelim.

  • ''Mesut sen kucağına al'' puhahahaha sondaki espri süprmiş

  • quote:

    Orijinalden alıntı: grezimonk

    silah BARRETT M82A1 adam nokta atışı yaptı... atışını beğenmeyen sıkıyorsa daha iyi atsında görelim...

    dostum demek istediğim o değil RatedRR kanalını takip ederim zaten hep. Demek istediğim türkiye'de çok duyuyorum bu lafı "sniper'la vurmak" sniper silahın ismi değil yanlış kullanılıyor onu demek istedim.
  • ZaXesoX Z kullanıcısına yanıt
    evet hatta adam jeep görüyor Land Rover tarif edece onuda jeep diye anlatıyor... bir halttan çakmazlar yorum yaparlar... silahı kullanan eleman oluyor...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.