Şimdi Ara

Zynga artık resmi olarak GTA yayıncısı Take-Two'nun oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Zynga artık resmi olarak GTA yayıncısı Take-Two'nun oldu



    GTA yayıncısı Rockstar Games'in sahibi olan şirket Take-Two Interactive, geçtiğimiz Ocak ayında Zynga ile 12.7 milyar dolarlık satın alma anlaşması imzaladıklarını duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde her iki tarafın hissedarlarının da anlaşmayı onaylamasının ardından satın alma işlemi tamamlanmış oldu.



    Zynga resmen Take-Two'nun



    Take-Two yeni satın alımla beraber Rockstar Games ve 2K Games ile birlikte bünyesinde artık Zynga'yı da barındıracak. Bu bağlamda Zynga tarafından geliştirilen Words with Friends ve Farmville de dahil olmak üzere birçok oyun artık Take-Two çatısı altında yer alacak.



    Take-Two CEO'su Strauss Zelnick yaptığı bir açıklamada: "Olağanüstü yeteneğimizi, heyecan verici oyun üretim hatlarımızı ve endüstri lideri teknoloji ve yeteneklerimizi bir araya getirdiğimizde, portföyümüzü başka bir yaratıcılık, yenilik ve kalite düzeyine taşıyabileceğimize inanıyoruz. Ekibimizin her birinin güçlü bir operasyonel uygulama geçmişi var ve birlikte, daha büyük ölçek ve kârlılık yoluyla finansal profilimizi geliştireceğimizi ve güçlü hissedar değeri sunmamızın önünü açacağımızı umuyoruz." ifadelerine yer verdi.



    Ayrıca Bkz.Apple, klavyedeki bir tuşu mouse olarak kullanabilmeyi amaçlıyor



    Zynga CEO'su Frank Gibeau yayın başkanı Bernard Kim, şirketin Take-Two'ya entegrasyonunu denetleyecek ancak Kim, 31 Mayıs'tan sonra şirketten ayrılacak ve Match Group'un CEO'su olarak çalışacak.




    Kaynak:https://www.engadget.com/take-two-zynga-acquisiton-complete-151549286.html







  • bizim dream gamesin yolculuğuna bak sen rockstar ile aynı çatı altına girdi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyatları yukarı doğru revize ederler artık.

  • Ulan gta online tarzı mobil oyun gelir mi dersiniz?

  • En son Farm-Ville kalmış aklımda, Facebook üzerinden oynanıyordu. O zamandan beri hiçbir oyununa denk gelmedim. Peak Games'i satın almışlardı sanırım.

  • Zynga ilk facebook'ta holdem poker oyunu ile tanıdım o zaman dünya listesi vardı milletin hesaplarını hackleyip chiplerini kendime topluyordum en son 6.8 Milyar çip toplayıp dünya 4.sü olmuştum galiba yanlış hatırlamıyorsam ekran görüntüleri falan almıştım ne günlerdi ya ne zaman Zynga ismi geçse o yaptıklarımız aklıma geliyor

  • Oyun sektöründe çalışan arkadaşlarımdan biliyorum, zynga tahmin edemeyeceğiniz kadar büyük bir şirket ve bünyesinde tonla alt şirket mevcut. Türkiyedeki başlıca ayağı da rollic games, iki farklı arkadaşım farklı şehirlerde farklı firmalarda çalışsalar da ikisinin de firması rollice bağlı, dolaylı yoldan take two çatısı altına girdiler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yani artık 101 okey de Gta ile aynı çatı altında.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.