Şimdi Ara

Zıplama Tekniği (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.432
Cevap
9
Favori
310.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçmiş olsun Jacobsen.Venom un dediği gibi zamana bırak eğer geçmezse bi doktora başvur.Bu arada çok önemli bişey söylemek istiyorum.Konumuzla pek alakası yok ama.Eğer ısınmadan basket oynarsanız Karpal tünel sendromu denen bir hastalığa da yakalanabilirsiniz.Genelde bilekte oluyor bu rahatsızlık.Detaylı bilgiyi buradan bulabilirsiniz. http://www.neseeczanesi.com/karpaltunel.html


    Siz siz olun ısınmadan hiç bi iş yapmayın.Mesela ben gitar çalıyorum.Bu hastalığı duyduktan sonra ısınmadan gitar çalmamaya özen gösteriyorum.
  • arkadaslar kılom 67 boyum 1.73 ama zıplamam fazla yok ama baskete baya ıyı oynarım.butun zıplama programlarını uygulamaya kalkıyorum ama hep yarıda bırakıyorum bazıları sarmıyoo cunku.onaylanmıs bı program lazım bana lutfen bırı cvp atsın..yasım bu arada 17..
  • Air Alert onaylanmış bi programdır.Bu topic de ara bulursun.Bide bu aralar klavyede yazı yazarken sağ elimin serçe parmağı kendiliğinden sağ elimin yüzük parmağına yağışıyor.Nedendir bi fikriniz var mı.
  • ona gore bı fıkrım yok .ama ben bı aır alert buldum ama senın dedıgın omu bılmem bana ne tavsıye edersın arkadas ıyı zıplamam ıcın kılo vermem gerek gallıba bıde boy ama boy ıcın bı ılac buldum ama daha almadım...
  • Evet biraz kilo vermen gerekiyor...

    Boyum 172 benim 59 kiloyum...16 yaşındayım...volewybol topuyla basıyorum...

    Evet gerçekten her zaman zıplarım diyorum ya işte ısınmadan yaptığım için öyle oluyor bide bendede arada elde o elektriklenme hissi oluyodu baya bi zamandır...Isınmanın önemini biliyorum ama genellikle zaman olmuyo bundan sonra ısınmadan yataktan bile kalkmıycam :D
  • arkadaşlar zıplayabilmek için bir kere insanda yetenek olacak ikincisi smaç vurabilmek için doğru çalışma sistemini uygulayacaksın.smaç basmak istiyorsan 3 hareket var birincisi ip atlamak manyak fayda ediyor ikincisi 10 veya 15 cm bir yüksekliğe çıkıp sadece ayak parmak uclarını kullanarak yukarı aşağı hareket ettireceksin bu hareketi kasların yanıncaya kadar yapacaksın bu hareketi dayanabildiğin kadar yap 3. hareket ise 10 nar kiloluk iki dambıl al ve eğilip kalk ama bu hareketi dikkatli yapın belinizi sakatlamayın. bu sistemi 1 ay kadar uygulayın farkını göreceksiniz. çünki direk zıplatan kasları etkileyecektir.
  • bız 10 ar kıloluk dambılları kaldırdıgımız boyumuz uzucana ole kalmasın arkadas ama ıyı zıplamak ıcın yapmamız gerekır ama boyumuzu nasıl uzatcaz ı turlu uzmamıyo sut desen ayda bı kolı sut ıcıyorum ama uızmadı su ana kadar sutten bıktım yanıı ama senın dedıgın o 3 seyı yapcam 1 ay boyunca bakalım yararı olcak mı saolun..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fuzbing

    her gün 1 litre süt iç 6 ay sonra ters smaç koyarsın.



    benim 6 ay sonra smaç basmam için günde 7 litra süt içmm lazım o zaman ben de zıplama acayip kötü ben nasıl geliştircem zıplamayı banada bi uyardımcı olurmusunuz
  • abi benim boy 177cm potayı sadece çekebiliyorum. Smaç basmak için bi 10 cm yeter ama yok abi...
    her akşam air alert çalışıom ama kitlendi sanki gelişme yok
    bana bi çözüm yolu bulursanız sevinirim... yaş:16
  • Kitlendi demek yanlış kardeş.Gelişim biraz komplekstir.Bi zaman sonra birden bire hızla artıcaktır göreceksin.Çalışmaya devam.Bende bu sömestride body e gidicem.İnşallah faydasını görürüm.2. döneme smaçla girmek istiyorum.
  • Arkadaşlar bendeki kaslar siyah insanlarındakinde olan türdenmiş...Doktora gittiğimizde öyle söyledi...Dizimdeki sakatlığın nedenide boyuum uzuyormuş galiba hızlı büyüyen kemik kasın üstüne binince ağrı yapıyomuş zıplarken felan...
  • 2 gün önce hazırlık maçı yaptık. Ben lise 1 e gidiyom adamlar sonda boyları uzun olmasına rağmen onlardan ribaunt çok rahat alıyorum. Ama ribaunt felan yetmiyo smaç lazım
    Okul maçları 2. dönem işallah zıplama biraz daha gelişirde smaç basarım...
  • @Jacobsen Kardeş bu özelliğini çok iyi kullan.Harbi güzel bi olay yaaaaaaaaa.Kaslarda da cins olduunu ilk defa duyuyorum.Bende ayın 10 unda başlıyorum body ye.İnşallah iyi bi sonuç çıkar 2. döneme kadar.Bu arada ağırlık kaldırınca boyum kısalır diye korkuyodum artık o korkum da kalmadı.Barfiks demirinde 4-5 dakka asılı kalıp c vitamini ve kalsiyum alınca bi sorun olmuyomuş.Kararlıyım smaca.
  • Bu arada annemde kemik erimesi vardı kemik direncini ölçtürcekti.Abimde bende ölçtürdük.Abim sapasağlam , annemin durumu pek iyi değil,benim kemiklerde olması gerekenden zayıf ama çok kötü değil, doktor bunu çocukluğumda çok hasta olmama bağlıyo.antibiyotik filan çok kullanıyodum.
  • Faul çizgisinin içindeki kesik kesik çizgiden çift ayak zıplayıp çemberi çektim perşembe günü :)
  • Çok iyi kardeş inşallah bende salı ya başlıyorum bacak ve karın çalışıcam faydasını görürüm inşallah.Evde de çalışıyorum.2. döneme smaçla giricem Allah izin verirse.
  • arkadaşlar sadece kas kuvvetlendirmek zıplamanızı geliştirmez..bunu untmayın kuru kuruya kas çalışmak yarardan çok zarar getirir. çalışmalarınız kompleks ve kişiye özel olmalıdır. !! herhengi bi yerde bulduğunuz programlar sizin vücüdunuza uygun omayabilir. bazı şeyleri elde edelim derken telafisi mümkün olmayan sakatlıklarla bir ömür boyu uğraşırsınız..bu sakatlıklar sizi 50 sene sonra bile bulabilir..! lütfen çalışmalarınıza kas germelerini ve dayanıklık çalışmalarını ekleyin mutlka ısının ve antreman sonrası soğuma yapın unutmayın soğuma sakatlanmaların büyük kısmını önler..
  • benim de yas 15 boy 1.83 kilo 65 bence o potaya rahat basman laz1m senin ama senin s1k1nt1n1n ayn1s1n1 bende çekiyorum bizim okulun potas1 2.95 bir iki arkadas bas1yo ben basam1yorum ancak topu havada b1rak1p basa biliyorum
  • Yaw arkadaşlar bugün zıplamamı ölçüyodum zıpladığım yer çamurluydu hava soğuktu gibi etmenlere rağmen 58 cm çıktı sonuç sizce nasıldır.Bu ay body e başlkliicam ikinci döneme kadar 70 bekliyorum.Hadi hayırlısı.
  • Arkadaşlar artık kesin eminim ki o asıldığım pota 2:90 dan alçak olamaz.Bugün kolumu kaldırıp ölçtüm 2.35 çıktı.Zıplama bu havada 58 cm.Katarsak üstüne 2.93.E bu verilere göre pota boyunun 3 metre olması bekleniyor ki buda potanın 2.45 olduğu yolundaki hipotezlerimi çürütüyor.(Ne konuştum yaws )Ben herhalde zamanında kolumu kaldırığ ölçtüğümde yanlışlık yaptım.Çünkü 2.05 çıkmıştı.Oh yaws içim rahatladı.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.