Şimdi Ara

ZenFone 2 32 Gb Modeli 1300 TL Eder mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ZenFone 2 32 gb olan modeli almayı düşünüyorum. Ancak internetten okuduğum yorumlar çok kafamı karıştırdı. İşin ehli şahsiyetler, alıp kullananlar telefon hakkında düşündüklerini söylerlerse sevinirim.

    Düşündüğüm Zenfone 2 modeli : ZenFone







  • 32 gb lık versiyonu neden neredeyse hiç bir sitede ve mağazada mevcut değil bilginiz var mı?
  • liphter L kullanıcısına yanıt
    asus türkiye daha getirmedi 32 gb lık versiyonu daha getirmedi piyasada satılanlar 32gb lık modeller ithalatçı garantili onlardan satın almayın hem ithalatçı garantili hemde daha pahalı
  • 01virüs01 kullanıcısına yanıt
    İthalatçı garantili telefonlarda garanti yönünden ne gibi sıkıntılar yaşanabilir.Ayrıca bu fiyat segmentinde Lg g3,Sony xperia z2 ve bu telefonu göz önüne alırsak,sizce hangisi daha alınası bir telefon?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: liphter

    İthalatçı garantili telefonlarda garanti yönünden ne gibi sıkıntılar yaşanabilir.Ayrıca bu fiyat segmentinde Lg g3,Sony xperia z2 ve bu telefonu göz önüne alırsak,sizce hangisi daha alınası bir telefon?

    ithalatçı garantili telefonlarda normal orjinal ürün orda sıkıntı yok ama cihazda bir problem olduğu zaman garanti konusunda sıkıntı çıkarabiliyorlar
    mesela telefonun ekranında sararma oldu sizde telefonu düşürmüşsünüz ufak bir hasar var ithalatçı garanti telefonu düşürmüşsünüz ondan olmuş diyip
    problemle alakası olmadığı halde garanti dışı bırakabiliyor

    ithalatçı garantili ürünler de alınabilir bence ama distribütör garantili ürünle arasında baya fiyat farkı olması lazım 100 tl için filan ithalatçı garantili aldığına değmez mesala biz
    distribütör fiyatı 1300 tl olan cihazın ithalatçı garantilisini 1000 tl ye almıştık

    lg g3 ve sony z2 yi 1300 tl seviyesinde anca ithalatçı garantili bulabilirsiniz
    g3 de z2 de zenfone 2 den iyi cihazlar bence
    ben ekranı daha büyük olduğu için g3 ü alırdım sony z2 yerine ama lg g3 de kasa çatlaması sorunu var bir araştırın az para verilmiyor sonuçta ve kasa çatlayabiliyor




  • 01virüs01 kullanıcısına yanıt
    Anladım ilginiz için teşekkürler.Her cihazda dezavantajlar ve avantajlar var illaki.Ama uzun süreli kullanımda g3 ya da zenfone daha iyi bir seçenek gibi duruyor.
    Başka arkadaşlar da yorum yapabilirse sevinirim bu konu hakkında.İyi akşamlar,iyi forumlar.
  • Konuyu hortlatacağım ama merak eden arkadaşlar olursa diye yazıyorum. Telefon genel olarak iyi. Antutu testinde 47k puan çıktı. Yalnız ısınma sorunu var bariz. Elinde o sıcaklığı hissetmekten hoşlanmayanlar (ben de hoşlanmıyorum) alternatif telefonları düşünsünler derim.
  • Alınır kesinlikle ama Asus garantili almak en iyisi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG g3 32gb ithalat garantiliyle arasında kaldim 1350tl galiba fiyatı
    Zenfone2 32gb asus garantili 1300tl

    Ne yapsak ne etsek??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefon ısındığında kullanmaya devam edince hücresel veri kapanıyor. Daha doğrusu açık kalıyor ama internet kullandırmıyor. Yeniden başlattıktan sonra eski haline dönüyor. Bu genel bi şey mi sadece bende mi bilmiyorum.

    Edit: Sorun internet ayarlarımdanmış. Hep ısındığı ana denk geldiği için ısınmaya bağlamıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuloHot -- 23 Temmuz 2015; 16:36:36 >
  • HuloHot kullanıcısına yanıt
    Telefonu aldım konuya cevap aldıktan 3 gün sonra 2 haftadır kullanıyorum ısınma her telefonda olur fakat bu telefon istediği kadar ısınsın yinede donma kasma kilitlenme arayüz hatası herhangi bir şey vermiyor.
    Stabil bir telefon.Kamerası hariç beni her yönden mutlu etti.Verdiğim paraya değdi.İleriye dönükte 4 gb raminin olması çok avantaj.Ekranının 2k değilde full hd olması da avantaj bana kalırsa.
    Şarjı performans modunda kullanırken bile rahat rahat 1 günü çıkarıyor.Ve çok hızlı şarj oluyor.Li-po bataryası olması da bu fiyat segmentinde gayet iyi.Tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.