Şimdi Ara

Yuzune kezzap atip bir gozunu kaybettiren sevgilisiyle evlendi, sosyal medyadan paylasti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son dakika... Hatay'ın İskenderun ilçesinde Berfin Özek (21), 2 yıl önce yüzüne asit dökmesi sonucu yüzünden yaralanmasına neden olan eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik (23) ile evlendi. Berfin Özek'in şikayetinden vazgeçerek Casim Ozan Çelik'le kıydırdığı nikah sosyal medyada paylaşıldı


    İlçede 15 Ocak 2019 tarihinde dershaneden çıkıp evine giden Berfin Özek, bir süre önce ayrıldığı erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik´in asitli saldırısına uğradı.

    DHA'nın haberine göre, yüzünde yanık oluşan Özek, yanık ünitesindeki tedavisinin ardından taburcu oldu ancak yüzünde ağır yanık izleri kaldı. Sağ gözü görme yetisini kaybeden Özek'in göz kapakları ve dudağına estetik operasyon yapıldı.


    ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKTİ, PİŞMAN OLDU

    Saldırının ardından yakalanıp, tutuklanan Çeltik, `kasten yaralama´ suçundan 13 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. 2020 yılı Nisan ayında, davanın görüldüğü 1´inci Ağır Ceza Mahkemesi´ne dilekçe vererek Casim Ozan Çeltik hakkındaki şikayetini geri alan Özek, daha sonra verdiği karardan pişman olduğunu ifade ederek, o dönem büyük bir travma içerisinde olduğunu kaydetti.


    TAHLİYE OLDU, EVLENDİLER

    Casim Ozan Çeltik son duruşmada tahliye edildi. Berfin Özek ile barışan Casim Ozan Çeltik evlenmeye karar verdi.


    SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

    Berfin Özek, dün yüzünü tanınmaz hale getiren erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik ile evlendi. Berfin Özek´in evliliği sosyal medyada paylaşıldı.



    Habertürkwww.haberturk.com
    Yüzüne kezzap atan eski erkek arkadaşıyla evlendi!
    https://www.haberturk.com/son-dakika-yuzune-kezzap-atan-eski-erkek-arkadasiyla-evlendi-3281138







  • İktidar değişince hemen tutuklanmalı bu kişi.

    Bakın arkadaşlar, böyle şeyleri normal görür ve hiç bir şey yapılmaz ise yarın yolda gördüğü, peşine takıldığı bütün kadınlara ağır zararlar verecek tonla müsvedde var bu ülkede. Bunlardan biri sizin eşiniz, kızınız olabilir.

    ZARAR VEREYİM, BANA MUHTAÇ KALSIN ZİHNİYETİ BÜYÜR.

    Ya kardeşim bu kız ister evlensin, ister beraber ömrünü geçirsin de, neden dışarıda böyle bir ruh hastası? Neden benim gittiğim yerlere gelebiliyor? Bu yaratık dışarıda olduğu sürece benim ve tüm Türkiye halkının can güvenliği tehlikede. Savcılarımızda mı, hakimlerimizde mi düşünce rahatsızlığı var anlamıyorum ki! Oldu olacak herkes önüne gelene saldırsın sonra hiçbir şey olmamış gibi gezinsin etrafta   Kasten adam yaralama yahu bu!

    Beyler o kızı kimse almazdı, bu karaktersiz cani herife de iyi bir yaptırım olmuş. Bunlar bir iki sene sürmez boşanırlar zaten, o zaman da boşanınca yeniden dava etti diye haber çıkar.


    Türk kızındaki gelinlik hevesi bu dünyadaki başka hiç bir kızda yoktur. Boğulurken, uçak düşerken, deprem olurken fark etmez, bir türk kızı o gelinliği giyip resim çektirmek zorundadır.


    Toplumda kabul görmek, eksik bir kadın olmamak bu şizofreniyi gerektirir.

  • İşin içinde tehdit,şantaj ya da para var muhtemelen.

  • Dışarda kız erkek kavgası görürsünüz sakın müdahil olmayın
    Başınızı yakarsınız benden demesi
  • Bir insan evladının hayatı bu şekilde karartılamaz yazık günah.. Lakin bu işin sonu pek hayırlı değil.. Adamın gece uyurken yüzüne sıcak su veya aynı şekilde asit dökmeyeceği garanti değil, büyük ihtimalle de bu olacak.. Yaparsa da kimse suç bulmasın kıza..

  • İktidar değişince hemen tutuklanmalı bu kişi.

    Bakın arkadaşlar, böyle şeyleri normal görür ve hiç bir şey yapılmaz ise yarın yolda gördüğü, peşine takıldığı bütün kadınlara ağır zararlar verecek tonla müsvedde var bu ülkede. Bunlardan biri sizin eşiniz, kızınız olabilir.

    ZARAR VEREYİM, BANA MUHTAÇ KALSIN ZİHNİYETİ BÜYÜR.
  • Ya tehdit edilmiştir ya da gerizekalıdır.

  • Gelecegin kadin cinayeti haberlerinden birinin temelini atmislar. Biri Allah'indan bulsun, digeri de gerzekligine doymasin...  

  • :(

  • Artık şaşırmıyorum böyle olaylara. Ne denebilir ki zaten?

  • Şimdi bunların çocukları olunca, annesinin yüzü niye böyle diye sorunca ne diyecekler?

    Okul arkadaşları internette haberi bulup gösterdiklerinde aile dramı yaşanınca ne yapacaklar? Bence babasını öldürür çocuk, ne de olsa babasının oğlu.

    Komşuları sorunca ne diyecekler?

    Evlenirken bunlara "hastalıkta ve sağlıkta" derlerken ne düşündüler acaba?

    Çok zor günler bekliyor bu aileyi. (Tabi aile denirse bu oluşuma.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 12 Aralık 2021; 20:10:1 >
  • Uyuşturucu...

  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt

    Estetik cerrahi mucizeler yaratıyor.

    Poposundan deri ve yağ nakli ile güzel bir surat yapabilirler.

  • Ben tehdit falan oldugunu dusunmuyorum. Konudaki kardesimizin davasi uzun sure gundemde kalmisti ve cesitli kadin gruplari destei veriyordu kendisine. Davasinda da avukatlar ucret talep etmeden katilmisti. Estetik kismini bilemem.

    Yine bir baska davada da benzeri bir durum olunca, baro destrgini cekmisti, bunda da ayni durum oldu muhtemelen. Hatta o dava bu dava da olabilir, hatirladigim kadariyla saldiriya ugrayan kadinlardan bir tanesi sikayetini geri cekmis bunun uzerine de baro davadan cekilmisti.

    Benim yuzume kimse bakmaz deyip celladinizla evlenmek korku degil gerizekalilik belirtisidir.
  • Ya kardeşim bu kız ister evlensin, ister beraber ömrünü geçirsin de, neden dışarıda böyle bir ruh hastası? Neden benim gittiğim yerlere gelebiliyor? Bu yaratık dışarıda olduğu sürece benim ve tüm Türkiye halkının can güvenliği tehlikede. Savcılarımızda mı, hakimlerimizde mi düşünce rahatsızlığı var anlamıyorum ki! Oldu olacak herkes önüne gelene saldırsın sonra hiçbir şey olmamış gibi gezinsin etrafta   Kasten adam yaralama yahu bu!

  • Beyler o kızı kimse almazdı, bu karaktersiz cani herife de iyi bir yaptırım olmuş. Bunlar bir iki sene sürmez boşanırlar zaten, o zaman da boşanınca yeniden dava etti diye haber çıkar.


    Türk kızındaki gelinlik hevesi bu dünyadaki başka hiç bir kızda yoktur. Boğulurken, uçak düşerken, deprem olurken fark etmez, bir türk kızı o gelinliği giyip resim çektirmek zorundadır.


    Toplumda kabul görmek, eksik bir kadın olmamak bu şizofreniyi gerektirir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 12 Aralık 2021; 21:26:9 >
  • Kadına şiddet diyolar ama nerde şiddet gösteren erkek var ona yürüyolar kadın cinayetlerinin yüzde 90ı böyle keko şiddet eğilimli mafyatik işsiz güçsüz maço erkekler tarafından yapılıyor kadınlarda hep onlarla sevgili oluyo sonra şiddet uyguladı diye show tvde çıkıyor yakında öldürülür bu kadın sonra erkeklere söverler

  • Kadının artık beni kimse istemez diye düşünmesinden yararlanmış.

    Yaptığı elbette çok büyük hata ama eleştirmek anlamsız. Tekrar pişman olacak ne yazıkki.
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

    aşırı derece tahribat olanda güzel yapılması imkansız akne izi değil bu ,kızada yazık günah cidden piskolojisi bozulmuştur kesin.

  • insan göz göre göre bir bayanın darp edilmesine razı olamıyor ama geçmişte bende bizzat ağzımın payını aldığım için birbirini öldüren bir çift gördüğümde içlerinden ölen bile olsa RABBİMİN TAKDİRİ deyip önüme bakıyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.