Şimdi Ara

Yurtdışından Ps5 Getirmek (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
19
Favori
236.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gokii34 kullanıcısına yanıt

    Hangi havalimanindan geçirdiniz telefon sıfır açılmamış kutumuydu xray cihazında ötmedi mi?

  • sıfır jelatini duran bir telefon geçirdim köln'den sabihaya geçiş yaptım. El bagajında ötsün ne olacak ki ? Ben duymuyorum yani bir çok tanıdığım getiriyor gümrüğe takılma konusunu biraz bizler abartıyoruz. Tek takıldıkları konu alkol bence oda aşırıya kaçana

  • selamlar ben yurtdışında yaşıyorum, türkiyede playstation cafemiz var ve yurtdışından ikinci el ps4 alıp burada satmayı düşünüyorum. kendimle beraber kaç tane getirebilirim tek seferde bilen var mı?

  • Hepsi kapalı kutuda 1 adet telefon -1 adet ps5- 1 adet apple watch- 1 adet tv box -1 adet Tablet - 1 adet macbook faturalarıyla birlikte yurtdışından toplayıp türkiyede havalimanında gümrükten geçerken sorun yaşama gibi bir durum olurmuki ? Hepsi bana ait kendim kullanacağım bununla ilgili kısıtlama varmıki ? Faturalar kendi üzerime olacak.

  • banyedimdegeldim B kullanıcısına yanıt

    İstediğiniz kadar getirebilirsiniz ama 2'den fazla olunca ticarete giriyor olarak sayılıp ona göre vergilendiriliyor. (3 de olabilir)

  • Bir arkadaşım İtalya ya gidecek. Fiyatlar 500euro civarı araştırdığım kadarıyla. Bu tax free olayı oluyor mu. Bilgisi olan yorum yapabilir mi?

  • aadolff kullanıcısına yanıt

    hiçbir problem olmaz. +1'er tane daha alırsanız vergisini ödeyip geçirebilirsiniz.

  • deepower kullanıcısına yanıt

    oluyor hocam, global blue firması üzerinden yapılabiliyor sanırım.

  • Merhaba bana da Almanya dan Ps5 digital kutulu cihaz gelecek açılmamış şekilde. Fakat getirecek olan akrabam el bagajına sığmaz ekstra bagaj hakkı almamız gerek dedi ve en düşük bagaj 15kg-40€ imiş. Sanırım kendi eşyaları da biraz fazla. Bununla alakalı verebileceğiniz tavsiye varmıdır, şimdiden teşekkürler.
  • Alize09 kullanıcısına yanıt

    Elinde poşetle getirsin, kutusu çok büyük. Orta boy valize bile sığmayabilir.

  • grimer kullanıcısına yanıt

    Kabin bagajına sığar sanırım. Valiz hakkı almak mantıklı değil ozmaan. Telefon alacağım yanına minik sırt çantasını parça sayarlarmıki kabin bagajı 1 tane ya çünkü.

  • aadolff kullanıcısına yanıt

    Kabin bagajına kutulu olarak ps5 bence sığmaz hocam. Pegasus sırt çantası ve kabin boy valiz ikisini almıyor diyorlar ama bilmiyorum. Cihazı taxfree için mecburen yanınızda götürmeniz gerekecek.

  • grimer kullanıcısına yanıt
    Kabin bagajına kutusuz şekildemi almak lazım ozaman anladığım kadarıyla. Sırt çantası yada ufak valize açıp ürünü koyacağız ve yanımıza alacağız. Kutulu şekilde alabilme durumu hiç yok sanırım ps5 i. Bacak arasında yolculuk yaptırmazlar dimi☺️
  • Elinizde getirebilirsiniz bence problem olmaz. Getirenler de öyle getiriyor.

  • 21-22 nisan tarihlerinde Tiflis'te olacağım. İki adet PS5 getirmeyi planlıyorum. Eski üye güvenilir forumdaşlarıma makul bir fiyata verebilirim. İletişim PM.

  • katardan alınacak ps5 herhangi bir sorun çıkarır mı tr hesabıyla tüm oyunlar dijital olarak alınıp oynanabilir mi?

    Getirirken kutusunu açıp valize koymak şart mı?

  • Yurtdışından Ps5 Getirmek

    Arkadaşlar kaynak
    https://gumrukrehberi.gov.tr/gorsel-galeri
    Burdan anladığımız yanımızda fiyatı ne olursa olsun tabii 1500 Euro ya kadar bir adet oyun konsolu getirebilirim?
    Şöyle bir sorum var kara yoluyla gelen yolcular bu haklarını ayda en fazla 10 defa kullanabilir. Yani ben karayolu ile ayda 10 tane PS 5 getirebilir miyim?
    Yok mu içimizde bir gümrük çalışanı 🤗😉




  • 2n2 2 kullanıcısına yanıt

    Hocam konsol limite dahil değil, kişisel eşyaya giriyor. Ek9 içerisinde yer alıyor. Yani cihazın fiyatı 10000€ bile olsa bir tane getirme hakkınız var. Karayoluyla 10 tane limitini hesaplamaları çok zor, her giriş çıkışta 1 tane getirebilirsiniz. Kara sınırlarında ben sadece 1 kere detaylı aramaya girdim. Onda da kocaman 2 tane bebek arabası vardı. Onun dışında bagajı bile açmadan geçtiğim çok oldu.

  • grimer kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ben geçende bir tane getirdim. İkinciyi daha sonra ki günlerde getirdim ve gümrük görevlisi hatırladı vergi ödersin dedi hemde 200 Euro bende korktum tekrar getirme hakkım varsa gider getiririm ama vergi öderim diye korkuyorum yanımda eşim de olabilir onun adına da bir tane alsam oluyor mu? Bizim bu kapıda çok sıkıntılı tipler var. Ya bizi cahil sanıyor ya kendileri cahil. Benim yasal hakkım varsa onu kullanırım. Aylık 10 hakkı şöyle sorguluyor; pasaportu kontrol ediyor 1 ayda 11. Kez eşya getirisen her defasında getirdiğini varsayıyorum diyor ve ticari işlem yapıyor bunu araştırmıştım.
  • 2n2 2 kullanıcısına yanıt

    Hocam sonuçta senin her geldiğinde 1 tane getirme hakkın var yasal olarak. Ben özellikle gidip gümrüğe sordum, eşim ve oğlumla gidicem dedim. Adam da anlattı, 1 tane yasal olarak hakkın var. Ekstra alırsan vergi verirsin dedi. Her geldiğimde 1 tane getirebilirim buna karışamazlar. Bana da bebek arabasında aynı şeyi yaptılar, Pazarkule'den geçmiştim. Bebek arabasının teki 400€'ydu eşimle gitmiştik. Faturasını da adam vergi vermemek için vermedi. Ben de uyguna aldım. Sonra arabayı didik didik etmişlerdi. Yalvar yakar geçirdim. Aslında orada bizim hakkımız var demeliydim ama o anda panikten hiç aklıma gelmedi.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.