Şimdi Ara

YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) - (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Covannii Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.179
Cevap
537
Favori
340.063
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tomurcukk kullanıcısına yanıt

    Çevre ülkeler vakit kaybı olur zaman açısından.Novi Sad a mutlaka gitmelisiniz hocam.Merkezden tren var.Belgrd a göre daha turistik ve gezmesi zevkli bir yer.

  • tomurcukk kullanıcısına yanıt
    Çevre ülkeler km olarak uzak olmassa da yollar çok kötü.arkadasin dediği gibi Novi şad a gidin.zaten şehir gece gündüz yaşayan şehir.tri seshira little bay a gidin..nehir kıyısında efsane balık restoranları var.vedat milordan tam puan alan saran restoran var.zemun bölgesi.gidin bana dua edersiniz..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zoltan83 kullanıcısına yanıt

    Dobrota'daki yerlerin bir kısmı booking, airbnb gibi sitelerde yoktur... Geçen yaz başı biz arabayla Dobrota'ya gittik ve beğendiğimiz evin önünde durup oda var mı diye sorduk, denizin dibinde 3+1 bir daire verdiler... Aynı adamın stüdyo, 1+1 daireleri de vardı. Konuştuğumuzda; çok komisyon aldıkları için booking ve diğerlerini kullanmadığını söyledi, kapıdan gelenler yeterli oluyor dedi... Garanti olsun diye booking veya airbnb'den birkaç yer bulup favoriye alırsın, araçla Dobrotaya gelince de Perast yönünden Dobrota sapağına gir ve sonra sırayla evlere sorabilirsin, bizim kaldığımız yer 244 numaraydı, zaten duvarda "4 yıldız Apartments" yazısını görürsün... Ev sahibinin adı Nikola, bu da Telefon numarası: +382 69 291 566 whatsapptan yazabilirsin, ingilizcesi yok gibi, google translate ile yazışabilirsin.

  • Merhabalar ben normalde İtalya'ya çok gitmek istiyorum ama turlarla bir şey anlaşılmaz diyor çoğu kişi internette. Açıkçası tek gidecek ozguvenim de yok daha once hic yurtdışına gitmedim. 35-40 bin verip de memnun kalmazsam sıkıntı olur benim için. Balkan turları hem ucuz hem çok ülke, şehir gorebiliyorsun ne dersiniz tavsiye eder misiniz? Sadece yıllık iznimde gitme şansım var sağa sola o da sonbaharda olur büyük ihtimal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umre de kullanmak için e sim ihtiyacım var .. en uygun e simi nerden alabilirim acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadiusz Milik kullanıcısına yanıt
    Eğer İtalya şansınız varsa vize mslum zor.mutlaks İtalya ya gidin.bir şekilde anlasirsirsiniz.roma ya 3 defa gittim shengen olmasa daha da giderdim.booking den otel bulun.kuzey güney İtalya gezin.italya harika ülke..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de de çok dil yok ama Tura o kadar para verilmez.valla gidin.onlar da çok dil bilmiyor.roma ya inin araba kiralayın.orvieto,garda, Floransa gezin.. Allah'ım bu ne güzel ülke dersiniz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus75 -- 31 Mart 2024; 8:49:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yediğimiz herşey güzel.tabiat harika yemekler harika.gezin.balkanlar yanından geçemez

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadiusz Milik kullanıcısına yanıt

    Ben 6 ay önce İspanya'ya gittim. Vize görüşmesinden 1 gün önce hem uçağı hem de kalacak yeri ayarladım. Benim de daha önce yurtdışı tecrübem yoktu. İyi kötü ingilizceniz varsa her türlü halledersiniz. Şahsen hiç sıkıntı yaşamadım. Hatta tek gittiğim için aşırı memnun kaldım. Gönlümden asıl geçen İtalyaydı ama idata sağolsun premium hizmet dayatmaya kalkınca gitmekten vazgeçmiştim.

  • msimsek93 M kullanıcısına yanıt

    https://mobimatter.com/esim-saudi-arabia

    Ya da airalo olabilir, kendim alıp kullanmadım kalite hakkında bilgm yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt

    Söylediklerinize katılıyorum. Biz de Sırbistan-Bosna-Karadağ ve tekrar Sırbistan rotasını kullanmıştık. Yollar virajlı ve çok bakımlı değil. Şehir ve kasaba girişlerinde polisler olabiliyor. Gece beni bir kez çevirdiler. Yorulduğum için biraz hızlı gidiyordum. İngilizce konuşmaya başlayınca vücut diliyle tamam devam et demişti Herkes bu kadar şanslı olmayabilir dikkat etmekte fayda var. Ocak ayında seyahat etmiştik ve yollar çok karlıydı birde offline navigasyon mağduru olduk bizi dağlara derelere verdi en son 1.2 corsa ne olur beni bırakın diye altımızda can çekişiyordu  


    Sırp plakalı araç ile Bosna tarafına geçerken biraz tedirgin olmuştuk açıksası. Ya arabayı kundaklarsalar ya camımızı patlatırsalar diye insan bi geriliyor. Aracı tuttuğumuz airbnb evine saklamıştık  

    Sınır geçişlerinde çok oyalıyorlar. Karadağ'a girerken komple aracı boşalttırdılar üstün körü arabayı aradılar. Boş bi gerginlik yaratıyorlar ama herhangi bir sorun çıkarmıyorlar. Yeşil kart olayına dikkat edin. Bize aracın evrakları ile birlikte sormuşlardı. Birde yol virajlı ve inişli çıkışlı olduğu için en azında turbo bir araba kiralarsanız sizin için daha konforlu olacaktır. Atmosferik araba beni biraz yormuştu.





  • Gençseniz yapılacak en güzel şey gezmek ve görmek. Ben şahsen öyle yapıyorum. Gezmeyi seviyorsanız bir tane vakıfbank world card çıkarın ve seyahat harcamalarınıza gelen world puanların keyfini cıkarın

    https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/seyahat-konaklama-veya-arac-kiralama-harcamalariniza-500-tl-worldpuan-36319

  • zoltan83 kullanıcısına yanıt

    bende geçen yaz kendi arabamla turlamıştım , kotordan mostar tarafına geçerken sınıra giden yola özellikle dikkat etmenizi öneririm polisler diğer arkadaşların dediği gibi çok çakal yanınızda bozuk euro mutlaka olsun bende yoktu 50 euro vermiştim

  • Altuğ Yenigün kullanıcısına yanıt

    Bunların dandik kredi kartı USD üzerinden borçlandırıp USD ile ödeme aldığı için asla yurt dışı seyahatlerimde tercih etmiyorum...

  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

    Sizin tercihiniz nedir? Diğer kartlarda durum farklı mı?

  • İşim yüzünden ne zaman tatil yapabileceğimi bilmiyorum o yüzden son bir hafta kala biletlere bakıyorum. Aylar önceden de fiyatlara bakıyorum gerçi, bayram tarifleri 3-4 yıldır uçuk olurdu ama bu sefer abarttılar çok çok uçtu. Ben perşembe 140 dolara gidiş dönüş bilet alır cumartesi uçardım Kiev'e. Belgrad'a baktım şimdi pazardan-pazara 26bin istiyorlar. Bu nedir

  • Merhaba arkadaşlar. Haziran ayı için İtalya flixbus otobüs biletlerine kampanyalı güzel fiyatlar var. Kamilkoç sitesi üzerinden alırsanız daha da uyguna gelir. Aynı şekilde itabus da güzel indirimler yapabiliyor biletleri karşılaştırıp alın derim. Bilet alırken iniş-biniş duraklarına harita üzerinden bakıp teyit edin. aynı şehir için iki durak olabiliyor yanlışlıkla uzak olana bilet almayın.


    Biz 2 kişi Roma-Napoli panoramik koltuk seçeneği ile 218 TL ye aldık.

  • Günaydın arkadaşlar bir hafta sonra Bosna seyahatimiz olacak kısmetse, araba kiralmayı düşünüyoruz havaalanından bookingten baktığımda en uygun fiyatlı Payless diye bir firma çıkıyor, daha önce bu firmadan araç kiralayan oldu mu ya da hangi firmadan kiralamamı önerirsiniz. Ya da booking dılında site vs varsa onlarıda yazabilir misiniz.

    Yukardaki son bir kaç sayfayı incelediğimde polislere balkanlarda dikkat etmemiz gerektiğini öğrendik sağolun bunun benzeri başka tavsiyeleriniz varsa onlarıda yazabilirseniz çok memnun oluruz.

    Herkese iyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekpe_babam -- 14 Nisan 2024; 8:20:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ekpe_babam kullanıcısına yanıt
    Bende ay sonu gidicem aynı arayış bendede var havalimani uygun ama depozitolar yüksek birde yeşil kart için extra fiyat istiyorlar Instagram üzerinden bir kaç firmayla konuştum formalitesiz 40 50 Euro diyor onlarada arabaları

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hakanberber53 H kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam dwpozitolar yüksek, yeşil kart nedir onun hakkında bilgim yok :) acaba direk buradan bildiğimiz kurumsallardan (budget, europcar gibi) mı kiralasak diye düşünmüyorda değiliz ama bile bile de fazla para vermek istemiyoruz açıkçası.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.