Şimdi Ara

YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) - (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.173
Cevap
536
Favori
338.848
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kıng365 kullanıcısına yanıt

    merhaba o zamanki kurla günlüğü yaklaşık 800 lira gibi bir rakama gelmişti toyota yaris sedan kiralamıştım , thrifty firmasından. Discovercars diye bir uygulama var onun üzerinden de fiyatları kontrol edin güzel fiyatlar veriyorlar.

  • camokan kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler bu biletleri nereden alacağız

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rush10 R kullanıcısına yanıt

    https://www.yasisland.com

  • Arkadaşlar, Hotels.com sitesinden otel rezervasyonu yapanlara Avantajix para ödüyor. Bu yöntemle harcamalarınızı hesaplı hale getirebilirsiniz. İlgilenenler aşağıdaki linke göz atabilir:

    https://www.avantajix.com/tr/hotels-com
  • Yeşil pasaportu olmayan arkadaşlar schengen vizesi için red yiyen var mı. Ailecek yazın İtalya turu düşünüyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tomurcukk kullanıcısına yanıt
    Merkezde bi Airbnb yada otel tutarsanız çok rahat edersiniz . KaleMegdan tarafında merkezi bi konumda Airbnb tutmuştuk çok rahattı . Araç kiralamaya gerek yok her yer yürüme mesafesi . Nikola Tesla müzesine gidebilirsiniz . Gezilecek yerleri yakın mesafeler . Geyik eti için bi mekan vardı gidememiştim rezervasyonlu çalışıyordu orası merakımızda kaldı sadece .
    3 gün Belgrad gezip bitirip konser sonrası dönersiniz başka ülke yada şehir dolaşmaya değmez bende . İyi tatiller şimdiden

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Booking indirim kodu olan var mı acaba ? Bayram tatilinde Dublin e gidiyoruz eşimle otel ayarlıcam . %10 iade kodu tarzı indirim kuponları oluyordu Booking in şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tüm avrupa'yı gezmek için, üstelik extra tur vs. ödeme yok. Bana baya ucuz geldi. 14gece 15gün fiyat baya ucuz. Otobüs ile bile olsa ciddi anlamda fiyat cezbediyor.


    Otobüs ile Bütün Avrupa Turu | Davinci tur

  • fiat2001brava F kullanıcısına yanıt

    Buradaki şehirlerin her birinde fotoğrafınız olsun istiyorsanız bu tip turlar mantıklı ama gerçekten gezmek için hiç mantıklı değil bana göre.

  • merhaba. ilk defa yurt dışı tura çıkacağız. burada ki yerel bir tur şirketinden ağustos ayı için balkan turu satın aldık. ödemenin bir kısmını yaptık ve bize bu ödemenin makbuzu dışında başka bir belge, sözleşme vs verilmedi. süreç böyle mi oluyor yoksa başka evraklarda vermeleri mi gerekir miydi?

  • EmirhanCBN kullanıcısına yanıt

    Hocam çok teşekkür ederim. Geyik eti için mekan ismi nedir acaba bu tarz tavsiyelere açığım 3 gün yeterli sıkılmazsın diyorsanız çevre ülkelere hiç bakmayıp komple sırbistan içi gezilecek yerlere bakacağım.

  • tomurcukk kullanıcısına yanıt
    Mekanın ismini bulamadım şuan .
    TRI SESIRA diye bi mekan var geleneksel yemekler ve müzik oluyor orasını denedik çok güzeldi yemekler etler muhteşem . Diğer mekanlara göre pahalı fakat değiyor kesinlikle . Aynı sokakta köşede bi mekanda geyik eti olan mekan :)
    3 gün sıkılmazsınız ufak ufak gezip kahve kokteyl katedral müze pizza sokak yemekleri derken anca zaten

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tomurcukk kullanıcısına yanıt
  • Arkadaşlar selam,


    Kotorda denize yakın, 2 çocukla denize git gelin kolay olacağı 6 gecesi 10-20 bin bandında apart önerebilirmisiniz.. saraybosna mostar araç kiralama vs olacağı için bütçe kısıtlı..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoltan83 -- 28 Mart 2024; 16:49:49 >
  • zoltan83 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Mayıs 2023'te Balkan turu yaparken Kotor'da Dobrata kısmında bir evde kalmıştık, hemen önünde denize girmiştik ve otoparkı vardı. biz çok rahat etmiştik.

    şuan ki güncel fiyatlarını bilmiyorum ama özelden isterseniz telefonunu verebilirim.
    iyi tatiller.

    YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_z -- 29 Mart 2024; 10:27:40 >
  • fatih_z kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim, çok iyi yermiş görüştüm fakat studyo daire tarzı odaları kalmış sadece.. ön cehpe olanı benim tarihlerime uyduramadım maalesef..

  • zoltan83 kullanıcısına yanıt

    Air BNB'de çok ev var.Muo ya da Dobrota'da bulabilirsiniz.Burada evler ağırlıkta.

    Muo bir yakada Dobrota diğer yakada.İkisi de Kotor'a yakın.Otoparkı olan ve çevrede Konoba(Yerel Restorantlara verilen isim, deniz ürünleri süper) ve Market olan evleri tercih edin.Yol çok dar. bariyer yok önü deniz.

    Araba kullanırken akşam denize uçarım diye korktum hep:)

    Onun için yürüme mesafesi olan bu iki yeri tercih edin.Bir de sahibi Türk olmasın aman diyeyim.(İyi olan türk evsahiplerini tenzih ederim ama Kotor'da sayıları çok az)

  • zoltan83 kullanıcısına yanıt

    Karadağ için konuşuyorum.

    Hocam KM olarak bakmayın.Bosna'dan yol çok virajlı uzun sürer.İyi ve küçük bir araba(Yaris gibi) kiralayın.Ve en önemlisi aman polislere dikkat edin.Hız sınırı Karadağda yerleşik alanlarda 40 şehir dışı genellikle 60.Aştığın anda yakalarlar ve acaip paralarda rüşvet isterler.20 Euro'dan kapıyı açın.

    Ellerinde koni gibi bir sopa var.Köşelerde sinip hemen yakalıyorlar.

    Yola çıkarken dönüş tabelaların aman dikkat.Anayola çıkarken dönülmez tabelasını görmeyip yol boş sola gireyim derseniz enselerler .Bozuk 20-50 Euro ruhsata ilişik olsun.Zaten karşıdan gelen arabalar selektör yaparsa ileride polis tuzağı var demek o alışkanlık bize benziyor:)

    Bİr de kiraladığınız arabanın ülke geçişine uygunluğunu teyit edin.En son olarak dierksiyon solda ama kurallar ters.Sağdan hızlı solda yavaş gidiş var.İngiltere gibi:)

    Amann yaya geçidinde yol verin ve sola atlamayın öncelik solda asla frene basmazlar.Bir de kavşaklarda dönen arabaya yol verin.Vermezseniz kafa kafaya girersiniz öncelik dönende frene basmazlar asla.Selektör olayı da buradaki gibi değil biri yola çıkacak siz selektör yaparsanız aman yola çıkma uyarı değil sen geç diye algılar ..Gündüz farlar açık olsun.Asla alkollü araba kullanmayın.Kiralık araçları ve turistleri bir şekilde tanıyorlar.

    Bize kimse böyle tavsiyeler vermedi.gidince öğrendik.Sizi uyarayım dedim..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus75 -- 29 Mart 2024; 17:47:49 >




  • gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt

    Gözüm korktu valla 😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zoltan83 kullanıcısına yanıt
    Ben de korktum ama kurallara uydugunuz sürece çok birşey yapamazlar.yavas yavaş gideceğiniz yere gidin.ulke çok güzel.tarih yemekler harika ve asiri pahalı değil.Bilmeyenler deli gibi gaza basıp alkollü yola çıkıp gelişigüzel park edip arabası çekilenler başı belaya girenler..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.