Canlı Yayın
Apple yeni iPad’leri tanıtıyor - Türkçe Simultane Çeviri ile Canlı Yayın
Şimdi Ara

Yüksek lisans sonrası tecil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar birkaç sorum olacak.

    Ben 12 temmuz 2019 da Lisansdan mezun oldum. Mezun olur olmaz 2 yıl tecil ettirdim. Ve tecilim şuan e devlette 12 temmuz 2021 de bitiyor gözüküyor. Fakat ben şuanda uzaktan eğitim tezsiz bir yüksek lisansa kayıt oldum.

    Sorularım şunlar:

    1) Yeni kayıt olduğum bu yüksek lisans sayesinde 1,5 sene tecil oluyor diye biliyorum. Bu doğrumu yani tecilim uzar değil mi ? Ve uzuyorsa bunun için bir şey yapmama gerek var mı sisteme direk düşer mi ?


    2)İnternette araştırırken birkaç yerde gördüm. Ben bu yüksek lisansımdan mezun olduktan sonra da 1 yıl daha tecil hakkım oluyor mu acaba ? Yani sonuçta lisandan mezun olunca 2 sene tecil kullanmıştım yine de yüksek lisansım sayesinde 1,5 yıl tecil olduktan sonra yüksek lisans bitince 1 yıl daha tecil ettirebiliyor muyum ?




  • Kesin kayıt tarihinizden itibaren 1.5 yıl teciliniz yapılacak. Birkaç ay sürebilir. Yüksek Lisans tecil işini öğrenci işleri / bürosu halleder. Gerekli bilgiyi bağlı olduğunuz enstitü öğrenci işlerinden / bürosundan öğrenebilirsiniz.

    Yüksek lisansı bitirdikten sonra 1 yıl tecil hakkınız olacak, aynı lisanstan sonraki 2 yıl tecil gibi mezuniyetiniz edevlete düşünce askerlik erteleme başvurusu üzerinden yapabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt

    Tamamdır çok teşekkür ederim :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.