Şimdi Ara

Youtube dan para nasıl kazanılır(ANAKONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
11
Favori
67.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR biliyorum konuyla hic alakası yok ama dailymotion dan anlayan biri varmı aranızda bazı sorunlar yasıyorum ve çözüm bulamıyorum bir kac tane konu açtım 3 4 gün oldu kimse bir şey yazmadı bi yardımcı olursanız sevinirim ((Teşekkürler))

    http://forum.donanimhaber.com/m_107442237/f_//tm.htm#107442237



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanbyk58 -- 5 Temmuz 2015; 7:19:47 >
  • Sadece reklamlardanmi para kazaniliyor bende suan tahmini kazanclarda sadece reklamdan gelen kisim gözüküyor oda cok az

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para kazanma seçeneği kapalı olsa telif baskısı çok olur mu. Yada fark eder mi acaba.
  • Beyler yeni kanal açtım bu işlere giriştim ets 2 üzerine (oyunn) video çekiyorum goruntulenme sayım çok az günlük 53 bunun az olmasından mi kaynaklanır bilmem arkadaşlar para kazanamiuyorum adsense de videolarıma 5-10 görüntülenme geliyor ama gözükmüyor adsense de tiklama dediği sey neyden ibaret ? Ben adsense hesabimi onayladim ama kredi kartı fln ayarlamadim bunları nerden ayarlicam ? (Adsense hesabim daha 1 günlük)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok önceden açtığım ve uzun süredir girmediğim sayfam telif hakkı uyarısı almış ve hesap iyi durumda gözükmüyor . Youtube para kazanma özelliği için uygun değil diyor ancak izlenme oranları son 28 günde 42.238 izlenme var toplamda da 4 milyona yakın. uyarı veren videoları kaldırırsam hesap tekrar iyi duruma geçer mi lütfen bilgisi olan biri yazsın
  • Merhaba arkadaslar youtubedan para kazanmak icin oyunu kurallarına göre oynasanız kazanmanız zor degil. 2 önemli madde var bu iş için. 1. si emek 2. si sürdürülebilirlik. Emek verip bunu da yılmadan sürdürebilirseniz insallah güzel sonuclar alırsınız. Blogumda Youtube'dan Nasıl Para Kazanılmaz ? yazısını yazdım.
  • 18 yaşından küçüğüm ve işe girişmeyi istiyorum bir çok kez denedim en sonunda dedimki, ''Ya abi zaten 18 yaşından küçük olduğum için Adsense falan açamam açsam bile parayı çekemem ne yapıcağım ben?'' ne yapıcağım arkadaşlar?.Şimdi bir Adsense açıp kendimi 18 yaşında göstersem ve orada para birikse sonra kart bilgisi girerek paramı çekebilirmiyim böyle bir şey olabilirmi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kar98-k -- 28 Aralık 2015; 17:41:04 >
  • Bilgi Koruma Merkezi Hacker Yetiştiriyor

    Ayrıntılı Bilgi : bilgikoruma.net/online-beyaz-sapkali-hacker-ceh-egitimi/
  • deneyecem bakalım nasıl olacak
  • BENİMDE KANALIM VAR TIK ALIYOR AMA MERAK ETTİОİM Bİ KONU VAR VİDEOYA KOYDUОUMUZ EK AÇIKLAMALARI KAPATINCAMI YOKSA ÜSTÜNE TIKLAYINCA MI PARA KAZANIYORUZ.
  • ya arkadaşlar bu para nasıl kazanılışyor bu konu hakkında uzun uzun videolar var ama herkes para kazanırmı benim bu konuda izlediğim vidolaara hep paylaşılan vide olar kendimiz çeksek video para vermezmi yani bu işin mantığı nedir ??
  • ya tam bilen yokmu ?
  • up
  • quote:

    Orijinalden alıntı: perugia

    Öncelikle, Çok faydalı bir yazı olmuş, konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Ben de adsense hesabı açtım yalnız anlamadığım meseleler var, ekstra konu açmak yerine burdan sormak istedim. Adsense hesabım blogum ve youtube hesabıma bağlı. Youtube videolarımın bazılarında reklam yayınlanıyor, görebiliyorum. Yalnız bloguma koyduğum reklam alanı boş görünüyor. Hesabım şu an aktif mi bilemiyorum? Aşağıda hesabımla ilgili ekran çıktıları aldım. Bunları yorumlayabilir misiniz?

     Youtube dan para nasıl kazanılır(ANAKONU) Youtube dan para nasıl kazanılır(ANAKONU) Youtube dan para nasıl kazanılır(ANAKONU) Youtube dan para nasıl kazanılır(ANAKONU)


    hocam o son fotoğrafta 27 mayıs 2015 tarihinde 15 görüntülenme ve 29 gösterim sayısıyla nasıl para kazanabildin? bu kadar az izlenemeye nomal mi?




  • güzel konu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nickimi ye beni yeme

    hocam o son fotoğrafta 27 mayıs 2015 tarihinde 15 görüntülenme ve 29 gösterim sayısıyla nasıl para kazanabildin? bu kadar az izlenemeye nomal mi?


    Valla ben para mara kazanamadım hocam, ben de bilmiyom nasıl oldu ama elime bi şey geçmedi yani, bıraktım zaten bu adsense i de, amma uğraştırıyorlar adamı ne yapsak beceremiyoz, ben de bıraktım gitti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perugia -- 11 Şubat 2016; 8:54:45 >
  • Orada kazanılan mebla sağ tarafta yazan 0,46 lira :) Yanlış şeye bakıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açanın hesabı bloke olmuş çok video yüklemenin sorunuda bu google telif hakkı konusunda çok katı kanalı kapatıyor telif sorunu olan videoları silerseniz 5 ay sonra hesap açılıyor.
    Adsense hesabı ve youtube hesabı aynı olmamalı yoksa kanal kapandığında adsensede kapanır can yakar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 100000 abone si olan biri nekadar kazanır
  • Arkadaşlar PS4 ten bir oyun videosu yayını yaptım, kanalıma kaydetti ama dünya genelinde engellendi yazıyor. Telif içeriğinde belirli bir dk. aralığını göstermiş. Ama aynı oyunun kaydını yapan ve o bölümü olduğu şekilde yayınlayan yüzlerce kullanıcı var ve hepsinde reklam açık. Bu neden olabilir?

     Youtube dan para nasıl kazanılır(ANAKONU)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.