Şimdi Ara

Youtube dan para nasıl kazanılır(ANAKONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
11
Favori
67.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler uzun arastırmalarım sonucunda 3 gün önce youtubedan nnasıl para kazanacagımmı ögredim ve yükledigim videolara ufaktan izlenmeye başladı eger merak eden varsa bu konu ana konu olsun kimse bu özelliği söylemek istemiyor ama be bildigim herseyi anlatacagım


    Evet beyler Başlıyorum artık

    Youtube ile Sabit kazanc,Yuksek gelir Mumkunmudur
    Evet youtube ile bana gore yuksek kazanc dahil aylik sabit gelir elde etmek mumkundur.Diger internet ortamindaki kazanc sistemlerine gore en kolay kazanc ve yuksek kazanc imkani gayet mumkun ve en kolayidir.Tabiki her iste oldugu gibi bu istede belirli bir calisma duzeni,emek ilgi ve alaka mutlaka olmalidir ve bunlar surekli olarak devam etmelidir.Belli gunlerde calisma yapip belli gunlerde calismama yapmamak bu kazancinizda degisikliklere az yada cok kazanma gibi asagi yukari grafikler cizmenize neden olabilir.Bu yuzden bu iste ilgi onem ve gosterecginiz calisma duzeni cok onemlidir.Bu sistemi olusturabilmek bu duzeni saglayabilmek icin cok sabirli ve duzgun bir calisma sistemini kendinize gore oturtmali ve ayarlamalisiniz..
    Youtube ile nasıl para kazanılır.
    Siz yutuba bir video yüklersiniz o videoda reklam cıkar o videoyu izleyen kiş reklama tıklarsa belli miktarda para kazanırsınız (bu reklam tıklama basına 3 kurusta olabilir 1 lirada sectiğiniz katogoriye göre degişir) Eger TBM(Tık başına maliyet) yüksek olsun istiyorsanız yutubda olmayan özgün videolar atmalısınız yutubda olan videoyu atarsanız maksimum 5-10 kurus kazanırsınız ama yutubda olmayan bir teknoloji videosu atarsaınz 1-2 lira bile kazanabilirisiiz.Mesela örnek veriyorum komik hayvanlar diye video atarsanız cok fazla para kazanamasıınız ama bi ps 4 inceleme videosu atarsanız kazanacagınız miktar kat kat fazladır.

    Eger 1 kanalınızdan 3 adet telif yerseniz kanalınız kapatılır ve para kazanamasıınnız.
    Telif yememek için özgü video atmanız şart.


    Az Video Yuklemekmi kazandirir ? Cok Video Yuklemek Mi ?

    Arkadaslar,bu soru icin benim cevabim su olacakdir.Cok video her zaman kazandirir.Tabi bu demek degildirki,az video yukleyen kazanamaz.Tabiki duzgun,kaliteli ve etkili yapilacak calisma ve sistemle gunlu katacaginiz 1 video,baska kanala attiginiz 500 videodan iyi kazandirabilir.Ama bunu herkes basaramaz.Cok iyi beyin firtinasi yapmak ve bazi puf noktalari iyi bilmek lazim.Benim mantigima gore,surumden kazanmak gecerlidir her zaman.
    Cok video atmak'dan kastim,bir kanala gunluk 500-1.000 video atmak da degil tabi.Bu zararlimidir hayir.Etkilimidir peki etkiside vardir zararida.Bu tamamen atmis oldugunuz videolara baglidir.Yani bu az cok video atma olayinda her ikiside kisinin calisma yaptigi mantiga sisteme ve kendi becerisine kalmistir.Her iki yontemde ise yarar.

    1-2 Kanallami Daha cok kazaniriz, Daha cok kanallami ?
    Ben bu konuda her zaman bir kisinin internetde gecirdigi vakti goz onune alarak ilgilenebilecegi kanal sayisina gore calisma yapmasindan yanayim.
    Cok kanal ile calismak her zaman icin acantajdir ve etkili ve hizli kazanc,sabit kazanc icin bence onemlidir.Tabiki 1-2 kanal ilede sabit duzenli etkili kazanclar saglanabilir ki sagalaniyorda.Ancak her bu isle ugrasan kisinin kapasitesi,calisma mantigi ayni olmadigi icin bu isi kavrayamadigi yada cozemedigi icin cok kanalla bu kazanci saglayabilir.

    Sahsen ben yukardada belirttigim gibi bu isin guncel,hit cekebeilecek kapasitesi yuksek kategorilerinde surumden kazanmak mantigi ile 200 e yakin kanalla calismakdayim.Gayetde kazanci ve getirisi iyi.Tabi bu kanallar icin vaktimde zamanimda gerekli altyapim ve bu is icin bana calisan arkadaslarimda var.

    Herkes kendi zaman ve durumuna gore bir sekilde bu ise yonelebilir.


    Turkce'mi Calisma yapmali,Yoksa Yabanci Dildemi ?
    Turkce kanallarda izlenim almak cok kolay,ve iyi izlenimler alinabiliyor,ancak reklam donusu ve getirisi cok cok az yabanci ulkelere bakarak.Tabi su an icin Turkiye bu iste yeni ve tabiki gelisecekdir reklam zenginligi ve rekabeti acisindan ama bence su an icin her ne kadar kazandirsada yabanci kadar kazanc saglatmiyor diyebilirim.Bu benim sahsi gorusumdur.

    Benim tavsiyem Turkce calisma yapabilirsiniz iyide olur ilerisi icin bi altyapi hazirlamak gibi iyide olur ancak yabanci calismanizi tavsiye ederim.

    Videolarımın izlenme sayısını nasıl arttırırım?

    Arkadaslar ülkemizde bir sürü abazan oldugunu varsayarsak benim uyguladıgım ve cogu youtuberin uyguladıgı sistemi anlatayım.
    Şimdi ilk başta bir kız profili acıyoruz faceden 4-5 durum güncellemesi gercek 20-30 resim yer bildirimi falan derken arkadas sayımız cogalıyor 5,000 arkadas yapıyoruz sonra bir video yüklüyoruz youtube a bunu profilimizde paylasıyoruz hahahah çook komik xd xd karnım agrıdı gülmekten zaaaa :D :D yazıyroz zaten n5000 abazanın yarısı izlese yeter :)
    birde sosyal imleme siteleri varmıs ama onlara ben pek gerek duymuyorum daha dogrusu bilmiyorum bilsem onada el atarım ama simdilik bana yetiyor bu izlenmeler.

    Youtube'da Tek kategorimi Calisilmali ? Karisik Turlerdemi Calisilmali ?

    Bu onemli bir konu arkadaslar.Bana gore de en onemli konulardan birisi.Ben youtube'da tek kategori uzerine bir kanal ile calisma yapilmasi taraftarindayim.Bu kategori komedi olabilir,eglence olabilir muzik spor yada ekonomi yada her turlu kategoride turde tek bir kanal uzerine yogunlasilmasindan yanayim.

    Peki neden tek kategori ?

    Simdi arkadaslar bir kanal actiniz ve bu kanalinizda Sadece Haber paylastiginizi dusunun.Bu kanala gelecek Aboneler sizin kanalinizdaki haber videosunu yada haberlerin videosunu izledigi icin kanalinizin bir haber agirlikli kanal oldugunu bildigi icin kanaliniza abone olmustur.Bu kisinin hedefi abone olmakdaki amaci haberleri takip etmekdir kanalinizdan.Ve iste bu tur abone kalici saglam ve takipci abonedir ve kanaliniza her zaman her attiginiz videoda illaki izleyen yada takip eden abonedir.Tek tur kanallarda gelen aboneler gercekden en faydali kazanc ve surekli izlenim alabilme adina cok onemlidir.

    Ayrica tek tur kanallarda cikan reklam turlerini daha iyi gorebilir,kazanclarini tbm oranlarini daha iyi takip edebilir ve aklinizda her kategorinin yaklasik kazancini vs ortaya cikarabilirsiniz.Buna gorede kendinize bir yone ve calisma uygulayabilirsiniz.

    Diyelimki karisik videolar attiginiz bir kanal olusturdunuz.
    Tabiki izlenimler aboneler alabilirsiniz,kazanc saglayabilirsiniz ancak bu normal te ktur seklinde yogunlasmis kanallardan daha az izlenim kazanc saglatacakdir ve tbm oranlariniz dengesiz olacakdir.Bunu su sekilde orneklemek istiyorum.

    Karisik bir kanalinizda,1 adet teknoloji videonuz var var ve izlenim aldiginizda tik aldiginizda o videonuzdan tbm oraniniz 1 dolar olsun.Ancak ayni kanalinizda komik yada haber videosu var ve o videodan tik aldiginizda tbm niz 0.03 olsun.iste bu dengesizlik kanalinizin tbm oranlarini asagiya cekmekdedir ve kazanclarda dusuk meblaglar ortaya cikmakdadir.
    Ayrica karisik yukleme yaptiginiz kanallarda bir komik video icin gelen abone,komik videolara ilgi duyan bir abone,o kanaliniza yeni attiginiz bir haber teknoloji yada farkli turden bir videoya ilgi duymayacgi icin bu abone size pasif kazandirmayan yada izlenim saglatmayan bir abone konuma gececekdir.

    Bu tek tur ve kazanc hakkinda daha cok derin konular ve anlatimlar yapabilirim ancak cok cok uzatmak istemiyorum bazi seyleri artik sizin bunu kafanizda dusunerek genis olarak bir yon vermenizi ele almanizi rica ediyorum.

    Abone Sayisi onemlimidir ?

    En onemli seylerden birisde abonedir arkadaslar.Kanalinizdaki abone sayiniz video izlenimlerinizden tutun kazanciniza kadar heryese etki etmekdedir.Etkili kazanc saglatan ve izlenim saglatan abone turunu bir onceki (ustde) anlatmistim bu yuzden detaya girmeden basit bir ornekle sizi bunu anlatacagim.

    1 Kanalim var,tek tur ve sadece o ture odaklanmis kanalim.Bu tur takipcilerinin geldigide baya bi yuksek kapasitede abone sayim var.O kanalima attigim her videom direk 301 limitine takilir 10 dk icinde.Buda nedendir,o kanaldaki tek ture yogunlasmam ve abone olanlarin o ture duyduklari ilgiden dolayi kanali guncel tutarak videolarimin aninda yuksek izlenim almasina ve tabiki kazanc getirmesine sebeb olmakdadir.Gerisini siz dusunup ona gore kendinize yon verebilirsiniz bu konuda.

    Video Basliklari,Etiketler Ve Aciklamalar Nasil olmali ?

    Video basliklarinizi olabildigince kisa ve net anlasilabilir sekilde,videonuzu en iyi sekilde anlatabilecek sekilde yapin.

    Aciklamalarda ,videonuz icin kisa da olsa aciklama girin tavsiye ediyorum.Ayrica aciklama bolumune Etiket tarzinda 3-4 kelimelik alt alta etiket girer gibi video basliginiz ve iceri ile ilgili kelimeler giriniz bu cok faydalidir.

    Etiketlere de yine videonuz ile ilgili etiketler girin.Ancak burdada size onerim su olacak.Normal kanal ayarlarinizda belli basli surekli ilgi alani olan kanalinizin varsayilanlar bolumune bazi etiketleri girin.Ancak her attiginiz videonun konusu farkli oldugu icin video eklediginizde yine o konu ile ilgili etiketler girmelisiniz.Ve bu etiketleri tek kelimelik degil,2-3 kelimelik etiket olarak girin bunlar arama sonuclari icin cok etkili olmakdadir.
    Bir ornek vermek gerekirse basit bir video eklemek icin soyle size ornekleyebilirim..

    Video Basligimiz su olsun : Canakkale Savasi Bilinmeyenler ?

    Video Aciklamamiz : Canakkale savasi hakkinda bilinmeyen gercekleri bu videomuzda izleyebilirsiniz.
    Canakkale savasi sirlari
    canakkale savasi bilinmeyen gercekler
    Canakkale savasi izle
    Canakkale savasi ve Sonculari
    Canakkale savasi Full video
    Canakkale savasi gercek goruntuler
    Etiket bolumu :
    Canakkale savasi,canakkale anlatimlar,canakkale sirlari,canakkale gercekleri,canakkale savasi gizli bilgiler,canakkale savasi gercek goruntuler,canakkale savasi ve aci gercekler,1915 canakkale savasi,kurtulus savasi gercekleri

    iste bu sekilde konu basligi aciklama kismi ve etiket duzenini saglarsaniz bu cok etkili olacakdir sizin icin.Umarim fayudali bir bilgi olmustur bu sizler icin.

    Evet arkadaslar belki biraz uzun oldu ancak bu ise girmeden once yukarda yazilan seyleri kendinize gore dusunup ayarlayip bir duzene sokarak bir on bilgi niteliginde yazmak istedim.Simdi size kazanc konusunda bazi bilgileri yazmak istiyorum.Umarim bu bilgiler dahilinde herkes bu isten az yada cok ugrastigi vakit harcadigi kadar emeginin karsiligini alir.

    ARKADAŞLAR BU İŞTE EN BÜYÜK OLAY SABIR HERSEY SABIRDA BİTİYOR ŞİMDİ BURAYA KOYACAGIM EKRAN KAYDI SANIRIM HERSEYİ ACIKLIYOR
    BEN BU İŞE Kasım 22 de başladım kasım ayı boyunca günlük 2-3 lira kazanıyordum ama artık işi otomatige bagladım günlük 2- saat bile ugrasmıyorum minumum 10 lira geliri var bunlarda ssleri belki size ilham verir


    Bu kasım ayı kazancı
     Youtube dan para nasıl kazanılır(ANAKONU)


    Buda Aralık ayı kazancı.
     Youtube dan para nasıl kazanılır(ANAKONU)


    Sormak istediginiz sorular olursa yine yazarsınız konu altına ben yarın devam edecegim artık uykum geldi.

    Bu gunluk Son olarak şöyle bir video koyalım devem ederiz yarın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliKocBey -- 24 Aralık 2013; 3:57:21 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arresst

    Beyler uzun arastırmalarım sonucunda 3 gün önce youtubedan nnasıl para kazanacagımmı ögredim ve yükledigim videolara ufaktan izlenmeye başladı eger merak eden varsa bu konu ana konu olsun kimse bu özelliği söylemek istemiyor ama be bildigim herseyi anlatacagım

    aga şu adsense ve banka işini nasıl yaptın ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Pm atarsan sana bir kaç sorum olacak sana pm atamıyorum
  • Hadi katılım olmadı, anlatmadın diyelim. Bu konu burada 3 sene dursa, bu 3 sene içerisinde bu konuyu araştıran en az 100 kişi bu konuyu görse, bu senin için yeterli olursa da, yazmaya başlayabilirsin. Zevkle okuruz.
  • 18 yaş sınırı yok deme bu işte ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sony Black

    18 yaş sınırı yok deme bu işte ?

    bilgim yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arresst


    quote:

    Orijinalden alıntı: Sony Black

    18 yaş sınırı yok deme bu işte ?

    bilgim yok

    Para bize banka hesabından veya kredi kartından gelmez mi ? 18 yaşından küçükler ön ödemeli kartı kaydettirebilirlerdir herhalde ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Melanozom

    quote:

    Orijinalden alıntı: Arresst


    quote:

    Orijinalden alıntı: Sony Black

    18 yaş sınırı yok deme bu işte ?

    bilgim yok

    Para bize banka hesabından veya kredi kartından gelmez mi ? 18 yaşından küçükler ön ödemeli kartı kaydettirebilirlerdir herhalde ?

    sadece banka hesabına havale yöntemi var




  • biraz alakasız olacak ama sorayım.ben ytpara ya üye olmak istiyorum ama ücretsiz maili sistem direkt reddediyormuş.kendi web sitem yok domain uzantılı maili nasıl bulabilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: söylenecek şeyler

    biraz alakasız olacak ama sorayım.ben ytpara ya üye olmak istiyorum ama ücretsiz maili sistem direkt reddediyormuş.kendi web sitem yok domain uzantılı maili nasıl bulabilirim?

    bilmiyorum hocam o siteye üye değilim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: söylenecek şeyler

    biraz alakasız olacak ama sorayım.ben ytpara ya üye olmak istiyorum ama ücretsiz maili sistem direkt reddediyormuş.kendi web sitem yok domain uzantılı maili nasıl bulabilirim?

    Turkcellden e mail al cüzi bir miktar karşılığında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo -- 2 Ocak 2014; 0:52:40 >
  • Dostum öncelikle emeğine sağlık yazını keyifle okudum. Bir sorum olacak benim youtube kanalımdaki kazançla google adsanse hesabında görünen kazanç farklı. bunun nedeni ne olabilir? Adsanse hesabıma girip ürünlere tıkladığımda senden farklı bir ekran geliyor.


    bu adsanse hesabım:
     Youtube dan para nasıl kazanılır(ANAKONU)


    bu tahmini kazançlar:
     Youtube dan para nasıl kazanılır(ANAKONU)


    bu da reklam performansım:
     Youtube dan para nasıl kazanılır(ANAKONU)


    bu fark neden oluşabilir? önerin var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_sempatx -- 2 Ocak 2014; 3:54:58 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_sempatx

    Dostum öncelikle emeğine sağlık yazını keyifle okudum. Bir sorum olacak benim youtube kanalımdaki kazançla google adsanse hesabında görünen kazanç farklı. bunun nedeni ne olabilir? Adsanse hesabıma girip ürünlere tıkladığımda senden farklı bir ekran geliyor.


    bu adsanse hesabım:
     Youtube dan para nasıl kazanılır(ANAKONU)


    bu tahmini kazançlar:
     Youtube dan para nasıl kazanılır(ANAKONU)


    bu da reklam performansım:
     Youtube dan para nasıl kazanılır(ANAKONU)


    bu fark neden oluşabilir? önerin var mı?

    yanlıs yerden bakıyorsun.

    ÜRÜNLER>İÇERİK BARINDIRICILAR İÇİN ADSENSE(alt trafta mavi bir yazı)>TARİH(sag üst yukarda oradan tüm zamanlar de ya da istediğin tarih aralıgını secebilirsin.)

    he bide youtubede biraz geriden gelir izlenim ve kazançlar...gün gün eşit olmayabilir...




  • @by_sempatx hocam alicosgun adlı üye nasıl yapacagını söylemiş zaten ama senin asıl sorunun

    sayfa tıklanma oranı
    11000 gösterime 118 tıklama cok az geldi bana onun en az 250-300 arası olması gerekiyor
    ya videoların cok kısa yada katogori komedi
    bence biraz degişikliğe git o izlenmeye o kazanıdgın para cok az
  • alicosgun ve Arresst ikinize de çok teşekkürler arkadaşlar. ayrıca uyarını dikkate alacağım dostum sağol.
  • Youtube oyun kanallarını hüsrana uğrattı :(

    Normalde aylık 150$ geliyordu. Şimdi 50$ a zor çıktı.

    Ben hiçbiryere bakmadım partner oldum kazanmaya başladım. Vay canına 1 sene olmuş partner olalı şaka maka
  • Merhaba,

    Dün Youtube başvurum onaylandı fakat ülkenizde bu uygulama geçerli değil hatası alıyorum. Ne yapabilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hkapan

    Merhaba,

    Dün Youtube başvurum onaylandı fakat ülkenizde bu uygulama geçerli değil hatası alıyorum. Ne yapabilirim?

    hesabının konumunu amerika yapman lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Tolga

    quote:

    Orijinalden alıntı: hkapan

    Merhaba,

    Dün Youtube başvurum onaylandı fakat ülkenizde bu uygulama geçerli değil hatası alıyorum. Ne yapabilirim?

    hesabının konumunu amerika yapman lazım

    onu hallettim, artık usd işareti çıkıyor videolarda. peki klip yüklediğim zaman, onların başında "?" çıkıyor. bunlardan gelir elde edemiyor muyum?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hkapan

    quote:

    Orijinalden alıntı: .Tolga

    quote:

    Orijinalden alıntı: hkapan

    Merhaba,

    Dün Youtube başvurum onaylandı fakat ülkenizde bu uygulama geçerli değil hatası alıyorum. Ne yapabilirim?

    hesabının konumunu amerika yapman lazım

    onu hallettim, artık usd işareti çıkıyor videolarda. peki klip yüklediğim zaman, onların başında "?" çıkıyor. bunlardan gelir elde edemiyor muyum?

    onlar telif hakkı istediği için çıkıyor malesef edemiyorsun.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.