Şimdi Ara

Yoklama İşlemlerinin Zamanında Tamamlanmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    31/12/2023 tarihinde artık tecilim bitmiş olacak. Ben de Kasım sonu gibi yoklama işlemlerine başladım. Aile hekimliği -> Hastaneye sevk işlemlerini yaptım.

    Doktor raporlarımı gördü ve muaftır verdi ancak heyetten bu raporlar özel hastaneden olduğu için devlette tetkiklerin tekrarlanmasını istedi. Prosedür buysa yaparım tabii dedim ve gerekli işlemleri gerçekleştirdim.

    Hastanede eğer askerseniz çok kalabalık bile olsa öncelik veriliyor o yüzden 1 2 hafta içinde tetkiklerimi yaptırdım. Ancak bunların laboratuvar sonuçları 2 ayı bulabilir dendi.

    Ama benim bu yoklama işlemini e-devletten kontrol ettiğimde 31 Aralığa kadar tamamlamam gerektiği yazıyor ancak ben şu anda sonuçların çıkmasını ve heyete sunup değerlendirmesini bekliyorum.

    Bunun gibi bir durum ile daha önce karşılaşan oldu mu? Bu gibi durumda 31 Aralık'a kadar tamamlanmadığı taktirde yoklama kaçağı olacaktır diye düşünüyorum. Bunu kaçak olmamak adına şubeden düzelttirme gibi işlem daha önce yaptıran oldu mu?


    Şubeye gidip kendimde konuşacağım, aldığım bilgileri de burada paylaşır benzer sorun yaşayan olursa rehber olmasını sağlarım.








  • Hocam eğer bu durumla ilgili bir gelişme söz konusuysa bilgi verirseniz sevinirim. Benimde 31.12.2023 son ben hiç bir işlem yapmadım  . Tecil bozulduktan sonra direk yoklama kaçağımı oluyoruz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blueblackman -- 26 Aralık 2023; 10:53:45 >
  • Merhaba ben de aynı durumdayım, E-Devlet'ten başvuruyu yaptım ama muayene olamadım daha, siz bir cevap bulabildiniz mi
  • Benzeri bir durum ile ilgili şöyle bir konu açtım


    https://forum.donanimhaber.com/askerlik-yoklama-islemleri-ve-hastaneye-sevk-ile-ilgili-tum-bilgiler--157744721

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.