Şimdi Ara

Yine Türknet yine sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 ocakta başvurumu yaptım. Bugün 25. Gün ve halâ boş olmaması sebebiyle aktivasyonum gerçekleşmedi. Hem müşteri hizmetleri hemde türknet dh destek ekibi aciliyetin ekibe bildirildiğini iletip en yakın zamanda aranılıp bilgi verileceğiniz söylediler. Ve halâ arayan yok. Hergün bilgi almak için arayan ben oldum. İşin ilginç tarafı türknetten boş port yok cevabı almama rağmen 11 ocak günü telefonla turktelekomun 2 aylïk 16mbps'a kadar olan yalın internet paketine başvurdum aynı gün aranılıp 13 ocak cumartesiye kurulum için randevu verildi. Başvurduktan bir gün sonra 12'sinde turkneti arayarak sizden günlerdir boş port olmadığı için internet hizmeti alamıyorum dün türktelekoma başvurdum 13'üne kurulum için randevu verildi bu nasıl olabiliyor diye durumu aktardım. Müşteri temsilcisi kaydınızı aldım teknik ekibe boş port olmadığı için hizmet veremediğimizi ve sizinde türktelekoma başvurup kurulum randevusunun tarafınıza verildiğini belirten bir kayıt aldığını mevcutta adresinize turknet için basvuru yapıldığını bizdeki hizmetinizi iptal etmediğiniz sürede başka iss'dan kesinlikle hizmet alamayacağımı vs vs. aktardı. 13 ocak cumartesi sabahı türktelekom ekibi gelip kurulumu yaptı ve internet hizmetimi onlardan alabiliyorum. Aynı gün türkneti arayıp türktelekom dan gelindiğini boş port yok diye turknetten hizmet alamıyorken türktelekomun kurulumu yaptığını onlardan internet aldığımı belirttim. Her zamanki gibi durum ekibe aktarıyorum vs.vs. kayıt açıyorum bizdeki hizmetinizi iptal etmeden başka issden intenet alamazsınız. sizi yakın zamanda arayacklar diye iletildi. Yine her zamanki gibi arayan kimse yok. Bugün iptal başvurumu yapmak için aradım halâ size boş port olmadığı için hizmet veremiyoruz başka iss'ye geçmek istesenizde port olmadığı için internetiniz bağlanmayacak denildi. Söyleyecek birşey yok konuyu yorumunuza bıramıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhaba, öncelikle hizmetinizin başında yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu belirtmek isterim. Santral dolaplarındaki portlar İSS'lere göre farklılık göstememektedir. Eğer boş port bizde gözükmüyorsa diğer İSS'lerde de gözükmez o işte bir yanlışlık olabilir.

    Örnek vererek anlatmak isterim;

    adresinizdeki santral dolabında 50 girişlik port olduğunu düşünürsek, siz 51. kişisiniz. O yüzden size port yok bilgisi bu sebeple verilmektedir. 50 kişi arasından iptal eden kullanıcı yerine sırada port bekleyen kullanıcılara tanımlanmaktadır.

    Siz bana hizmetinizi kontrol edip tarafınıza yardımcı olabilmem için bir GSM numarası ve ya müşteri numarası PM üzerinden iletim. Yardımcı olmaya çalışacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Size daha önce iki kez pm yolu ile ulaştım bana çözüm sunamadınız. Evimde türktelekom internet kurulumu yaptı internet kullanıyorum diyorum boş port bizde gözükmüyorsa başka issden hizmet alamazsınız vsvs. Kopyala yapıştır cevaplar veriyorsunuz. Yine bir çözüm sunacağınıza inanmadığım için bugün iptal dilekçemi faksladım. Bir daha türknet asla ve asla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.