Şimdi Ara

Yine dünyaya rezil oluyoruz redditde dalga geçiliyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
13.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Google'ın sırrı 666 imiş ha. Hareketli parçalar vardı doğrusu. :D


  • Beyaz TV bin geri zekaliliklarini savunacak değilim de reddit liler önce dünya düzdür malliklarinin ustunu ortsun sonra başkasıyla dalga geçsinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız kimse dalga falan geçmemiş, eğlenip gülüyorlar. Kötüleyen dalga geçen bütün yorumlar Türklerin. Kendi kendimizi aşağılıyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpesifikBrush -- 10 Nisan 2021; 23:46:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bırak olalım

  • Bu 666 konusu hakkında bişey demeyeceğim fakat genel olarak her forumda bizdeki kuralların ve uygulanma yöntemlerinin tuhaflığıyla dalga geçiliyor.

    Ne zaman bilimsel de olsa bir soru sorduğumda (reddit ve rocketr**** diye bir forum) hep kurallar makara konusu oluyor ve yardım edilmiyor.

    Genel olarak haklı oldukları için de o konu orada kalıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilim kurulu önlemler alın diye bağırırken bu akıllıların kanalındaki programda coronadan önceki senelerde daha çok ölüm olduğunu, maskelerin insanları öldürdüğünü tartışıyorlar😂 Ben de anlamış değilim gerçekten nasıl yayın izni verdiklerini.
  • Translasyon kullanıcısına yanıt

    Ulan kılçık onu 2018 de açmışım o konuyu ben. Gözüne gözlük al önce. O konuyu açtıktan 6 ay sonra Avrupa da iş buldum resmi şekilde gittim çalıştım. Ayrıca ben orada Türklüğume lafmi etmişim? Aslanlar gibi kendim mücadele ettim kendim gittim, ben kimseye yurt dışına gittiği için yada gitmek istediği için asagilamadim. Adam ben neden Türk doğdum diyor bende cevabıni verdim, ona ve onu like liyan tüm çıkıntılar a. Bir zamanlar bende çok isterdim gitmeyi oralarda YouTube deki videoları izler ozenirdim ama gittikten sonra olayın başka olduğunu anladım, kimseye de gittiği için hakaret etmedim tutarsızlık nerede lan? Göster bakalım bı tutarsızlık. 12 icra dosyam var lise terkim İngiltere de dahil tüm Avrupa da 3 yıl çalıştım cesaretiniz varsa yüreğiniz varsa gidin hepiniz ünv okuyorsunuz yada.bitirmissiniz ben lise terk halimle gidiyorsan sen gidemiyorsan geç aynaya bı bak derim ( bu lafım sadece sana değil senin gibi tüm.kilciklara) cahilsiniz siz cocuksunuz neyin ne olduğunu hiçbir şekilde bilmiyorsunuz. Bu arada şuan guneyafrika johannesburg' da çalışıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Reddit kimmiş.Gerizekalı kaynıyor oralar

  • oMeR24 kullanıcısına yanıt

    tamam kılçık

  • Beni blok listesine almış kılçık. Anten ne olucak, İngiltere de yaşıyorsan zaten sen sahtekar in tekisin bu mesajından belli ne olduğun. Bide ben ağlamadım sana hakaret ettim sende karı gibi blok ladin kimmiş ağlayan anten?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu bir turk acmistir. Yada kürt falan. Beyaz tv yi kim izlesin bea :D

    2. Olarak reddit asosyal irkci insan dolu bir forum. Rezil durumda hepsi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kml_77 K kullanıcısına yanıt
    Bilader birşey sorabilirmiyim ? Sizi sayıyla mı gönderiyorlar altına yazdım bu mesaj bir kuyuya taş atmaktan ibarettir testtir kale almayın diye ? Niye herkes kale alıyor ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • neden hep mağdur edebiyatı yapılıyo anlamış değilim, komik işte dostum komik ha türk ha başka milletten ırk ne farkeder gül geç kimsenin rezil olduğu falan yok.

  • __Conqueror_ kullanıcısına yanıt
    O değilde bundan 4 ay önce konuyu okumuşum ve anlayamamışım. Şimdi anlıyorum 4 ayda beynim ilerlemiş .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.