Şimdi Ara

Yerli otomobilin marka ismi belli oldu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
0
Favori
11.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Korkut olsun ismi. Almanya hem korksun hem kiskansin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlamayanlara ... kimse karşı değil 25 yıldır tek başına bir iktidar var sadece çöktükleri uzanların malvarlığı ile dünyanın en gelişmiş yerli otomobilini üretecek dev bir tesis yapılabilirdi geçin şu ne yapsalar beğenmiyorsunuz masalını

  • abi 5 yıl önce davutoğlu avrupaya giricez dedi , yine aynı dönem uçak yapılıyor dendi şimdide araba yapılacak deniyor. 20 sene sadece konuşarak geçti ömür bitti ben inanmak istiyorum ama olmuyor artık konuşmayıp yapan birileri olsun lütfen kandırmayın milleti

  • 5 tane tanidigimla beraber 6 kisi direk alacagiz. MasAllah ne kadar da guzel duruyor. Burada Turkiye'nin kendi yatirimini yapmasindan, dunya markasi yaratmasindan rahatsiz olan, muhalifcilik adi altinda bu durumdan rahatsiz olan kim varsa niyetleri cok belli hic zahmet etmesinler. Cikar cikmaz on siparisi gececegiz insAllah.  

  • İlk arabam olacak ve alacağım. ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt
    Ben bu kadar vizyonsuzluk içeren başka bir mesaj bu forumda şimdiye kadar okumamıştım. Üretilen, üstelik katma değeri olan bir mal ihraç edildiği taktirde nasıl olur de ülke ekonomisine katkı sağlamaz? Bugüne kadar ithal ettiğin her araç sana cari yük oluşturuyorken, şimdi yerli imkanlarla ürettiğin (yüzde yüz yerli olduğunu savunmuyorum) bir araç senin dış ödemeler dengene nasıl olur da pozitif yansımaz ? Bu sıralar bu tarz hiçbir şeyi beğenmeme aldı başını gidiyor. Tamam bende muhalifim, her gördüğüm yerde de hükümetin yaptığı yanlışları dile getiririm, ama bu birazcık da hiçbir şeyi beğenmemeye giriyor. Olumlu icraatleri de takdir etmeyi bilelim azıcık.

  • Neogenesis35 N kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede yapılmaya çalışılan her şeyi eleştiren de ağır vatan hainidir, nokta net.

  • Neoptolemos_ kullanıcısına yanıt
    Vatan haini olsaydım satamayacağımız ürüne yatırım yapın derdim :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WereChaos W kullanıcısına yanıt

    Devlete güveniyorum ama hükümete güvenmiyorum.

    Yavuz sultan selim ve osmangazi köprülerini yapamazsınız dediler,hükümet yaptı.Şimdi geçen de benim gibi geçmeyen de parasını dolar olarak 1 avuç barona ödüyor.

    Bu araba mevzusunun altından da 1 çapanoğlu çıkacak kesin.Mazi bunu gösteriyor çünkü.

  • venomboy_85 kullanıcısına yanıt

    Şimdi şöyle olacak:

    TOGG fabrikasına araç alım garantisi verilecek '' Örneğin yılda 250 bin ''

    Bu hedef tutturulamayacak '' Örneğin yılda 100 bin satış ''

    Üretilmiş ve elde kalmış araçlar için '' 150 bin adet '' hazineden garanti ödeme yapılacak.

    Ödeme yapan hazine,azalan rezervlerini tekrar arttırmak için maliye bakanlığı üzerinden vatandaştan alınan pekçok vergi türünde '' Güncelleme '' yapacak.

    Bu '' Güncelleme '' neticesinde cebimizden daha çok vergi ya da satın almadığımız - alamadığımız arabanın parası çıkacak.


    Hazine tarafından geçiş garantisi verilmiş ve ödemesi DOLAR üzerinden yapılan köprü-otoyol vs. bakarak durumu daha rahat anlayabilirsiniz.

  • Çoğu gitti azı kaldı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Neoptolemos_

    Bu ülkede yapılmaya çalışılan her şeyi eleştiren de ağır vatan hainidir, nokta net.

    saçma sapan şeyler için insana vatan haini damgası vurarak kelimenin anlamını ve ciddiyetini yitiriyorsun.


    aklıma vatana ihanet gelince, aklıma devletin araba markasını eleştirmek gelmiyor.


    azcık ciddiyet lütfen.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 9 Ağustos 2020; 0:40:24 >
  • Cehabe bunun yerine ankarada ve istanbulda bol heykel yaptirsin. Vatandasin cebinden daha az para cikar daha az vergi odemis oluruz..

  • Neoptolemos_ kullanıcısına yanıt
    https://www.instagram.com/p/CCNum_mglmB/?igshid=1umi7nbxq8f7z bu arada yabancı medyada TOGG

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WB kullanıcısına yanıt

    Doları da 7.30'a CHP dayadı galiba.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt
    bu proje toplumun geneline fayda etmesi beklenen bir proje değil. aslında toplumun da pek umurunda değil. bu tür projelerin aslında amacı teknolojik gelişmeler çerçevesinde bilgi birikiminin oluşması bunun da devletin en az masrafla yapması.
    bu projenin herkese fayda göstermesini beklemek hata.
    Halk kendi derdinde zaten. Bizim bu yorumlarımızdan, yerli otomobilden, ondan bundan bihaber. Biz internet ve teknolojiye ulaşma lüksüne sahip bireyler olarak belki de halkın % 1 i kadarız. Geri kalan % 99 zaten geçim derdinde...

  • Neoptolemos_ kullanıcısına yanıt
    Eğer gerçekleri göremiyosan ben muhalifim deme gerçekten üzdün. 20 senedir ülkeyi parsel parsel satan, ekonomiyi mahveden, rantla rüşvetle yolsuzlukla kendi servetlerine servet katan bir zihniyetin gerçekten ülke çıkarları için mi yerli araba işine girdiğini zannediyosun? Bu ülkeye, millete yapılan zulümlerden sonra ben muhalifim deyip yerli arabanın şakşakçılığını yapacaksan buyur sahne senin. Bu hükümetin yaptığı hiçbir şey bana samimi gelmiyor gelmeyecekte. Neyse çok değil az kaldı milletin gerçekleri görmesine. Millet elektrik faturasını ödeyemezken sizde o arada 500 bin tllik elektrikli arabanın keyfini çıkarın. Ülkemiz şaha kalkacak hüloogggg!!!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • r.yilmaz4545 R kullanıcısına yanıt
    Söylüyoruz ama anlatamazsın hocam yerli üretim bitmiş, çiftçi, hayvancılıkla uğraşan insanlar kan ağlıyor, altın olmuş 900 tl, asgari geçim sınırı 6.000 tl olmuş ülkemiz güllük gülistanlıkmış gibi tek sorunumuz yerli araba ve ayasofya olmuş. Eleştirincede eleştirdi oluyor. 20 senedir yerli üretime bu kadar önem verilseydi 2300 tl asgari ücrete herkes gül gibi geçinirdi. Şimdi 2000 euro maaş alan Hans ın 40 bin euroya bindiği elektrikli arabaya sen 2300 tl ile maaşla 500-600 bin ödemek zorundasın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dolar cehape yüzünden 7 buçuk lira oldu ama togg ile bunu engelleyeceğiz, kıskanmayın, inadına akepe !

  • Buradaki aptallık seviyesi beni çok yoruyor gerçekten. Zoren firması Türkiyenin en büyük enerji şirketlerinden biri. Şarj istasyonlarının yarısına yakını bu firmaya ait. Her sene gittikçe sayı artıyor. O da ne ? Bu firma TOGG'a ortak. Şimdi bu adamlar sence bıraktırır mı bu şirketi ? Arkasına bu kadar destek almışken. Adam o kadar gerizekalı ki bu kadar paraya mı olacaktı diyor ? Eee kaça olacak 10bin lira mı ? Tofaş olmuş 30 bin lira. Kim size bu araba ucuz olacak dedi ki zaten ? Teslalar 30 bin dolar. Bu da 20bin dolar olsun. 140bin lira. Ayrıca o bataryanın fiyatından haberiniz var mı bilmiyorum ama tonu 10bin dolar. teslanın bataryası 540 kilogram. adam çıkmış diyor ki neden bu kadar pahalı


    not: otomotiv firmasında mühendis*

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.