Şimdi Ara

Yeni ve Kapsamlı Skill Değişiklikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.diablofans.com/news/2021-diablo-iii-reaper-of-souls-datamined-class-changes-including-even-more-crusader-abilities/

    Resmi açıklama olmamakla birlikte bu sitede bu şekilde yayınlanan önceki patchlerle alakalı tüm skill değişimleri doğru çıktı.

    Whirlwind'li barbarlara bir son geliyor :(
    Whirlwind, battle rage, Wotb hepsinin kullanılan rune'ünü değiştirmişler, nerf değil. Ayrıca Ruthless gibi herkesin vazgeçilmezi olan pasifi kaldırmışlar, weapon master baya nerflenmiş, blood thirst de kaldırılmış. Seçeçek skill yok gibi duruyor.

    CM wizardlara bir nerf yok gibi duruyor. Barbarı bu hale getirdikten sonra CM Wiz'e dokunmazlarsa hoş olmaz diye düşünüyorum.
    Ayrıca Archonlar için de her öldürdüğü yaratık için 1 sn uzaması kalkmış.

    Bana kalırsa Monk'a epey bir buff var. Tek başına Mantra of Healing yeter. 3300 Life per second olmuş rune ile birlikte buna ek olarak armorlardan gelen life per second kadar da ayrıca ekliyor. Fist of thunder'a kendiliğinden teleport eklenmiş. Artık teleport rune'ü kullanma zorunluluğu kalkıyor. Near Death Experience cooldowndayken life per secınd ve life per hit değerleri %35 artıyor. Hardcore'da artık monktan geçilmez diye düşünüyorum. One is everything'e de nerf yok gibi duruyor.

    Witch Doctor'larda artık poison dart gibi çok az mana harcayan skillerin mana cost'u kaldırılmış. Bu ufak değişiklik mana regen'i fazlasıyla artıracaktır. Çünkü 3-5 mana cost mananın regenini durduruyor bu da mana sıkıntısına yol açıyordu. Fire Bats skilli Vampire bats rune'ü ile skilli tuttuğun süre boyunca olan mana cost kaldırılmış. Onun haricinde pek bir değişiklik yok.

    Demon hunter'ın shadow power'ını değiştirmişler. % 15 life steal yerine 821 life per hit olmuş. Artık biz demon hunter sevdalıları nası ayakta kalır bilinmez. Ayrıca en çok kullanılan gloom rune'üne nerf gelmiş. Alınan hasarı düşürme oranı %35'ten %25'e düşmüş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silent knight -- 14 Eylül 2013; 9:51:25 >







  • Hemen hemen bütün karakterlere nerf geliyor.

    Wizard a Frozen Orb skill i geliyor. Diablo 2 oynayanlar bilir.
  • Az buçuk ingilizcem ile oyun içinde skillere bakarak karşılaştırdım.WW barb a son geliyor demişsinde barbarı kafasından tutup komple toprağa gömmektir bu.Ancak Rampage ve sword and board biraz ilgilimi çekti.Belki şu anki WW barb gibi olmasada ona yakın birşeyler yapılabilir diye düşünüyorum
  • parlattim P kullanıcısına yanıt
    Zaten en çok kullanılan pasif skillerine de epey nerf gelmiş. Bundan sonra Barbar oynayan kalır mı bilmiyorum.
  • Bence deli gibi ortada binlerce mob öldürerek koşturan charların olmasını istemiyorlar. Archon wiz 56 paragon var, ww barbar 51 paragon , monk zaten 100 paragon; hepsinde yaldır yaldır gidiyorsun cd bitmeden özellikle archon wiz ve WV barbarda. Bence güzel olmuş ne öldürdüğüme bile bakmıyordum çoğu zaman.
  • Miyamoto Musashi kullanıcısına yanıt
    Haklısın ona lafım yok hocam. Barbara nerf gelmeliydi. Ama çok fazla nerflemişler. Whirlwind'i, battle rage'i, Wotb'i hepsini birden. Ayrıca Ruthless gibi herkesin vazgeçilmezi olan pasifi kaldırmışlar, weapon master baya nerflenmiş, blood thirst de kaldırılmış. Seçeçek skill yok neredeyse. CM Wiz'e dokunulmaması da epey saçma geldi açıkçası ama belki eklerler sonradan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: silent knight

    Haklısın ona lafım yok hocam. Barbara nerf gelmeliydi. Ama çok fazla nerflemişler. Whirlwind'i, battle rage'i, Wotb'i hepsini birden. Ayrıca Ruthless gibi herkesin vazgeçilmezi olan pasifi kaldırmışlar, weapon master baya nerflenmiş, blood thirst de kaldırılmış. Seçeçek skill yok neredeyse. CM Wiz'e dokunulmaması da epey saçma geldi açıkçası ama belki eklerler sonradan.

    Eee, o angut herifin adı neydi ? barbar oynuyordu hımm vikipediada buldum: JAY WİLSON. Bufflamıştı bu adam barbarı, gittiya barbar sahipsiz kaldı sanırım
  • anladığım kadarıyla archon wizardı bitiriyorlar
  • monktan devam edicez
  • benim gibi cm wiz oynayanlar baya sevinecekler..ben critical mass'e nerf beklerken adamlar yeni skillerde direk bufflamışlar bizi..eğer bi değişiklik olmazsa baya güzel olmuş tabi wizler için..bu arada barbarların durumu biraz enterasan adamlar overpowerlıktan underpower duruma bile düşebilirler bu nerflerle..bakalım daha neler eklenecek :)
  • Into the Fray :Gain 1% Critical Hit Chance for each enemy within 10 yards while under the effects of Battle Rage,
    şimdiki hali:Into the Fray : While under the effects of Battle Rage, Critical Hits have a chance to generate 15 additional Fury.

    işte bu skill değişikliği ww build i bitirir.bu değişiklikler pvp için
  • WD için nerf yoksa en iyi mp10 karakteri olabilir çünkü önündeki tek engel barbardı
  • Bir wizard dünyaya bedel.Artık archon uda kullanmıyorduk nerf bize karavana :)
  • DH için rapid fire-Bombarment skill damage i %414 ten %745 e çıkmış. 8 yards ta 11 yards olmuş. Wow diyorum. :)
  • Barbar resmen ölmüş.
  • WW Barbar şu oyunun en bedava karakteridir, açıkcası bunca zaman barbar'ın nerf yemeden (Tamam War Cry 1 kere yedi) bugünlere getirilmiş olması bile büyük haksızlık. Demon Hunter'ın yediği nerf'ün haddi hesabı yok hala daha uğraşıyorlar bıkmadılar artık en güzel karakteri yerden yere vurdular. Tüm hero'ları kastım DH kadar zevk veren olmadı ama onu ayakta tutmak için de harcadığım eforu diğer hiçbir hero'da harcamadım. Tüm listeye detaylıca bakmadım onu da belirtmek isterim, eklenen yeni özellikler olacaksa ve var olan güçleri yükseltilecekse en azından atak yönünden tekrar demon hunter'imi garajdan çıkarabilirim

    WW Barbar'lara da tavsiyem "Rend"dir. Barbar oynadığım zamanlarda şahsen kullanıyorum yüksek atak hızında çok büyük başarılar elde ediyor, Skorn varken zayıf kalıyor Damage düşük olursa.

    Şimdi bi düşünüyorum da milyondan fazla insan WW Barbarı hikaye olunca çok güzel olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 15 Eylül 2013; 3:57:59 >




  • güzelim barbar'ı barbie'ye çevirecekler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

    WW Barbar şu oyunun en bedava karakteridir, açıkcası bunca zaman barbar'ın nerf yemeden (Tamam War Cry 1 kere yedi) bugünlere getirilmiş olması bile büyük haksızlık. Demon Hunter'ın yediği nerf'ün haddi hesabı yok hala daha uğraşıyorlar bıkmadılar artık en güzel karakteri yerden yere vurdular. Tüm hero'ları kastım DH kadar zevk veren olmadı ama onu ayakta tutmak için de harcadığım eforu diğer hiçbir hero'da harcamadım. Tüm listeye detaylıca bakmadım onu da belirtmek isterim, eklenen yeni özellikler olacaksa ve var olan güçleri yükseltilecekse en azından atak yönünden tekrar demon hunter'imi garajdan çıkarabilirim

    WW Barbar'lara da tavsiyem "Rend"dir. Barbar oynadığım zamanlarda şahsen kullanıyorum yüksek atak hızında çok büyük başarılar elde ediyor, Skorn varken zayıf kalıyor Damage düşük olursa.

    Şimdi bi düşünüyorum da milyondan fazla insan WW Barbarı hikaye olunca çok güzel olacak

    Rendde nerf yemiş , 0,5 yüzde dmg life reg düsmüs. Barbarlara acıdım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • şu dh eski günlerine dönse ne barbar ne wiz tanırım ama şimdilik cm wiz ile mp10 devam
  • "Archonlar için de her öldürdüğü yaratık için 1 sn uzaması kalkmış."derken son yaptıkları publicde partynin kestiği süreyi arttırıyodu acaba onu mu kastediyor yani eskisi gibi sadece kendi kestiği süre uzatıyordu öylemi olacak yoksa sadece normal archon süresi olan 15-20 saniye mi olacak sadece?

    birde archon nerfine kesinlikle karşıyım çünkü nerfi hakeden class kolay mp10 yapan class ve buildlerdir. cm wiz ve barbarların %90 ı mp10 u çok az zorlanarak da olsa yapar ancak archon wizardların %1 inin bile mp10 da onlar kadar rahat olamayacağı gerçeğini unutmamak lazım bence. publik tede 500k dps li archonum şuan publik yaparsam mp 6-7 i max oynayabiyorum arkhon bitmeden o da dps leri biraz yüksek elemanlar gelirse. mp10 dediğim gibi bir archon için %99.99 yapılamıyacak birşey şuanki durumda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warmkitty -- 16 Eylül 2013; 11:41:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.