Şimdi Ara

yeni telefon almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba. elimde htc one m7 var. 2 yıldır kullanıyorum. telefondan memnunum en ufak bir çiziği darbesi yok ancak batarya performansı çok düştü ve şarj aleti cebimde dolaşıyorum. yeni bir orjinal batarya taktırmak istesem yaklaşık 150 TL ye geliyor. yeni telefona da 1000-1500 TL arası bütçe ayırabilirim. Sizce yada siz olsanız yeni batarya taktırmayı mı tercih edersiniz yoksa yeni bir telefon almayı mı? Alacağım yeni telefon htc one m7 den iyi olur mu? Fikirlerinizi bekliyorum.



  • Ben olsam orjinal batarya taktırırdım. Aklınızda bir telefonu yoksa boşuna israf etmeyin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen senin tercihin pili değiştirsen işini görecektir fakat değiştirmek istiyorsan ve bütçen varsa model yükseltebilirsin .Alcaksanda Z3 , LGg4 ,M9 falan al ki değiştiğine değsin .
  • TheRebeliousTR kullanıcısına yanıt
    batarya taktırmak istesem garantisi bitmiş olan telefonu teleservice yada kvk batarya değişimi için alır mı? Tabi ücreti karşılığında. Yada telefona zarar vermeden orjinal batarya nereden taktırabilirim. fikriniz var mı?
  • fallout69 kullanıcısına yanıt
    1000-1500 TL arası telefonlar değiştirmeye değmez demek istiyorsun galiba. Bahsettiğin telefonların bütçesi de beni aşar. Batarya taktırmak konusuna yoğunlaşmak daha mantıklı geldi o zaman.
  • kaygusuz_ kullanıcısına yanıt
    O konuyu çok bilmiyorum ben sadece fikrimi söyledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRebeliousTR -- 9 Eylül 2015; 12:17:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 1-2 ay öncesine kadar m7 kullanıyordum, sizin gibi batarya süresinden çok şikayetçiydim garantiye yolladım kamera ve pil değişimi için kamera düzeldi ama pil gene aynıydı değişen birşey yok htc kamera ve pil konsunda çok başarısız bir firma bence değiştir
  • israfcı olma kardeşim telefonun işini görüyor anladığım kadarıyla neden yenisini alacaksınki.. Para kolay kazanılmıyor kazanılsa dahi israf etmek hoş değil.. Batarya taktır yoluna devam et.. Paran cebinde kalsın mis gibi..
  • bende yakın zamanda garantiye yolladım. kamera pembeleşmesi ve şarjın az gitmesi problemleri olduğunu belirttim. sizde olduğu gibi kamera problemini halletmişler ama pil aynı. güvenilir bir yer bulursam bataryayı değiştireceğim olmadı yeni telefon alırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaygusuz_

    bende yakın zamanda garantiye yolladım. kamera pembeleşmesi ve şarjın az gitmesi problemleri olduğunu belirttim. sizde olduğu gibi kamera problemini halletmişler ama pil aynı. güvenilir bir yer bulursam bataryayı değiştireceğim olmadı yeni telefon alırım.

    Bütçeniz varsa değiştirin bence, hiç harcama yapmaya değecek telefon değil yoğun kullanımda alev topu gibi yanıyor zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Ten -- 9 Eylül 2015; 14:25:28 >
  • kaygusuz_ kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum 1650 TL ye G4 alırsan değiştirdiğine değer ama , tek sıkıntı batarya ise telefona da yazık . Bir telefonu 3-4 sene kullanmadıktan sonra verilen paraya yazıktır diye düşünüyorum. Gittiği yere kadar kullan derim.
  • Gereksiz tuketim yaptirmaya calisan yorumlari takmayin,sifira yakin telefonunuz varmis temizlik olarak da napacaksiniz yeni cihaz alinca bunla yaptiginizdan baska? Alin iyi bir powerbank gecin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazda sıkıntı yoksa değişmekte hiç bir mantık yok pili değiştirin gitsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rascoal

    Cihazda sıkıntı yoksa değişmekte hiç bir mantık yok pili değiştirin gitsin

    +1


    2016yi o cihazla bitirin bence,ki sonra degistiginize degsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.