Şimdi Ara

Doğubank (Sirkeci) Telefon Fiyatlarının Uygun Olması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
3.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sanırım, doğubank'tan en son telefon fiyatı soralı 6 ay olmuştur, örneğin Xiaomi'nin internette 3250 TL'ye satılan telefonun aynısını faturalı, IMEI kodu kayıtlı halini 2250 TL'ye satıyorlardı. Orjinal ürün olduğunu da söylemişlerdi. Acaba teklit ürün olabilir mi? Sadece Xiaomi Türkiye garantili mi vs. diye sormamıştım. Acaba n11, hepsiburada vs. sitelerin komisyonu, kargo masrafı vs. nedenlerden dolayı mı doğubank ile online satış mağazaları arasında fark bu kadar fazla yoksa ürünler bir şekilde taklit yada revizyonlu ürün vs. olabilir mi?




  • Ordan zamanında siemens s65 almıştım. Efsane telefondu. Sonra bir furya oldu tüm türkiyede 5 tl den cihazlar kayıt altına alındı. Ben de o cihazı o zaman kayıt ettirmiştim. Çok güzel cihazdı, o dönemki m65 fiyatına almıştım.

  • Türkiye garantili değil tabii ki, hatta ithalatçı garantili de değil çünkü kaçak. Arap ülkelerinden gelen ımei çakılmış telefonlar. İnternette normal alışveriş sitelerinde satılan modeller legal yolla geldiği için arada bu fiyat faekitvar. Internet satış sitelerinde değil de forumlarda, sosyal medya gruplarında da bu işi yapanlar, cihaz getirip imei çakıp satanlar var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.