Şimdi Ara

YENİ RENAULT KADJAR ANA KONU (235. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.720
Cevap
128
Favori
523.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bay baykuş kullanıcısına yanıt

    Jantlar kaç inç, herhalde 17'dir. Ayrıca sensör yok mu ki sibop değişimi yapıldı.

  • idemo kullanıcısına yanıt
    215 60 17R ölçülere sahip lastik.

    Sensör var. Aslında sibop değişimi yaptırmayı düşünmüyordum giderken, ama oradaki çalışan bilgi verdi ve değişmesi gerektiğini söyledi. Sensörlü sibop olduğu için ücretli olduğunu, sensör olmadığında ücretsiz değiştirdiklerini söyledi.

    Lastik ve fren kısımlarında güvenlik açısından taviz vermek istemediğimden değişmesini onayladım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bay baykuş kullanıcısına yanıt

    Sensörlüde değişim olduğunu bilmiyordum, kaç lira aldılar değişim için?

  • idemo kullanıcısına yanıt
    Lastikler 4 adet 9.900₺ + 4 adet sibop 350₺.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhaba icon 4x4 1.6 2017 ve üzeri cam tavan kadjar bakıyorum arkadaşlar.

    cam tavandan kasıntılı yerlerden geçerken kasılma sesi geliyor gibi bazı yorumlar gördüm illaki araç kasılırken alt takımdan vb gacırtı vb hafif olabilir fakat böyle bir şey sizlerde oluyor mu münferit bir olay mı sormak istedim.

  • beyzade0606 kullanıcısına yanıt

    2018 Touch Roof var ve çok şükür hiç bir ses yapmıyor cam tavan. Açılır kapanır olsa mekanizması yapardı diye düşünüyorum fakat cam tavan sabit ve perde basit bir sistem olduğundan ses çıkarmaya pek müsait değil gibi.

  • Merhabalar 2015 icon 1.6 kullanıcısıyım, 45x19 lastik var tüm çukurları kasisleri aşırı hissettiriyor. 19 jantı seviyorum o yüzden 225x55x19 lastik almayı düşünüyorum 4 mevsim olarak hafifleme olur mu deneyen oldu mu ?


    birde soğuk havalarda çalıştırıp 1-2 dk içinde hareket ettiğimde motor boğulma ve stop etme oluyor. En az 5-6 dakika hatta çok soğuk havalarda 10 dk bekleme süresi gerekiyor bu durumla karşılaşan oldu mu ? bir de kronik bir hatası olarak okumuştum

  • bykir kullanıcısına yanıt

    Merhaba

    Ben de aynı dertten muzdariptim ve lastiklerde aşınınca uc yil önce lastikleri değişirken jantlarıda değiştirerek 215/55/18 inc lastik, jant ebatina döndüm. O yıldan beri bu şekilde kullanıyorum. Faydasını gördüm memnunda kaldım


    19 ijc lastiklere göre elbette bariz fark var, sizin de böyle birşey yapmanızı yani en azından lastik yanaklarını yukseltmenizi öneririm ama onda da seçenekler pek yok çünkü 19 inc jant için kullanılabicek tek seçenek sanırım 45 yanakti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,


    2017 (2018 Ocak trafiğe çıkışlı) 1.5dci Touch Roof Kadjar ile aranıza katıldım. Araçta teslim sırasında servis tarafından takılan necvox marka Android 9 inç multimedya sistemi var. Öğrenmek istediğim birkaç husus var, yardımcı olan olursa çok sevinirim;


    1. Android Auto çalışmıyor veya ben çalıştıramadım. Telefonumu USB kablo ile bağladığımda şarj ediyor ama başka herhangi bir şey olmuyor. Bazı gönderilerde bu özelliğin önyüklü geldiği veya açılabildiği yazılmış, ancak ben başarılı olamadım.


    2. Geri görüş kamerası kalitesi çok kötü. Sizde de öyle mi, yoksa bendeki kamerada yada bağlantısında sorun olabilir mi? Öyleyse buna neresi bakar? (İstanbuldayım)


    3. Yüklü R Link sürümünü nereden kontrol ediyoruz? Orijinal ekran/multimedya bulunmadığından nereden bakacağımı bir türlü bulamadım. Video veya gönderilerde hep icon paketlerde bulunan orjinal ekrandaki Ayarlar > Sistem Bilgisi'nden bakılabileceği yazılmış ama bu araçta orjinalde zaten ekran yok, yerine de necvox multimedya sistemi koyulmuş.


    Cevaplarınızı ilgiyle bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.





  • pollux123 P kullanıcısına yanıt

    Ben bir haftalık araştırmadan sonra kendi sorularıma kendim cevap buldum. İlgilenen olursa diye kendi kendime cevap vermiş olayım da bu post açık kalmasın  

     

    1. Android Auto : Alenen necvox multimedya sistemi ile R Link / R Link 2 sistemlerini karıştırmışım. Napiim Renault hiç kullanmamıştım, nereden bilebilirim? Bendeki araçta yer alan necvox "çöpü" maalesef Android 4.4'le çalıştığı için Android Auto veya CarPlay'i desteklemiyor. Bunun için yardımcı bazı programlar var (Easy Connection gibi) ama henüz bağlantı sağlamakta başarılı olamadım. Belki kablo veya USB port sorunu da olabilir. Ama bunu da çözücem. 
    2. Geri Görüş Kamerası : Kamera kalitesi zaten yüksek değil ama sanırım sorun bendeki kameradan kaynaklanıyor. Lens kısmında muhtemelen yoğuşma kaynaklı bir beyazlanma var ve geri görüş ekranında buğulanma/pislik varmış gibi sisli bir görüntü yaratıyor. Bunun nedeni yıkama veya yağmur sonrası içine nem girmesi de olabilir. Çünkü YT'daki videolarda lens camı çizildiği için benzer durumlar yaşayan ve hassas zımpara veya pasta/cila ile onarım yapanlar vardı ama lens/mercekleri temiz gözüküyordu. Bende ise lensin içindeki merceğe denk gelen kısım bariz beyazımsı duruyor, buğu yapmış gibi. Sökmeyi denedim ama plaka lambasının yuvasına göre yapılmış plastik bir tutucu ile geliyor ve bu aparat çok gevrek bir plastik, dokunsam tırnağı kırılacak gibi geldi, bıraktım. Aliexpress'de yenileri satılıyor, 250-400TL arasında fiyatları var, belki yenisini alıp öyle değiştirebilirim.
    3. Yüklü R Link Sürümü : bkz. ilk maddedeki cevabım.




  • Herkese selamlar dün 1.5 dci 2015 manuel kadjar satın alarak aranıza katıldım araç 170 binde yakıt azalınca enjeksiyonları kontrol ettirin diye uyarı çıkıyor sonra sönüyor aldığım kişi kronik sorunu olduğunu söylemişti kendisi ilk sahibi bu şekilde binmeye devam etmiş bu şekilde sorunla karşılaşan oldu mu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yasinim35 kullanıcısına yanıt
    2017 subattan beri kullaniyorum dediginiz gibi bir durum olmadi. Aracin yakitini yaridan asagiya dusurmem, cok nadir 5-10 falan kere dusurmusumdur onda da hata olmadi. Akunuz ne durumda ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mt28 M kullanıcısına yanıt
    Aküyü kontrol etmedim daha olmadı bi bakayım 6 yıldır clio symbol kullanıcısıydım araç elektronik olmayınca bu tarz uyarılara alışkın değilim panik yaptım açıkcası

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yasinim35 kullanıcısına yanıt
    Cok elektronik araclarda aku kaynakli sacma hatalar verebiliyor. Bir kontrol ettirin yine de. Ondan degilse de yinede kontrol ettirmenizde fayda var bence.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bay baykuş kullanıcısına yanıt

    Merhabalar, bu siboplar otomatik basınç göstergeli olanlar mı acaba, teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murrz2643 kullanıcısına yanıt
    Lastik basınç göstergesi var evet fakat onlar değişmiyor. Göstergenin ucundaki siboplar değisiyor. Normal düz siboplara göre farklıymış bunlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 225/45/19 yerine 225/55/19 lastik takan var mı aranızda? Sürtme vs sorunu yaşayan oldu mu? Lastikleri değiştireceğim biraz daha konfor istiyoruz açıkçası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ridleyscott kullanıcısına yanıt

    ben iki yıldır kullanıyorum herhangi bir sorun yok aksine konfor muazzam derecede artıyor. Gerçekten bir suv ye bindiğimi hissetmeye başladım. Yerden yükselmesi de ekstra güzellik kattı

  • Teşekkürler cevap için


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba
    2015 kadjar 1.5 EDC aracım var 156 binde
    Sabahları soğuk havalarda ilk kalkışta gaza basladan ilerlersem bazen tekleme yapıp devamında stop ediyor bu neden olabilir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.