Şimdi Ara

YENİ RENAULT KADJAR ANA KONU (233. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.721
Cevap
128
Favori
523.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • idemo kullanıcısına yanıt

    Merhaba, fiyat hakkında bilgi vermeniz mümkün müdür bizlere fikir vermesi açısından ?

  • Merhaba, Austurale ne zaman gelir bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bay baykuş kullanıcısına yanıt

    2020 üretim lastik aldım, 2. el olarak aldım ama neredeyse sıfırdı. İyi denk geldi aldım.

  • arkadaşlar 2017 kadjaım var 225 45 19 lastik çapı fşyat performans olarak lastik önerirmisiniz kışlık. Aklımda petlas vardı arkadaş tucsona almış ilk sene iyiydi sonraki sene performasını kaybetti dedi aklımı karıştırdı. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

  • ViperStrikes23 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben artik 4 mevsime yoneldim fiyatlardan sonra. Michelin crossclimate alacagim. Daha once kullanan arkadaslarim kar performansini da cok begenmislerdi.

    Elimde nokian kisliklarim var. kar uzerinde bile asfaltta gidiyormus hissi veriyor acikcasi. Normalde de michelin primacy 3 kullaniyorum. Sessiz ve yol tutusu guzel.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mt28 M kullanıcısına yanıt

    Hocam karsa geldim tayine burda kesin gerekliymiş ondan dolayı sordum. Mevsimlik kurtarmaz gibi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • latinov L kullanıcısına yanıt

    215 60 r17 dunlop sp sport aldim tanesi 1700tl den ustunde fabrikasyon continental ecocontact 5 vardi 4 yillik, 4 yillik continental den bariz daha sessiz yol tutusu simdilik fena degil gibi, henuz ıslak zeminde kullanmadım. Simdilik memnunum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimalle 2020 Model touch roof alıyorum anlaştık gibi birşey. Çok büyük problem çıkmazsa P.tesi araca bineceği gibi sizce iyi bir tercih yaptık mı? 1.3 Tce 160 BG

  • Yağmur yağdıktan veya arabayı yıkadıktan sonra aracın katlanır aynaları düzgün çalışmıyor. Ya tam açılmıyor ya da tam katlanmıyor. Aynayı yakından inceledim; sanki kapak ve gövde arasında çok ufak bir boşluk var ve oradan da su girip bu soruna sebep oluyor diye düşünüyorum.


    Kuru havalarda problem yok.


    Var mıdır bu sorunu yaşayan ya da çözüm öneriniz nedir ?

  • bay baykuş kullanıcısına yanıt
    Ayni sorunu yasadim. Gece cok yagmur yagdiginda sabah aynalarim acilmamisti. Kuruduktan sonra normale donmustu. Garantim devam ettigi icin aynalarimi degistirdiler sorun ortadan kalkmisti. Sanirim yeni nesil ayna, emin olmamakla birlikte kendimce o sekilde bir yorumda bulundum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mt28 M kullanıcısına yanıt

    Maalesef aracın garantisi doldu o yüzden ücretsiz değişim şansımın olduğunu pek sanmıyorum :( Bir önceki bakımda ilgili durumdan bahsetmiştim ve onlar da sanırım aynayı açıp silikon sprey tarzı bir ürün ile müdahalede bulunmuşlardı. O sıralar düzelmişti fakat tekrar başladı yapmaya.


    Sıradaki bakımda tekrar hatırlatayım diyorum belki ücretsiz bir şekilde yine çözebilirim.

  • Araç belgelerini inceledim şimdi. Aracın ek garantisi devam ediyormuş benim belgelerden anladığım kadarıyla. Bu hafta içi servis ile görüşüp randevu alacağım. Bi konuşalım bakalım belki hallederim. Gelişme olursa buraya da yazarım.


    @mt28


    Güncelleme 21 Aralık:


    Servise götürmekten vazgeçtim çünkü garanti dolmuş.

    Çok küçük bir açıklık görmüştüm sanki ayna kapağı ve ayna gövdesi arasında; suyun oradan girdiğini düşünüyorum.

    Şeffaf silikonu parmakla ince bir şekilde çekip orayı kapatmayı düşünüyorum. Umarım sorunu hallederim.

    Bu aralar yağış yok ve aynalar iyi çalışıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bay baykuş -- 21 Aralık 2022; 20:41:26 >
  • bay baykuş kullanıcısına yanıt
    Ben de ek garanti ile halletmistim. 2021 aralikta garantim bitiyordu, kasim gibi degistirmistim hocam sorun olmaz merak etmeyin. Aracim 2016 model, ek garanti ile 2021 sonuna kadar uzatmistim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • P.tesi arabayı aldım bindim. Kocaeli'nden alıp Erzurum'a getirdim. Şimdilik farlar dışından rahatsız eden bir durumu yok.


    Garantisini uzatsam mı diye düşünüyorum. 1 yıl daha garantisi var.

  • EleSuDökenSuat kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun araciniz. Imkaniniz varsa mutlaka uzatin. Arac genel olarak sorunsuz ve rahattir. Kolay kolay bir sikayetiniz olmaz. Pek kiymeti bilinmeyen araclardan diyelim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bay baykuş kullanıcısına yanıt

    Bende de ayni sorun olmustu garanti devam ederken servise bakıma gittiğimde sokup temizledik dediler aynayı sorun ortadan kalkmisti, 5 6 ay sonra tekrar oldu internette okudugum kadari ile wd40 sıktım kapanip acilma mekanizmasinin olduğu yere guzelce(wd40 in uzun ucunu takip ic tarafa dogru), birkac kez acip kapatip aynayi tekrar sıktım 1 senedir sorunsuz kullaniyorum. Gecenlerde yine oldu yakinda bir kez daha wd40 sıkacağım. Yalniz wd40 sıkarken aynalarin alt tarafindan kaportaya sızıyor yagli bir tabaka bırakıyor kendiniz yapacak olursaniz kaportaya bir gazete veya bez koyun ki bulasmasin, koruma yapmazsanız sonra temizlemek icin benim gibi uğraşırsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kozmak K kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. Evde var Wd40; onunla önce dediğiniz gibi bi temizlik yaparım mekanizmaya sonra da açık gördüğüm yerden şeffaf silikon ile geçerek ayna gövde-kapak arasındaki açığı kapatırım. Böylece sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum.

    Temizlik tavsiyesine de dikkat ederim  


    Ekleme: Bu arada şimdi düşündüm de; Wd40'ı nereden sıktınız ayna motoruna ? Birkaç video izledim. Orada aynayı söküyorlar ve ayna arkasından motor gözüküyor. Kapağı sökmeye gerek yok demek ki çünkü kapağın altında bir şey yok, sadece kablolar var. Asıl motor ayna camı arkasında videodan gördüğüm kadarıyla. Benim ayna kapağına silikon çekmem pek bir şeyi değiştirmeyecek anladığım kadarıyla zira su ayna camı tarafından giriyor herhalde motor o tarafta olduğundan.


    Aynayı sökmek falan istemiyorum çünkü istemeden de olsa zarar veririm tırnağına falan durduk yere masraf çıkmasın.

    Aynayı en aşağı konuma getirince ayna-gövde arasındaki boşluktan mı sıkmak lazım motora spreyi ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bay baykuş -- 24 Aralık 2022; 2:30:15 >




  • bay baykuş kullanıcısına yanıt

    Aslinda motora degil dişliler sıktım ben wd40i. benim şahsi dusunceme gore aynalar kapali iken yagmur yağdığında aynanin katlanma noktasina dişlilerin oldugu yere su ile beraber pislik giriyor çamurumsu bir yapı oluşturuyor, kuruyunca da sorun çözülüyor. Bizim sorun motorda değil yani. O yüzden katlanma yerini temizleyince sorun çözülüyor. En azından benim aracımda çözüldü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O halde aynanın siyah olan katlanan yerine wd40 sıkacağım anladığım kadarıyla. Deneyeceğim en kısa zamanda.

  • Merhabalar, bende kadjar 2016 iconla aranızdayım. Sanırım rlink güncellemesi hiç yapılmamış. Android auto kullanmak için güncellemek gerekiyormuş. Konuyu okudum. Servis riskli deyip yapmıyormuş ya da bozulabilir deyip yüksek fiyatlar çekebiliyormuş. V7 veya v9'a güncellerken sorun yaşayan oldu mu? Yani gerçekten bu paraları ödediniz mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.